gianniskpatra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, έχω την οθόνη LG L1900R (http://www.amazon.co.uk/LG-L1900R-Monitor-Tilt-2000/dp/tech-data/B000ICHDRI/ref=de_a_smtd) η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και τρεμοπαίζει όταν την ανοίγω. Μπορεί να περάσουν και 20 λεπτά μέχρι να σταματήσει να τρεμοπαίζει. Διάβασα ότι μάλλον ευθύνεται το καλώδιο, γιατί πάνω σε αυτό έχει την τροφοδοσία της. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή αν φταίει το power supply να μου προτείνει κάποιο από το ίντερνετ; Επισυνάπτω και τα στοιχεία του power supply της οθόνης. Ευχαριστώ πολύ.
gianniskpatra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Τίποτα ρε παιδιά ούτε ένας δεν ξέρει τι μπορεί να παίζει; 🤣
coolerman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Λογικά ανοίγει μάλλον αν βλέπω καλά(αφαιρείς τα μαύρα pad) και από κάτω λογικά έχει βίδα.αν δεις κάποιον πυκνωτή φουσκωμένο τον αλλάζει-Σ αν γνωρίζεις. Αν δεν γνωρίζεις πήγαινε να τους αλλάξει κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο. Δεν είναι απόλυτο ότι φταίει 100% το τροφοδοτικό 1
gianniskpatra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, coolerman είπε Λογικά ανοίγει μάλλον αν βλέπω καλά(αφαιρείς τα μαύρα pad) και από κάτω λογικά έχει βίδα.αν δεις κάποιον πυκνωτή φουσκωμένο τον αλλάζει-Σ αν γνωρίζεις. Αν δεν γνωρίζεις πήγαινε να τους αλλάξει κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο. Δεν είναι απόλυτο ότι φταίει 100% το τροφοδοτικό Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα