Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα αρχικά σε όλους και καλώς σας βρήκα. Σήμερα το απόγευμα προπορευόμενο όχημα έκανε αναστροφή και.με χτύπησε ενώ ακολουθούσα με το μηχανάκι. Επειδή δεν είχα ιδέα τι πρέπει να κάνω πήρα τηλέφωνο λιμενικο και τον ασφαλιστή μου. Το λιμενικό ήρθε και έκανε καταγραφή του συμβάντος, μόνο υλικές ζημιές. Ο ασφαλιστής ήρθε πολύ αργότερα και το ευθυνών του ατυχήματος είχε φύγει μιας και του έδωσαν τό οκ οι λιμενικοί. Πώς κινούμαι εγώ; Παίρνω το αντίγραφο της καταγραφής και απευθύνομαι στην ασφαλιστή εταιρία του ευθυνών; Η πρέπει αυτός να μου κάνει δήλωση; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Και εσυ και αυτος πρεπει να πάρετε τηλέφωνο τις ασφαλιστικές σας και να δηλώσετε το πως έγινε το ατύχημα, και αν θεωρείται το εαυτό σας υπαίτιο ή οχι
Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εγώ το έκανα, αλλά όταν ήρθε ο ασφαλιστής ο άλλος είχε ήδη φύγει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Προφανως ησουν καπου που εχει ευθνη το λιμενικο αν καταλαβα καλα .Αφου εκανε καταγραφη δεν θα εχεις προβλημα. Ο αλλος ειπε οτι θα κανει δηλωση ?
Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δεν μ είπε κάτι τέτοιο, μόλις πάρω το αντίγραφο από το λιμενικό μπορώ να απευθυνθώ κατευθείαν στην ασφαλιστική του για να μάθω αν έκανε δήλωση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Tonymard12 είπε Δεν μ είπε κάτι τέτοιο, μόλις πάρω το αντίγραφο από το λιμενικό μπορώ να απευθυνθώ κατευθείαν στην ασφαλιστική του για να μάθω αν έκανε δήλωση; Θα σου ελεγα αυριο να φωναξεις πραγματογνωμονα να δει την ζημια σου και να παρεις την ασφαλιστικη σου να μαθει αν ο αλλος κανει δηλωση Η δικια σου ειναι στον φιλικο διακανονισμο ? Η δικια του ξερεις ?
Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 έχω intersalonika, ο άλλος ergo. Από μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο υποστηρίζουν κανονικά και οι δύο φιλικό διακανονισμό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tonymard12 είπε έχω intersalonika, ο άλλος ergo. Από μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο υποστηρίζουν κανονικά και οι δύο φιλικό διακανονισμό. Οχι η intersalonika https://www.asfalisinet.gr/οι-ασφαλιστικές-εταιρίες-που-είναι-στ/
Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Τότε πρέπει να γίνει δήλωση στην δικιά του ασφαλιστική. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tonymard12 είπε Τότε πρέπει να γίνει δήλωση στην δικιά του ασφαλιστική.
Tonymard12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να βρω άκρη. Πρέπει να μου κάνει δήλωση από ότι κατάλαβα και να με αποζημιώσει η δικιά του ασφαλιστική. Τουλάχιστον είμαι καλυμμένος αφού έγινε καταγραφή από το λιμενικό και τον κέρασαν και κλήση για αναστροφή! 😉 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Tonymard12 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Tonymard12 είπε Ελπίζω να βρω άκρη. Πρέπει να μου κάνει δήλωση από ότι κατάλαβα και να με αποζημιώσει η δικιά του ασφαλιστική. Τουλάχιστον είμαι καλυμμένος αφού έγινε καταγραφή από το λιμενικό και τον κέρασαν και κλήση για αναστροφή! 😉 Μακαρι φιλε μου .Για αυτο επιλεγουμε ασφαλιστικες στον φιλικο .Βεβαια πρεπει να ειναι και του αλλου στον φιλικο για να μας αποζημιωσει η δικη μας. Κατα την γνωμη επρεπε να ειναι υποχρεωτικο απο τον νομο ολλες οι ασφαλιστικες να ειναι στον φιλικο διακανονισμο . 1
apostolispd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ στην Intersalonica είμαι ασφαλισμένος, και με αφορμή ένα ατύχημα πέρσι ρώτησα (εγκυκλοπαιδικά) τον ασφαλιστή για το φιλικό διακανονισμό. Η απάντηση ήταν ότι αν ο άλλος αναγνωρίζει την ευθύνη του 100%, η Intersalonica τον δέχεται. Στην περίπτωσή μου δεν το έκανα γιατί ο άλλος οδηγούσε αλβανικό κι έγιναν όλες οι διαδικασίες κανονικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, apostolispd είπε Κι εγώ στην Intersalonica είμαι ασφαλισμένος, και με αφορμή ένα ατύχημα πέρσι ρώτησα (εγκυκλοπαιδικά) τον ασφαλιστή για το φιλικό διακανονισμό. Η απάντηση ήταν ότι αν ο άλλος αναγνωρίζει την ευθύνη του 100%, η Intersalonica τον δέχεται. Στην περίπτωσή μου δεν το έκανα γιατί ο άλλος οδηγούσε αλβανικό κι έγιναν όλες οι διαδικασίες κανονικά. Αν δεν κανω λαθος προϋποθεση για φιλικο διακανονισμο είναι να δεχτει ο άλλος ότι φταιει .Γιατι λοιπον η Intersalonica δεν αναφέρεται στις εταιρειες που μετεχουν ?
apostolispd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Γιατί προφανώς δεν τον αναγνωρίζει στην περίπτωση που ο ασφαλιζόμενός της παραδέχεται δική του υπαιτιότητα (πιθανόν να θέλουν να αποφύγουν τα ψεύτικα ατυχήματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα