udroxoos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα τα 'φτυσε* η κάρτα ήχου Asus Xonar DS και με έκπληξη είδα ότι αν και παλιά κάρτα είναι πανάκριβη καινούργια! Κάποιες μεταχειρισμένες που κοίταξα στο ebay έχουν όλες σκουριασμένα λαμάκια εσωτερικά στα βύσματα... Από την άλλη η Asus Xonar DG καινούργια έχει πολύ καλή τιμή! Ο προβληματισμός μου είναι ως προς τους codec: Xonar DS-DTS και Xonar DG-Dolby. Κι αυτό επειδή οι ταινίες bluray που κατεβάζω έχουν DTS ήχο. Η DG θα ήταν το ίδιο καλή; Παίζει (ουσιαστικό) ρόλο η απουσία DTS codec; Με ενδιαφέρει μόνο PCI κάρτα και όχι PCI-e. Θα έπαιρνα την Xonar D2 με κλειστά μάτια αλλά δεν έχει connector για το front panel του case (!!!!!) (* Χάθηκε ο ήχος στα αριστερά κανάλια, front left και rear left) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από udroxoos
7700K Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, udroxoos είπε Πρόσφατα τα 'φτυσε* η κάρτα ήχου Asus Xonar DS και με έκπληξη είδα ότι αν και παλιά κάρτα είναι πανάκριβη καινούργια! Κάποιες μεταχειρισμένες που κοίταξα στο ebay έχουν όλες σκουριασμένα λαμάκια εσωτερικά στα βύσματα... Από την άλλη η Asus Xonar DG καινούργια έχει πολύ καλή τιμή! Ο προβληματισμός μου είναι ως προς τους codec: Xonar DS-DTS και Xonar DG-Dolby. Κι αυτό επειδή οι ταινίες bluray που κατεβάζω έχουν DTS ήχο. Η DG θα ήταν το ίδιο καλή; Παίζει (ουσιαστικό) ρόλο η απουσία DTS codec; Με ενδιαφέρει μόνο PCI κάρτα και όχι PCI-e. Θα έπαιρνα την Xonar D2 με κλειστά μάτια αλλά δεν έχει connector για το front panel του case (!!!!!) (* Χάθηκε ο ήχος στα αριστερά κανάλια, front left και rear left) H καρτα ηχου καλη ειναι μονο για στερεοφωνικη συνδεση και να ακους τραγουδια εφοσον διαθετεις ποιοτικο ηχοσυστημα Για ταινιες η αγορα ενος πακετου ενισχυτη και 5+1 ηχειων ειναι μονοδρομος
udroxoos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ξέχασα να αναφέρω ότι την έχω συνδεδεμένη με 5.1 ηχεία. Δεν είμαι για να αγοράζω ενισχυτές. Στα 5.1 ηχεία θα δω διαφορά ανάμεσα σε Xonar DS και DG;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα