soko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Έχω πάρει την Audigy ES και έχω κάποιες απορίες, θα ήθελα τη βοήθεια σας. 1) Η κάρτα υποστηρίζει ή όχι ASIO drivers και πως μπορώ να το δω? Οι drivers προσθέτουν ένα asio dll αλλά δεν υπάρχει πουθενά κάποιο panel για ρύθμιση δειγματοληψίας με ΑSIO κτλ. Επίσης έχω κατεβάσει το plugin του Winamp για ASIO output και δεν λειτουργεί. 2) Έχω συνδέσει το spdif του DVD μου (Pioneer 106S) με την κατάλληλη είσοδο της κάρτας αλλά όταν βάζω audio cd το παίζει με το συμβατικό τρόπο, και να βγάλω το καλώδιο ακόμα παίζει. Και να ρυθμίζω την ένταση του spdif από τον mixer της κάρτας δεν αλλάζει η ένταση του ήχου, παίζει κανονικά μέσω wave. Τι πρέπει να κάνω για να παίζει μέσω spdif τα CD ή τα DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 1) Gia to winamp asio plugin: Prepei na kaneis enable resampling sta 48000 sampling rate. Bale kai low quality an trwei poly cpu. 2) An xrhsimopoieis to winamp 5, stis ry8miseis tou CD/line-in plugin bgale to enable digital audio extraction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Σωστός, δούλεψε το ASIO, πρέπει να είχα δοκιμάσει sampling αλλά με πολύ μεγάλο rate φαίνεται.. Τρώει κάπου 30%, αλλά δεν είναι και τραγικό αν δεν κάνεις τίποτα άλλο. Για το Spdif δοκίμασα να βγάλω το DAE, ή το Sampling, αλλά δεν νομίζω πως παίζει από το SPDIF γιατί και να βγάλω το καλώδιο συνεχίζει να παίζει. Υπάρχει περίπτωση το καλώδιο του spdif να είναι ανάποδα? Γιατί μπαίνει και από τις δύο πλευρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Mhpws xrhsimopoieis to cd-reader plugin sto winamp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Αν εχεις win xp δεν χρειαζεσαι κανενα καλωδιο (εκτος της καλωδιοταινιας) για να παιξεις audio cd ψηφιακα Απλα στις επιλογες του drive επιλεγεις enable digital cd audio και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 To plugin tou winamp se mena paizei apo to cd-in kai oxi se DAE mode (an bgaleis thn epilogh digital audio extraction). Mhpws auto isxyei gia to media player mono? Bebaia sta xp de kserw ti ginetai, egw exw winme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.