Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με το laptop το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, δεν ξέρω και πως να το ψάξω είναι η αλήθεια το πρόβλημα είναι ότι μετά από ένα διάστημα χρήσης, το laptop μαυρίζει η οθόνη αλλά δεν είναι ότι κλείνει μπορώ να δω με το ζόρι δηλαδή ο υπολογιστής τρέχει κανονικά, δεν μου ρίχνει την φωτεινότητα αλλά απλά είναι σαν να μπαίνει σε eco mode με αποτέλεσμα να μαυρίζει η οθόνη τέρμα,με το ζόρι διέκρινα ότι δουλεύει κανονικά, δεν ξέρω τι είναι άμα έχει κάποιος κάποια ιδέα παρακαλώ να βοηθήσει ευχαριστώ.

Η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι 50 βαθμούς κάποιες φορές και 60, δεν νομίζω να είναι από αυτό.

Επίσης άμα κλείσω την οθόνη του laptop για να μπει σε αναμονή και μετά το ανοίξω λειτουργεί κανονικά.

Επεξ/σία από LarSon
Δημοσ.

όπως το περιγράφεις δείχνει βλάβη στο inverter της οθόνης που ειναι ενα κυκλωματάκι που θελει αντικατάσταση. Οταν μαυρίσει, παρε ενα φακο και φώτισε την οθονη και αν βλέπεις τα εικονιδια, τοτε ειναι το inverter. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, isay είπε

όπως το περιγράφεις δείχνει βλάβη στο inverter της οθόνης που ειναι ενα κυκλωματάκι που θελει αντικατάσταση. Οταν μαυρίσει, παρε ενα φακο και φώτισε την οθονη και αν βλέπεις τα εικονιδια, τοτε ειναι το inverter. 

ναι βλέπω άμα το προσέξω καλά, για κάθε υπολογιστή αυτό το inverter είναι διαφορετικό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Υπαρχει διαφορετικοτητα ανα εταιρεία, μοντέλο, κλπ

δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξω άμα είναι 100% αυτό το inverter ;

αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει τρόπος. Να βρεις ένα ιδιο inverter και να τα κάνεις σκάτζα ή να το στείλεις στην hp για έλεγχο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Ναι υπάρχει τρόπος. Να βρεις ένα ιδιο inverter και να τα κάνεις σκάτζα ή να το στείλεις στην hp για έλεγχο. 

στην HP για έλεγχο ; είναι 15+ χρονών ντρέπομαι θα μου πουν πάνε αγόρασε άλλο 😅,  θα ψάξω να βρω τπτ στο ebay λες να είναι ρίσκο να γεράσω μεταχειρισμένο;

Δημοσ.

Αν σου έκανα την ίδια ερώτηση για το ρισκο τι θα απαντουσες;

Αν πιάνουν τα χέρια σου, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ανοιξε την οθονη και δες ποιο inverter φορα (βγαλε φωτογραφίες το μοντελο), δεσε το πάλι και αρχισε το ψάξιμο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Αν σου έκανα την ίδια ερώτηση για το ρισκο τι θα απαντουσες;

Αν πιάνουν τα χέρια σου, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ανοιξε την οθονη και δες ποιο inverter φορα (βγαλε φωτογραφίες το μοντελο), δεσε το πάλι και αρχισε το ψάξιμο. 

Αν και δεν πιάνουν τα χέρια μου λέω είναι που είναι παλιό ας το ρισκάρω, ΟΚ το έκανα χωρίς να σπάσω κάτι 20 ευρώ έχει από ότι είδα, σε Ευχαριστώ πολύ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...