Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαια και αλλα πρπει να διορθωσουν με το bios αλλα απορω γιατι δεν το κανουν.Πχ σε μοντελο που αγορασα για φιλη ideapad-320 με a6 απο οσο θυμαμαι ο ανεμηστηρας δουλευε συνεχεια ακομα καν πριν μπει στα win ,στην ουσια δουλευε ακομα και στους 40 βαθμους και επρεπε να ριξω το turbo μεσα απο την διαχειριση ενεργειας (βεβαια δεν λυθηκε ετσι το "προβλημα"αλλα ελαχιστοποιηθηκε) ,πραγμα κουραστικο για εμενα.Επισης και στο 330 με τον ryzen ισχυει το ιδιο αλλα σε μικροτερο βαθμο.Πρεπει να αφησουν ενα περιθωριο θερμοκρασιας προτου αρχισει να δουλευει ο ανεμηστηρας.

Τεσπα αφου βρεθηκε η λυση για εσενα ολα καλα λοιπον.

Δημοσ.

Βέβαια πρέπει να διορθώσουν πολλά, αλλά για να μην το κάνουν ή δεν ασχολούνται ιδιαίτερα ή είναι ανεπαρκείς. Ας είναι....Ελπίζω να  φέρουν μία σωστή version γιατί και στο forum πέφτει κράξιμο για το bios.

Δημοσ.

Kοιτα δεν ειναι καποιο σοβαρο θεμα αλλα δεν νομιζω να ειναι τραγικα δυσκολο γιαυτους να αλλαξουν τιμες στο bios σχετικα με την ταχυτητα η την ενεργοποιηση του ανεμηστηρα.Πιστευω να γινει καποια στιγμη βεβαια

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Φιλε μου ακριβως το ιδιο κανει και σε εμενα lenovo στην αρχη εμπαινε με τα κουμπια και μετα μονο με το κουμπακι αριστερα μαλλον φταιει οτι μου εβγαλε μια αναβαθμηση bios και την εκανα

Κάνε τη διαδικασία που έκανα και εγώ και θα λυθεί το πρόβλημα σου.

1) Κατέβασε από το s;ite το προηγούμενο bios....7wcn26ww

2) Μπες στο bios setup και στην καρτέλα Configuration....κάνε ...enable "Back Flash"  και ....save and exit. 

3) Μόλις μπεις στα Windows ....τρέξε το προηγούμενο Bios, με δικαιώματα διαχειριστή  ......δεξί κλίκ πάνω στο  7wcn26ww και εκτέλεση σαν διαχειριστής......οκ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jonnis44gt είπε

Φιλε μου ακριβως το ιδιο κανει και σε εμενα lenovo στην αρχη εμπαινε με τα κουμπια και μετα μονο με το κουμπακι αριστερα μαλλον φταιει οτι μου εβγαλε μια αναβαθμηση bios και την εκανα

Αν κάνεις την διαδικασία ενημέρωσε μας, αν τώρα είσαι εντάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...