Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Case (Κουτί):       Ac-ryan kxng

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):   850w 80+ powercool

Motherboard (Μητρική):    Asrock 980de/u3s3

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):   AMD FX-6350 3.9GHZ 6-CORE

RAM (Μνήμη συστήματος):     12 GB (1x8gb + 1x4gb)  HYPERX DDR3 1866MHZ FURY BLUE SERIES

GPU (Κάρτα γραφικών):   gtx660-DC2T-2GD5  TOP OC

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):  LG 22" IPS

* HDD (Σκληροι δίσκοι):  1x ocz ssd 240gb , 1x 3tb hdd storage

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):  Windows 10

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώ ο υπολογιστής μου κρατάει καλά ακόμη σε καθημερινή χρήση , η κάρτα γραφικών δείχνει τα χρονάκια της.... Ηρθε η ώρα για αλλαγή.

Ποσό που διαθέτουμε : 400 ευρώ *

* Προτιμώ πρόταση απο το e-shop.gr διότι υπάρχει ενα πιστωτικό 50 ευρώ να χρησιμοποιήσω , οποταν απο e-shop μπορούμε 450. Αλλα και amazon.uk δεν λεω οχι.

Υπάρχει και η άλλη σκέψη , να πουληθούν mb/cpu/ram/gpu , να μαζέψουμε απο εκεί ενα 200αρι(?)  ευρώ οποταν πάμε στα 650 και πάμε σε ryzen με ενσωματωμένα γραφικά ομως....

Παιχνίδια δεν τρελαίνομαι να ειναι όλα ultra, συμβιβάζομαι και με high. Παίζω pubg αυτο το καιρό , περιμένω f1 2019, xcom-2 καινούργιο... ποιο πολύ fps....

Γνώμες ??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

https://www.e-shop.gr/vga-palit-geforce-gtx1060-dual-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510943
η
https://www.e-shop.gr/vga-msi-geforce-gtx1060-armor-3g-v1-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514694
για να τις πάρεις με τα -50€ σε τιμές skroutz οτιδήποτε παραπάνω είναι πανάκριβο από eshop + ότι θα τρως bottleneck με αυτόν τον CPU 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο φίλτατος από πάνω. Να σου πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και το budget σου είναι στα 400,00€: Πάρε απο e-shop αυτήν την οθόνη https://www.e-shop.gr/othoni-dell-se2717h-27-led-full-hd-black-p-PER.152255 που είναι και freesync και συνδύασε την με μια 580 8gb από κάνα amazon. Αυτή τη στιγμή δεν είδα να παίζει κάτι αξιόλογο στα 250 περίπου (με μεταφορικά) οπότε αν θες να κάνεις λίγη υπομονή, κάτι πιστεύω θα ξαναβγάλουν (εν αναμονή και της 590). Πριν λίγο καιρό έπαιξε η https://www.amazon.fr/dp/B071Y7CKM2 στα 218 τελική. Αν βιάζεσαι μπορείς να κοιτάξεις σε 580 4gb. Την υπάρχουσα οθόνη σου μπορείς να την πουλήσεις ή να την κρατήσεις για δεύτερη αν έχεις χώρο.

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με 450 ευρώ budget , κάρτα γραφικών με 3gb μνήμη είναι επένδυση...  διετίας και ούτε. Στο wildlands με τις ρυθμίσεις που παίζω χρειάζεται 2.5gb... Σκεφτόμουν κάποια με 6 ή 8gb. 

Την οθόνη δεν μπορώ να την αλλάξω με περισσότερες  ίντσες γιατί το σημείο που την έχω έχει περιορισμένο ύψος και δεν χωράει μεγαλύτερη :(

Ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο σκουπιδι, εξαπυρηνος στα 4.2 

Εάν τον αλλάξω με 8370,  το μέγιστο που παίρνει η μητρική? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sstratos είπε

Ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο σκουπιδι, εξαπυρηνος στα 4.2 

Εάν τον αλλάξω με 8370,  το μέγιστο που παίρνει η μητρική? 

δυστυχώς πλεον άρχισε να πιστεύεις οτι είναι.. εδω λεει για τον 8370 το 2018, φαντάσου ο 6350 που έχει και ενα module off.

Για να μη θεωρηθώ Intel-fanboy είχα FX6300 @ 4.5GHz με την 760 και σε πολλά σημεία ουτε αυτή δεν μπορούσε να σπρώξει 100%.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω παρόμοιο σύστημα (FX 6300 / RX 470) θα σου πω οτί ο FX 6300 στα 4.4 GHz ρίχνει μπουκάλι στην RX 470, 100% GPU Usage σπάνια σε Assasins Creed Origins π.χ σταθερα 80-90% CPU Load. Με το να πας σε FX 83XX θα δεις πολυ μικρές διαφορές εως καθόλου, η μητρική σου δε θα αντέξει Overclocking σε 8-Core είναι οριακά ακόμα και με στοκ 8350/8370. Άσε που αν δώσεις λεφτά για νέο FX αυτή την περίοδο θα σε δουλεύουν άσχημα ...  Ανα διαστήματα παίζουν RX 570 στα 160~170€ σε προσφορές από άμαζον κλπ, είναι καλή κάρτα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις. Μέχρι RX 580/1060 βάζεις σε FX πάντως απο εκεί και πάνω είναι τρελή μπουκάλα. Μια φτηνή λύση είναι ένας Ryzen 5 2600/ μητρική B450 / 8GB DDR4 που πάει γύρω στα 300€ και κάπου ~350€ με 16GB DDR4. Με αυτό το ΣΕΤ + άμα δώσεις κ οτι έχεις τώρα και βάλεις καμιά RX 570 θα 'σαι πολύ άνετος σε 1080P

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.

Νομίζω είστε υπερβολικοι,  με μια 1060 6gb δεν θα πιάνω 60fps στα 1080p? Μην μου κάνετε κομμάτια την καρδιά (και το πορτοφόλι)  :)

Δημοσ.

Αναλόγως και το παιχνίδι. Αν είναι κακογραμμένο ή cpu bound, (assasins creed καλή ώρα) θα έχεις θέμα. Για αυτό σου πρότεινα τη λύση του freesync που "ομαλοποιεί" την κίνηση όταν πέφτουν τα fps. Εφ' όσον δεν σε παίρνει, κοίτα την 1060 αλλά ως εκεί. Θεωρώ λογικά ότι εφ' όσον τον έχεις κλοκάρει στα 4,2 τουλάχιστον, το μπουκάλι στα περισσότερα παιχνίδια θα υπάρχει, αλλά θα είναι υποφερτό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, 50EuroUser είπε

Μια φτηνή λύση είναι ένας Ryzen 5 2600/ μητρική B450 / 8GB DDR4 που πάει γύρω στα 300€ και κάπου ~350€ με 16GB DDR4. Με αυτό το ΣΕΤ + άμα δώσεις κ οτι έχεις τώρα και βάλεις καμιά RX 570 θα 'σαι πολύ άνετος σε 1080P

1331624820_bitmap.jpg.5c61b4c8060d0abcbeb7ca53bda3a845.jpg

Εδω μιλάμε για ενα συστημα με 490 ευρώ , που υπερβαίνει το budget μου (αντε πες να το καλύψω) αλλα πάλι θα είμαι χωρίς κάρτα !!! Με αυτό το σύστημα σιγουρα δεν θα παίζω τίποτα... 

Λέω να πάρω μια απο τις 3 , και ότι κάνει με τον επεξεργαστή...  Θα είναι ομως επένδυση 5-6 χρόνων (αφου δεν τρελαινομαι για ultra / 120fps κτλ)

Asus rog strix r580 top edition 8gb

Asus rog strix r580 oc edition 8gb

Msi gtx1070 gaming x 8gb   με υπέρβαση χρημάτων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε καν... Μην διανοηθείς να δώσεις τόσα λεφτά για 580, δεν αξίζει. Δεν είδες το link που σου παρέθεσα πιο πάνω που έπαιξε στα 218,00€; Γιατί να δώσεις κοντά 400; Το ότι αυτό είναι το budget σου δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να το ξοδέψεις όλο σε κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του. Το πιστωτικό δε του eshop αν είναι να το χρησιμοποιήσεις σε κάτι που θα σου βγει πιο ακριβά από τον ανταγωνισμό είναι δώρο άδωρον... Με 1070 πάλι δεν θα φας απλά μπουκάλι στα 1080p αλλά υπερωκεάνιο... Δες αν θες εδώ https://www.amazon.de/Sapphire-Radeon-Nitro-retail-11265-01-20G/dp/B071Y7CKM2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541489347&sr=8-1&keywords=580

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.

Μην κοιτάς το eshop για καρτα ,κράτα το πιστωτικό για κατι αλλο .

Εγω θα επαιρνα τωρα μια 1060 / 580 (μονο κατω απο 250Ε)  που ναι μεν θα  την κόβει το cpu αλλα απο την αλλη θα ειναι μια πολυ μεγαλη αναβάθμιση απο την 660 που εχεις τωρα και και κρατα τα υπολοιπα χρήματα για μελλοντικη αναβάθμιση cpu, mobo , ram 

Δημοσ.

Sapphire Radeon RX 580 8GD5 Nitro+ lite retail 11265-01-20G, 8GB

Artikel:    EUR 247,99
Verpackung & Versand:    EUR 10,13
Gesamtbetrag:    EUR 258,12

Αυτή είναι η ποιό φτηνή προσφορά που βρίσκω σε amazon.fr . it .de

να την πάρω και ότι γίνει ?? Βρίσκω επεξεργαστή 8370 στα 80 ευρώ (το μάξιμουμ που παίρνει η μητρική) σκέφτομαι να τον πάρω , από το να έχω πχ 25% bottle να έχω ενα 10%

Για ολική αναβάθμιση δύσκολο αυτό το καιρό , ίσως προς το Πάσχα.

Εχω μια μικρή ελπίδα για black friday άλλα τα τελευταία 2 χρόνια είναι όλα ψευτοπροσφορες...

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=9444

στα 234  + 5 μεταφορικά  +3 αντικαταβολή = 242 ευρώ και απο Ελληνικό κατάστημα.  Εγγύηση 1 Χρόνος όμως .....

Σαν υλοποίηση είναι της προκοπής ? να την τσιμπήσω ???

Δημοσ.

Μιας καί είναι κοντά BB περιμένε μπορεί να παίξει και 580 στα 200E, για fx είπαμε έχει παλιωσει για εμένα δεν άξιζει να επενδύσεις άλλο εκεί.

Δημοσ.

Ο,τι σου λένε τα παιδιά φιλε...

Ο FX8370 δεν θα σου κάνει καμια σοβαρη διαφορά γιατι το θέμα των fx ειναι οι αδύναμοι πυρήνες, οχι η ποσότητά τους! Αν πάρεις τον 2200g πχ, καλυτερα θα οδηγήσει την 1060 λόγο ipc κτλ....

Εγω στην θέση σου θα πούλαγα μητρικη-επεξεργαστή-μνήμες-καρτα γραφικών(μαζί ή χωριστά)  που έχεις ήδη και με τα λεφτά  + κάποια απο τα 400+ που εχεις, θα έπαιρνα καινούργια σε ryzen οπως 2600 κτλ που σου προτάθηκαν και πιο πίσω και μετα θα επαιρνα και μια RX580 η΄ 1060 και θα ήμουν-σουν κομπλέ..

Ακομα και η μνήμη που εχεις δεν ειναι καν dual channel...

Και αναλόγως το φτιάχνεις το ποσό παίρνοντας τον 2400g και 8gb ram για αρχή και πάει λέγοντας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...