manolatsi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στο θερμοστάτη όπου φαίνεται η ένδειξη της θερμοκρασίας του σπιτιού μάρκας HONEYWELL εμφανίζονται τα γράμματα σαν να έχει χαλάσει το πάνελ. Το ίδιο συμβαίνει και σε 2ο θερμοστάτη της ίδιας μάρκας σε άλλο διαμέρισμα.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Αν μπορείς πίεσε την οθόνη θα δεις ή οτι χαλάει τελείως ή οτι στρώνει ή οτι παίζουν κάποιες ενδείξεις, αν ναι τότε είναι το κλασικό πρόβλημα των lcd, δεν πατάει καλά το display
Klausx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Κάρτες γραφικών στο φούρνο... θερμοστατης στην τοστιέρα... Κακής ποιότητας για να το έπαθες και στους δυο θερμοστάτες.
ask Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, θα ηθελα να με διαφωτισετε για τον τροπο χειρισμου αυτου του θερμοστατη. δε βεηκα manual απο τους προηγουμενους ενοικους, οποτε δε βρισκω πως να βαλω σε λειτουργια τα καλοριφερ. το boiler δουλευει θα ελεγα, μιας κ εχω ζεστο νερο σε κουζινα και μπανιο. ειναι wireless κ πρεπει να εχω καποια εφαρμογη; θετω μια θερμοκρασια, εχω το knob του καλοριφερ στο 4-5 αλλα δε ζεσταινονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα