Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα διαπίστωσα πως το skype μου, ενώ φαίνεται να δουλεύει ρολόι στην πραγματικότητα είναι σαν να μην δουλεύει καθόλου. Στέλνω μηνύματα και δεν τα λαμβάνουν ποτέ, μου στέλνουν και συμβαίνει το ίδιο... και γίνεται το ίδιο και με τις κλήσεις. Έχασα μια συνάντηση λόγω αυτού... μπορεί να μου πει κάποιος τι να δοκιμάσω. Έκανα restart... reinstall... reboot το router, το pc κτλ.

Windows 10 pro, edition: 1709, build 16299.431
Skype version 8.33.0.41
Application version 14.33.41.0

Δημοσ.

Καλησπέρα, προχθές δεν δεχότανε μηνύματα το δικό μου έπρεπε να κάνω κάθε φορά κλείσιμο και άνοιγμα του προγράμματος για να δω τα νέα μηνύματα, το έλυσα με το να κάνω log out και να ξανά βάλω κωδικούς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Καλησπέρα, προχθές δεν δεχότανε μηνύματα το δικό μου έπρεπε να κάνω κάθε φορά κλείσιμο και άνοιγμα του προγράμματος για να δω τα νέα μηνύματα, το έλυσα με το να κάνω log out και να ξανά βάλω κωδικούς.

Το έχω κάνει καμιά 10ρια φορές και αυτό ... τίποτα δυστυχώς. Κάπου ενδιάμεσα μόνο έλαβα ένα μόνο μήνυμα και πήρα θάρρος, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ στιγμιαίο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ασε το skype απαξιώθηκε, βαλε viber

Το ξέρω ότι το skype το έχουν ρημάξει απλά το meeting σε skype ήταν... 

Το θέμα είναι πως όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν με τη χρήση του skype είναι το λιγότερο γελοία... Καλύτερα να μην μπορούσα να κάνω login παρά να φαίνεται πως δουλεύουν όλα ρολόι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...