makzax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μπήκα σήμερα στo outlook mail (hotmail) και έχει αλλάξει σε μια πιο ΄"αναβαθμισμένη" - ο Θεός να την κάνει - εκδοχή που είναι πρακτικά μη λειτουργική. Στον υπολογιστή μου τουλάχιστον, σέρνεται σε απίστευτο βαθμό που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ευτυχώς δεν είναι το κύριο email που χρησιμοποιώ, το χρειάζομαι όμως για διάφορες εγγραφές που έχω κάνει σε sites και υπηρεσίες. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην πιο απλή μορφή του; Παλιότερα σίγουρα υπήρχε αυτή η δυνατότητα, αλλά τώρα δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις. Πραγματικά, αυτή η μανία να βαραίνουν ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο η ανάγνωση ενός email είναι ακατανόητη. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω, όχι να βλέπω κινούμενα μπλιμπλίκια... 😡
makzax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέχρι σήμερα μου είχε την επιλογή (που φυσικά δεν είχα ενεργοποιημένη) αλλά τώρα δεν υπάρχει... ... χαχα και τώρα βλέπω ότι αφού κατάφερα να επιλέξω μερικά μηνύματα που δεν ήθελα και τα έσβησα, μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανήλθαν !!! μα καλά τι γίνεται;;;!! 😵😵😵
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρα ειναι η νεα εμφάνιση απείρως καλύτερη απο την προηγούμενη, το οτι σέρνεται σε σενα ψαχτο αλλού. 1
makzax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 To email είναι ένα εργαλείο (και μάλιστα πολύ βασικό) και όχι παιχνίδι για να έχει "μια χαρά νέα εμφάνιση". Σιγά μην αλλάξω και υπολογιστή για να μπω σε ένα site!!! Επίσης, το δοκίμασα και σε άλλο μηχάνημα στη δουλειά, καθώς επίσης και σε ubuntu, και πάλι σερνόταν. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για αυτή την κατάσταση. Η ανάγνωση και αποστολή email είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται εύκολα από κάθε είδους υπολογιστή. 1
skar1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Και σε μένα σέρνει και στο σπίτι και στο γραφείο. Επίσης το νέο interface είναι για τα μπάζα, χαχχααχα Πραγματικά η μικρομαλακή, μετά το fail win 10 fall update και το fail με το email 1
georgerov Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Αν κάνεις login από εδώ https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=853938 θα σε παει στο παλιό, ωστόσο συμφωνώ ότι το νέο είναι ότι καλύτερο θα βεις σε email provider αυτή την εποχή.
makzax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, georgerov είπε Αν κάνεις login από εδώ https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=853938 θα σε παει στο παλιό, ωστόσο συμφωνώ ότι το νέο είναι ότι καλύτερο θα βεις σε email provider αυτή την εποχή. Είσαι ωραίος!!!
in2dark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Γιατί δεν βαζεις thunderbird να μην σκας με τις ηλιθιοτητες του καθε provider?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Αμα εχεις Office, εχεις και το Outlook εγκατεστημενο. Πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε web client.
makzax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Είχα για πολλά χρόνια thunderbird αλλά σε κάποια φάση το κατήργησα μετά από κάποια αναβάθμιση του υπολογιστή. Βασικά, το κυρίως email μου πια είναι το yahoo, από το οποίο είμαι ικανοποιημένος
dpolal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά σε μένα. Το νέο layout είναι ποιό εύκολο και κατανοητό πάντως από το αναβαθμισμένο GMAIL. (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από dpolal 1
theopan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, makzax είπε To email είναι ένα εργαλείο (και μάλιστα πολύ βασικό) και όχι παιχνίδι για να έχει "μια χαρά νέα εμφάνιση". Σιγά μην αλλάξω και υπολογιστή για να μπω σε ένα site!!! Επίσης, το δοκίμασα και σε άλλο μηχάνημα στη δουλειά, καθώς επίσης και σε ubuntu, και πάλι σερνόταν. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για αυτή την κατάσταση. Η ανάγνωση και αποστολή email είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται εύκολα από κάθε είδους υπολογιστή. Συμφωνώ απολύτως. Παρόμοια χάλια βλέπω δυστυχώς και με την τελευταία αλλαγή εμφάνισης του Gmail. Μηνύματα στην κατηγορία "προσφορές" και "Κοινωνικά" δεν ανοίγουν καν όταν έχω συνδεθεί με Firefox πριν περάσει αρκετή ώρα από τη σύνδεση (μόλις πρωτομπώ π.χ. το πρωί). Κλικάρω πάνω στον bold τίτλο και δεν μπαίνει καν. Γυρίζοντας στη βασική έκδοση τα καταφέρνει. Και να πω ότι έγινε πιο λεικτουργικό ή έστω όμορφο τουλάχιστον... Ναι ξέρω πρέπει (θέλουν μάλλον) να αλλάξω το i5 6ετίας με τα 16GB RAM αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη ακόμα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από theopan 1
georgerov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, theopan είπε Συμφωνώ απολύτως. Παρόμοια χάλια βλέπω δυστυχώς και με την τελευταία αλλαγή εμφάνισης του Gmail. Μηνύματα στην κατηγορία "προσφορές" και "Κοινωνικά" δεν ανοίγουν καν όταν έχω συνδεθεί με Firefox πριν περάσει αρκετή ώρα από τη σύνδεση (μόλις πρωτομπώ π.χ. το πρωί). Κλικάρω πάνω στον bold τίτλο και δεν μπαίνει καν. Γυρίζοντας στη βασική έκδοση τα καταφέρνει. Και να πω ότι έγινε πιο λεικτουργικό ή έστω όμορφο τουλάχιστον... Ναι ξέρω πρέπει (θέλουν μάλλον) να αλλάξω το i5 6ετίας με τα 16GB RAM αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη ακόμα. Σορρυ αλλα τα specs που περιγράφεις δεν θα έπρεπε να έχουν θέμα ούτε αν άνοιγες 10 tabs με διαφορετικά email ταυτόχρονα, μήπως έχεις κάπου αλλού θέμα? Είμαι σε i3 του 11 με 4GB ραμ αλλα με SSD και δεν έχω απολύτως κανένα θέμα, δεν πάει και σφαίρα αλλά σίγουρα δεν υπάρχει διαφορά με τον χρόνο που χρειαζόταν πριν από 1 χρόνο πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα