Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nick mls είπε

Όπως λέει και ο τίτλος,  ψάχνω μια budget μητρική για gaming τυπου pubg με 1151 socket

Η μητρική θα καθορίσει πώς θα παίζει το pubg? 

Τι cpu και κάρτα γραφικών έχεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω πολλες μητρικες να χαρακτηριζονται σαν ''gaming'' για αυτο και το λεω ετσι , το pc μου οπως ειναι παιζει το pubg και αλλα τετοια σχετικα καλα.Cpu εχω εναν intel core  i5 7400 @3Ghz.

Δεν ξερω τι μπορει να κανει ''gaming'' μια καρτα γραφικων , γ αυτο και ρωταω,οσο για τα λεντακια , δεν με ενδιαφερουν και πολυ.Μνημη που ηρθε με το pc ειναι μια 8gb ddr4 ,απλη φαινεται , δεν εχει κατι fancy πανω της, οσο για την καρτα γραφικων εχω μια gtx1050 την απλη με ενα ανεμιστηρακι, χωρις το πλαστικο housing που εχουν οι πιο γνωστες.Αποτι εχω ψαξει χρειαζομαι σιγουρα 1151 socket τωρα για καρτα γραφικων και ραμ , θελω να πιστευω οτι θα κανουν

Ευχαριστω

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nick mls είπε

Βλεπω πολλες μητρικες να χαρακτηριζονται σαν ''gaming'' για αυτο και το λεω ετσι , το pc μου οπως ειναι παιζει το pubg και αλλα τετοια σχετικα καλα.Cpu εχω εναν intel core  i5 7400 @3Ghz.

Δεν ξερω τι μπορει να κανει ''gaming'' μια καρτα γραφικων , γ αυτο και ρωταω,οσο για τα λεντακια , δεν με ενδιαφερουν και πολυ.Μνημη που ηρθε με το pc ειναι μια 8gb ddr4 ,απλη φαινεται , δεν εχει κατι fancy πανω της, οσο για την καρτα γραφικων εχω μια gtx1050 την απλη με ενα ανεμιστηρακι, χωρις το πλαστικο housing που εχουν οι πιο γνωστες.Αποτι εχω ψαξει χρειαζομαι σιγουρα 1151 socket τωρα για καρτα γραφικων και ραμ , θελω να πιστευω οτι θα κανουν

Ευχαριστω

Δεν έχεις μητρική τώρα? 

Γράψε αναλυτικά τι έχεις στη κατοχή σου

• Like 2
Δημοσ.

εχω μητρικη αυτη την στιγμη , για την ακριβεια πηρα ετοιμο το κουτι πριν ενα χρονο και ειναι το dell inspiron 3668 ,gtx 1050 .Ο λογος που θελω να αλλαξω μητρικη ειναι γιατι εχει μια "πατεντα"της dell αντι να εχει 24πιν φυσα απο το τροφοδοτικο ,εχει μια 6αρα και μια 4αρα (απο τροφοδοτικο στην μητρικη) .Οποτε τωρα που θελω να αλλαξω τροφοδοτικο δεν μπορω να το κανω γιατι και το τροφοδοτικο δεν ειναι το στανταρ αλλα ενα που βγαζει μονο αυτα τα 10 καλωδια.Εψαξα για ανταπτορες ,καλωδια,καποια πατεντα δεν γινεται τιποτα

Long story short , εχω καινουριο τροφοδοτικο και αποτι ειδαι μαλλον αυτες τις μερες θα παραγγειλω την εξης

Asrock H110M-DVS R3.0

εχετε γνωμες πανω στην συγκεκριμενη , η καποια αλλη να προτεινετε ?η ακομα και αν καποιος πουλαει καποια , θα ενδιαφερομουν

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να αλλάξεις τροφοδοτικό ?

Χίλιες φορές να πουλήσεις τη κάρτα γραφικών σου και με τη διαφορά να πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών, απο το να αλλάξεις τροφοδοτικό και μητρική... 

Δημοσ.

Εχω ηδη φτιαξει κουτι καινουριο με ανεμιστηρακια μιας και το προηγουμενο ηταν μικρο και λαμπαδιαζε , και δεν μπορω να τραβηξω ρευμα απο τροφοτικο η τη μητρικη μου , εχω βαλει 4 ανεμιστηρακια 120mm και μια λεντοταινια , χαμηλου φωτισμου ισα ισα.Τροφοδοτικο καινουριο εχω το βρηκα δωρεαν και η μητρικη η καινουρια εχει ενα 50αρι μαξ(αυτη που ειπα προηγουμενος τουλαχιστον).Επισης η dell εχει δικο της on off button οχι απλο διακοπτακι , αλλα ενα αλλο με 5 καλωδια το οποιο μου χαλασε και δν μπορω να το επαναφερω.Ανταλλακτικο δεν υπαρχει πουθενα και απο το να περιμενω κανα 2μηνο και να μ φυγει και ενα 10ρικο , προτιμω να παω κατευθειαν σε αλλη μητρικη που θα ταιριαζει και στα μετρα του κουτιου

(Σε αυτην εχω προσβασιμοτητα μονο σε ο,τι θυρα υπαρχει στο πισω μερος της , μπροστα εχει 2 usb ports τα οποια ειναι κολλημενα πανω στην πλακετα , γενικα ειναι μπερδεμα η συγκεκριμενη)

Ασε που αν παρω αλλη καρτα η οποια θελει και ρευμα απο το τροφοδοτικο δεν μπορω να παρω απο ρευμα οποτε η μονη αναβαθμιση που μπορω να κανω αποσο ξερω ειναι η 1050 ti

Λεντοταινια και ανεμιστηρακια τραβανε 10 watt μαχ η καπου εκει περιπου οποτε για να τους δωσω ρευμα εχω βαλει εναν μικρο μετασχηματιστη μεσα στο κουτι ,αφου υπαρχει χωρος,και παιρνουν ρευμα απο αυτον .Ο οποιος συνδεεται κανονικα στην πριζα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick mls είπε

Εχω ηδη φτιαξει κουτι καινουριο με ανεμιστηρακια μιας και το προηγουμενο ηταν μικρο και λαμπαδιαζε , και δεν μπορω να τραβηξω ρευμα απο τροφοτικο η τη μητρικη μου , εχω βαλει 4 ανεμιστηρακια 120mm και μια λεντοταινια , χαμηλου φωτισμου ισα ισα.Τροφοδοτικο καινουριο εχω το βρηκα δωρεαν και η μητρικη η καινουρια εχει ενα 50αρι μαξ(αυτη που ειπα προηγουμενος τουλαχιστον).Επισης η dell εχει δικο της on off button οχι απλο διακοπτακι , αλλα ενα αλλο με 5 καλωδια το οποιο μου χαλασε και δν μπορω να το επαναφερω.Ανταλλακτικο δεν υπαρχει πουθενα και απο το να περιμενω κανα 2μηνο και να μ φυγει και ενα 10ρικο , προτιμω να παω κατευθειαν σε αλλη μητρικη που θα ταιριαζει και στα μετρα του κουτιου

(Σε αυτην εχω προσβασιμοτητα μονο σε ο,τι θυρα υπαρχει στο πισω μερος της , μπροστα εχει 2 usb ports τα οποια ειναι κολλημενα πανω στην πλακετα , γενικα ειναι μπερδεμα η συγκεκριμενη)

Ασε που αν παρω αλλη καρτα η οποια θελει και ρευμα απο το τροφοδοτικο δεν μπορω να παρω απο ρευμα οποτε η μονη αναβαθμιση που μπορω να κανω αποσο ξερω ειναι η 1050 ti

Λεντοταινια και ανεμιστηρακια τραβανε 10 watt μαχ η καπου εκει περιπου οποτε για να τους δωσω ρευμα εχω βαλει εναν μικρο μετασχηματιστη μεσα στο κουτι ,αφου υπαρχει χωρος,και παιρνουν ρευμα απο αυτον .Ο οποιος συνδεεται κανονικα στην πριζα

https://www.skroutz.gr/s/10829280/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-LP-GV-N105TOC-4GL.html

Δεν χρειάζεται ρεύμα απο το τροφοδοτικό, ποιο τροφοδοτικό θα βάλεις ? 

Δημοσ.

οι 1050 ti οπως ειπα δεν χρειαζεται αλλα αυτο ειναι το οριο , απο 1050 δεν θα παω σε 1050ti θα παω σε κατι καλυτερο

Εχω ενα φιλαρακι ο οποιος μπορει να μου δωσει ενα  γυρω στα 350 αλλιως μπορω να παρω ενα 400watt ,πιστευω θα ειναι αρκετο (δεν μιλαμε για καρτα γραφικων ακομα)

το προβλημα μου ειναι η μητρικη.

Δημοσ.

Δες τα στανταρ του κουτιου και παρε μια b250 η καλυτερα μια z270(στο μελλον να παρεις εναν ι7 να κανεις και λιγο oc.?). Πριν την παρεις δες τη συμβατοτητα με τις ραμ που εχεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το κουτι δεν εχω θεμα , εχω φτιαξει δικο μου οποτε το μεγεθος δεν ειναι θεμα  .Τις ειδα τις μητρικες αλλα κοιταω για κατι πιο φθηνο οπως

Asrock H110M-DVS R3.0

οπως ειπα και πριν που εχει γυρω στο 50αρικο γιατι μετα ξεφευγουμε οσο για να παω αργοτερα ι7 και να κανω oc λιγο χλωμο το βλεπω , το μονο που ξερω και μπορω να βρω για την ραμ μου ειναι οτι ειναι 8gb ddr4 (κ τωρα που επαιζα pubg επαιζε γυρα στα 3400mhz βοηθαει ??)

Διορθωση , 2400mhz ειναι .Τωρα με το msi afterburner 3400 μου εδειχνε οταν επαιζα :P

Επεξ/σία από nick mls
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως παρω αυτην :https://www.skroutz.gr/s/10789337/Asus-Prime-B250-PLUS.html?fbclid=IwAR3s--Z0-32il9PynTmBfyOBhLDtTX27dhftWfg_GdzrirzMKXIjyVY21A0#specs

η αυτη https://www.skroutz.gr/s/10857093/MSI-B250M-Pro-VD.html#specs

και η δυο προσφερουν το ιδιο ακριβως πραγμα απλα η μια ειναι 25 ευρω πιο φθηνη κ εχει 2 σλοτ για ραμ αντι 4

Επεξ/σία από nick mls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...