SB_1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 44 λεπτά πριν, merkon είπε Με την οικονομικη κριση που παραμονευει και ερχεται σε ολοκληρο τον πλανητη λογω του κορωνοιου κλπ και με πιθανο ενα δευτερο κυμα κορωναιου που θα αποτελειωσει τις οικονομιες των κρατων πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο να τρεναρει καποιος την αγορα σπιτιου για αργοτερα; Να σημειωσω οτι δε μενω Ελλαδα, ειχαμε ξεκινησει διαδικασιες για αγορα σπιτιου πριν ξεκινησει η κριση με τον ιο και αυτη τη στιγμη δεν ειμαστε σιγουροι αν πρεπει να κανουμε πισω ή να συνεχισουμε, με ανησυχει το τι προκειται να γινει στην παγκοσμια οικονομια απο Οκτωβρη και τι επιπτωσεις θα εχει εναπιθανο 2ο κυμα του ιου που ολοι για καποιον ανεξηγητο λογο θεωρουν δεδομενο οτι θα ερθει.... Πρόβλημα στην οικονομία με την κρίση που προκάλεσε ο ιός και πιθανόν να προκαλέσει ένα νέο κύμα της πανδημίας υπάρχει. Το ζητούμενο είναι πόσο σε επηρέασε και θα σε επηρεάσει ξανά στο μέλλον, κάτι που μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις και να αποφασίσεις αν θα είσαι σε θέση να πληρώνεις δάνειο, αν πρόκειται να πάρεις για την αγορά! Αν έχεις μετρητά δεν τίθεται θέμα. Τα ακίνητα πάντα θεωρούνταν καλή επένδυση! 1 λεπτό πριν, merkon είπε Οι τιμες στην περιοχη ειναι λογικες, η broker που μιλησαμε μου ανεφερε πως δεν περιμενει μεγαλες μειωσεις στις τιμες των ακινητων τοσο ωστε να αξιζει να αναβαλεις αγορα σπιτιου. Ειχαμε ηδη ξεκινησει την διαδικασια για αγορα απο τον Φλεβαρη, μιας που νοικιαζουμε και θελουμε να φυγουμε απο το ενοικιο, αλλα λογω του κορωναιου παγωσαν ολα και το μονο που μας ανησυχει ειναι τι θα γινει στην περιπτωση 2ου κυματος και αν χασουμε πχ τις δουλειες μας και δε μπορουμε να πληρωσουμε τις μηνιαιες δοσεις και βρεθουμε να εχουμε και ενα δανειο στην πλατη, μονο αυτο ειναι που μας φρεναρει τωρα δεδομενης της καταστασης με τον ιο και του επερχομενου νεου κυματος απο Οκτωβρη. Αυτο στα bold ειναι που φοβαμαι, ηδη υπαρχει ζημια στην οικονομια και θα υπαρχει ακομα μεγαλυτερη με ενα πιθανο 2ο κυμα ιου τον χειμωνα, δε ξερω τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στην οικονομια και φοβαμαι οτι μπορει να βρεθουμε εκτεθιμενοι και χρεωμενοι, αυτο ειναι το μονο που με προβληματιζει. Εξαρτάται πόσο ενοίκιο πληρώνετε τώρα και πόσο είναι η δόση του δανείου. Σε περίπτωση που μείνετε άνεργοι, λόγω κρίσης, πώς θα πληρώνετε το ενοίκιο?
gthe Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, merkon είπε Οι τιμες στην περιοχη ειναι λογικες, η broker που μιλησαμε μου ανεφερε πως δεν περιμενει μεγαλες μειωσεις στις τιμες των ακινητων τοσο ωστε να αξιζει να αναβαλεις αγορα σπιτιου. Ειχαμε ηδη ξεκινησει την διαδικασια για αγορα απο τον Φλεβαρη, μιας που νοικιαζουμε και θελουμε να φυγουμε απο το ενοικιο, αλλα λογω του κορωναιου παγωσαν ολα και το μονο που μας ανησυχει ειναι τι θα γινει στην περιπτωση 2ου κυματος και αν χασουμε πχ τις δουλειες μας και δε μπορουμε να πληρωσουμε τις μηνιαιες δοσεις και βρεθουμε να εχουμε και ενα δανειο στην πλατη, μονο αυτο ειναι που μας φρεναρει τωρα δεδομενης της καταστασης με τον ιο και του επερχομενου νεου κυματος απο Οκτωβρη. Καταρχήν μην ακούς την broker, η broker θέλει να πουλήσει να πάρει το 500άρικο, σαφώς δεν ξέρει και αυτή όπως και κανένας μας τι θα γίνει. Η αγορά ακινήτων έχει να κάνει με την προσφορά και την ζήτηση ... αν βρεθουν απούλητα 50 σπίτια στην ίδια γειτονιά οι ιδιοκτήτες θα ρίξουν τις τιμές απλά. Μεσίτες και brokers τότε θα τους συμβουλέψουν να το κάνουν. Ειδικά στο uk το χρήμα κυκλοφορεί και τα σπίτια δεν τα παντρεύονται οι οικογένειες για μια ζωή όπως στην Ελλάδα. Τώρα για το δάνειο, πάλι θα πω την προσωπική μου άποψη. Προσπάθησε να μην σε "πνήξει" οικονομικά, να το κρατήσεις δλδ σε λογικές μηνιαίες δόσεις (ας πούμε λίγο κάτω από το ενοίκιο σου) και υπολόγισε ότι όλα μα όλα τα σπίτια (εκτός από τα νεόδμητα) έχουν κάποιο κόστος επισκευής. Κάποιες φορές απρόοπτο κόστος τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι (εκεί δλδ που πιέζεσαι πιο πολύ οικονομικά). Εμένα για παράδειγμα χάλασε το gas boiler στις 20 μέρες από την ημέρα της μετακόμισης και αρχές Οκτ ... δλδ μόλις ξεκίνησαν τα κρύα (και έχουμε μικρό παιδί), κόστος αλλαγής 2κ που έπρεπε να φτιαχτεί άμεσα. Επίσης το σπίτι με δάνειο, πολύ δύσκολα στο παίρνει η τράπεζα στο uk ... Βασικά δεν τα θέλει κιόλας. Επομένως αν βρεθείς (που το απεύχομαι) σε δύσκολη στιγμή, κάνεις pay holidays. Αν ψάχνεις από την Φεβ δεν είναι και πολύς καιρός, εγώ είχα κάνει "sale agreed" Φεβ και πήραμε κλειδιά σπιτιού μέσα Αυγούστου .... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από gthe 1
merkon Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Πρόβλημα στην οικονομία με την κρίση που προκάλεσε ο ιός και πιθανόν να προκαλέσει ένα νέο κύμα της πανδημίας υπάρχει. Το ζητούμενο είναι πόσο σε επηρέασε και θα σε επηρεάσει ξανά στο μέλλον, κάτι που μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις και να αποφασίσεις αν θα είσαι σε θέση να πληρώνεις δάνειο, αν πρόκειται να πάρεις για την αγορά! Αν έχεις μετρητά δεν τίθεται θέμα. Τα ακίνητα πάντα θεωρούνταν καλή επένδυση! Εξαρτάται πόσο ενοίκιο πληρώνετε τώρα και πόσο είναι η δόση του δανείου. Σε περίπτωση που μείνετε άνεργοι, λόγω κρίσης, πώς θα πληρώνετε το ενοίκιο? Η διαφορα μεταξυ των εξοδων για το σπιτι τωρα και των εξοδων για το νεο σπιτι ειναι μικρη. Αν μεινουμε ανεργοι τωρα, το μονο που με καθησυχαζει ειναι πως δεν εχω να σκεφτω πως εχω ενα δανειο στην πλατη μου. Μπορω δηλαδη να φυγω και να παω σε πιο μικρο σπιτι με μικροτερο ενοικιο αν τα βρω σκουρα στην χειροτερη, μπορω ακομα και να φυγω που λεει ο λογος και να γυρισω στην Ελλαδα στο πατρικο μου αν τα βρω τοοοσο σκουρα χωρις να εχω να σκεφτω οτι εχω ενα δανειο που πρεπει να ξεχρεωσω (κατι που δεν θα ηθελα να συμβει αλλα λεμε τωρα). Με το δανειο, ακομα και αν φυγω απο την χωρα, παλι θα το εχω στην πλατη μου και θα πρεπει με καποιο τροπο να πληρωνω τις δοσεις και αυτο ειναι που φοβαμαι, οτι λογω κρισης και πιθανης ανεργιας να μη μπορω να ανταπεξελθω. 3 λεπτά πριν, gthe είπε Καταρχήν μην ακούς την broker, η broker θέλει να πουλήσει να πάρει το 500άρικο, σαφώς δεν ξέρει και αυτή όπως και κανένας μας τι θα γίνει. Η αγορά ακινήτων έχει να κάνει με την προσφορά και την ζήτηση ... αν βρεθουν απούλητα 50 σπίτια στην ίδια γειτονιά οι ιδιοκτήτες θα ρίξουν τις τιμές απλά. Μεσίτες και brokers τότε θα τους συμβουλέψουν να το κάνουν. Ειδικά στο uk το χρήμα κυκλοφορεί και τα σπίτια δεν τα παντρεύονται οι οικογένειες για μια ζωή όπως στην Ελλάδα. Τώρα για το δάνειο, πάλι θα πω την προσωπική μου άποψη. Προσπάθησε να μην σε "πνήξει" οικονομικά, να το κρατήσεις δλδ σε λογικές μηνιαίες δόσεις (ας πούμε λίγο κάτω από το ενοίκιο σου) και υπολόγισε ότι όλα μα όλα τα σπίτια (εκτός από τα νεόδμητα) έχουν κάποιο κόστος επισκευής. Κάποιες φορές απρόοπτο κόστος τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι (εκεί δλδ που πιέζεσαι πιο πολύ οικονομικά). Εμένα για παράδειγμα χάλασε το gas boiler στις 20 μέρες από την ημέρα της μετακόμισης και αρχές Οκτ ... δλδ μόλις ξεκίνησαν τα κρύα (και έχουμε μικρό παιδί), κόστος αλλαγής 2κ που έπρεπε να φτιαχτεί άμεσα. Επίσης το σπίτι με δάνειο, πολύ δύσκολα στο παίρνει η τράπεζα στο uk ... Βασικά δεν τα θέλει κιόλας. Επομένως αν βρεθείς (που το απεύχομαι) σε δύσκολη στιγμή, κάνεις pay holidays. Αν ψάχνεις από την Φεβ δεν είναι και πολύς καιρός, εγώ είχα κάνει "sale agreed" Φεβ και πήραμε κλειδιά σπιτιού μέσα Αυγούστου .... Καναμε sale agreed τελος Φλεβαρη - αρχες Μαρτη, παγωσαν ολα λογω του lockdown και ξαναξεκινησαμε διαδικασιες παλι αυτη την βδομαδα... Απλα εχουμε δευτερες σκεψεις λογω της αβεβαιοτητας που υπαρχει αυτη τη στιγμη και που πιθανον να ερθει απο χειμωνα παλι, τα κοστη επισκευης κλπ τα εχουμε υπολογισει και αυτα στο Budget. Ελα πμ αν θες να συζητησουμε περαιτερω, εχω και καποιες αποριες για την διαδικασια που λογικα θα τις γνωριζεις μιας που περασες και εσυ απο την ιδια φαση προσφατα.
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, merkon είπε Η διαφορα μεταξυ των εξοδων για το σπιτι τωρα και των εξοδων για το νεο σπιτι ειναι μικρη. Αν μεινουμε ανεργοι τωρα, το μονο που με καθησυχαζει ειναι πως δεν εχω να σκεφτω πως εχω ενα δανειο στην πλατη μου. Μπορω δηλαδη να φυγω και να παω σε πιο μικρο σπιτι με μικροτερο ενοικιο αν τα βρω σκουρα στην χειροτερη, μπορω ακομα και να φυγω που λεει ο λογος και να γυρισω στην Ελλαδα στο πατρικο μου αν τα βρω τοοοσο σκουρα χωρις να εχω να σκεφτω οτι εχω ενα δανειο που πρεπει να ξεχρεωσω (κατι που δεν θα ηθελα να συμβει αλλα λεμε τωρα). Με το δανειο, ακομα και αν φυγω απο την χωρα, παλι θα το εχω στην πλατη μου και θα πρεπει με καποιο τροπο να πληρωνω τις δοσεις και αυτο ειναι που φοβαμαι, οτι λογω κρισης και πιθανης ανεργιας να μη μπορω να ανταπεξελθω. Δυστυχώς, είναι μια απόφαση που έχει ρίσκο, αλλά όπως είπα, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τί θα κάνετε! Και είναι ρίσκο ακόμη και χωρίς τον ιό, καθώς μια οικονομική κρίση πάντοτε είναι πιθανή, όπως και το να πάει κάτι στραβά στη ζωή μας και χωρίς αυτήν! Το ενδεχόμενο να το νοικιάσετε αν τα πράγματα εξελιχθούν αρνητικά δεν υπάρχει?
merkon Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δυστυχώς, είναι μια απόφαση που έχει ρίσκο, αλλά όπως είπα, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τί θα κάνετε! Και είναι ρίσκο ακόμη και χωρίς τον ιό, καθώς μια οικονομική κρίση πάντοτε είναι πιθανή, όπως και το να πάει κάτι στραβά στη ζωή μας και χωρίς αυτήν! Το ενδεχόμενο να το νοικιάσετε αν τα πράγματα εξελιχθούν αρνητικά δεν υπάρχει? Ναι παντοτε θα υπαρχει η πιθανοτητα να παει κατι στραβα, απλα αν δεν υπαρχει κριση και ιος δουλεια βρισκεις ευκολα εδω, τωρα δε ξερω ποσο θα αλλαξουν τα δεδομενα λογω του ιου και συγκεκριμενα λογω πιθανου 2ου κυματος που θα καταστρεψει εντελως την οικονομια. Φοβαμαι δηλαδη πως ενω τωρα βρισκεις ευκολα δουλεια, τοτε μπορει να μην εχεις αυτη την δυνατοτητα. Λογικα υποθετω πως θα μπορεις να το νοικιασεις σε μια τετοια περιπτωση, δε ξερω....
djcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, merkon είπε η broker που μιλησαμε μου ανεφερε πως δεν περιμενει μεγαλες μειωσεις στις τιμες των ακινητων τοσο ωστε να αξιζει να αναβαλεις αγορα σπιτιου. Λογικό να στο πει αυτό, αφού περιμένει να πληρωθεί από την αγορά που θα κάνεις. Αλλά αν έχεις βρει κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και το βλέπεις σαν ευκαρία προχώρα το. Οι τιμές γενικά θα πέσουν πάντως... 2
merkon Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, djcat είπε Λογικό να στο πει αυτό, αφού περιμένει να πληρωθεί από την αγορά που θα κάνεις. Αλλά αν έχεις βρει κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και το βλέπεις σαν ευκαρία προχώρα το. Οι τιμές γενικά θα πέσουν πάντως... Η broker πληρωνεται οταν σου κανονιζει το mortgage, δε πληρωνεται απο την αγορα του σπιτιου (απο οσο γνωριζω τουλαχιστον). Η αιτηση για δανειο ειχε ηδη γινει και η broker εχει ηδη πληρωθει, επομενως δε νομιζω οτι ειχε καποιο αλλο οφελος απο το να μας πει να προχωρησουμε ή οχι. 1
elmario88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 26/5/2020 στις 11:36 ΠΜ, Joshua21 είπε Φυσικά και μπορείς να το νοικιάσεις, και όχι δεν πρέπει να ενημερώσεις την τράπεζα. οταν λεω αν μπορω να το νοικιασω εννοω με νομιμο τροπο χωρις να το κρυψω απ την τραπεζα , κ αν το μαθει η τραπεζα παιζει να υπαρχει προβλημα ;;
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, elmario88 είπε οταν λεω αν μπορω να το νοικιασω εννοω με νομιμο τροπο χωρις να το κρυψω απ την τραπεζα , κ αν το μαθει η τραπεζα παιζει να υπαρχει προβλημα ;; Και εγώ το ίδιο κατάλαβα πως ρωτάς, να το νοικιάσεις νομίμως. Δική σου είναι η επικαρπία του ακινήτου και ότι θες το κάνεις, και να μείνεις ο ίδιος μέσα μπορείς, και να το νοικιάσεις, και να το παραχωρήσεις δωρεάν.
elmario88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Και εγώ το ίδιο κατάλαβα πως ρωτάς, να το νοικιάσεις νομίμως. Δική σου είναι η επικαρπία του ακινήτου και ότι θες το κάνεις, και να μείνεις ο ίδιος μέσα μπορείς, και να το νοικιάσεις, και να το παραχωρήσεις δωρεάν. Ευχαριστω πολυ. Ειναι σιγουρο αυτο , ετσι ;;;
gthe Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, elmario88 είπε οταν λεω αν μπορω να το νοικιασω εννοω με νομιμο τροπο χωρις να το κρυψω απ την τραπεζα , κ αν το μαθει η τραπεζα παιζει να υπαρχει προβλημα ;; 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και εγώ το ίδιο κατάλαβα πως ρωτάς, να το νοικιάσεις νομίμως. Δική σου είναι η επικαρπία του ακινήτου και ότι θες το κάνεις, και να μείνεις ο ίδιος μέσα μπορείς, και να το νοικιάσεις, και να το παραχωρήσεις δωρεάν. Διάβασε τους όρους του στεγαστικού σου και τους όρους της ασφάλειας του σπιτιού σου (αν έχεις, συνήθως σπίτια που αγοράστηκαν με στεγαστικό πρέπει να έχουν ασφάλεια). Αν αναφέρει στους όρους ότι πρέπει να τους ενημερώσεις, τότε πρέπει να τους ενημερώσεις, απλά. Για ενοικίαση σε τρίτους για κατοικία συνήθως οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα. Για ενοικίαση για επαγγελματική χρήση, σίγουρα θα έχεις θέμα. Η ασφάλεια από την άλλη, έχει το δικαίωμα να αυξήσει το ασφάλιστρο αν το σπίτι δεν ιδιοκατοικείται. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από gthe
elmario88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, gthe είπε Διάβασε τους όρους του στεγαστικού σου και τους όρους της ασφάλειας του σπιτιού σου (αν έχεις, συνήθως σπίτια που αγοράστηκαν με στεγαστικό πρέπει να έχουν). Αν αναφέρει στους όρους ότι πρέπει να τους ενημερώσεις, τότε πρέπει να τους ενημερώσεις, απλά. Για ενοκίαση σε τρίτους για κατοικία συνήθως οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα. Για ενοικίαση για επαγγελματική χρήση, σίγουρα θα έχεις θέμα. Η ασφάλεια από την άλλη, έχει το δικαίωμα να αυξήσει το ασφάλιστρο αν το σπίτι δεν ιδιοκατοικείται. Ευχαριστω
vagos789 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Αναφορά σε κείμενο Οι τιμες στην περιοχη ειναι λογικες, η broker που μιλησαμε μου ανεφερε πως δεν περιμενει μεγαλες μειωσεις στις τιμες των ακινητων τοσο ωστε να αξιζει να αναβαλεις αγορα σπιτιου. Ουδεμια εκπληξις, αυτο θα ελεγε σε καθε περιπτωση,χωρις να σημαινει οτι θα αποδειχθει λαθος απαραιτητα. Σε πολυ γενικες γραμμες,σπιτια που ειναι σε overcrowded μερη ειναι πολυ πιθανο να πιεστουν οι τιμες τους. Οι πιο ευποροι θα αναζητησουν σπιτια εξω απο τον πολυ χαμο,και ισως ανεβασουν εκει τις τιμες (ισως απλα τις διατηρησουν). Σε μεγαλο βαθος χρονου ειναι αδυνατον να προβλεψει κανεις τι θα γινει,η Αγγλια αλλωστε εχει ηδη την αβεβαιοτητα του Brexit και εναν κλοουν για πρωθυπουργο
eri77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω τήν ίδια απορία, δλδ << τι να προσέξω στην αγορά σπιτιού >> ξανανοίγω αυτό το θέμα... Η ερώτηση μου έχει να κάνει περισσότερο με τα τετραγωνικά. Εφόσον έχουμε βρει μία πιθανή περίπτωση για αγορά σπιτιού, λέγαμε να προχωράμε στην αγορά. Ο ιδιοκτήτης λέει ότι το σπίτι είναι 80 τετραγωνικά μέτρα, επειδή έχει προσθέσει ένα δωμάτιο, κατά τα λεγόμενα του δηλωμένο. Το θέμα είναι ότι όταν ζήτησα κάτι χαρτιά για να τα πάω στην τράπεζα, αυτή η <<προσθέσει>> δεν φένεται. Δηλαδή στην άδεια το σπίτι δείχνει 70 τετραγωνικά μέτρα... Επιμένει και λέει ότι το αφθαιρετο είναι δηλωμενο και προσθέτει ότι στο λογαριασμό ΔΕΗ φένεται αυτό.. Θέλω να ρωτήσω. Έχει λογική αυτό?? Έχει αξία για την τράπεζα ο λογαριασμός ΔΕΗ?? Υπάρχει κάποιο άλλο χαρτί να μπορεί να βγάλει κάπου πού να δείχνει τα παρούσα τετραγωνικά μέτρα??? Και τέλος... Αν τυχόν πάρω το σπίτι όπως είναι... Σε τι θα μπορούσα να μπλέξω????
mihanikos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στα χαρτία που θα πας στην τράπεζα είναι το συμβόλαιο, κάτοψη του σπιτιού με σφραγίδα πολεοδομίας, άδεια με σφραγίδα πολεοδομιας και τακτοποιηση αυθερεσιων από μηχανικο. Αν κάτι από αυτά λείπει η τράπεζα θα σου πει να της το πας. Στην κάτοψη θα φανούν όλα τα δωμάτια και τα πραγματικά τετραγωνικά. Αφού είναι δηλωμένο όπως λέει πρέπει να σου δώσει τα χαρτιά της τακτοποίηση αυθερεσιων. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα