Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνυπογράφω αυτό για τις γκόμενες. Μην είσαι μοναχοφάης.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, elorant είπε

Συνυπογράφω αυτό για τις γκόμενες. Μην είσαι μοναχοφάης.

2 ώρες πριν, imitheos είπε

@ioannis000 Οι Ισραηλινές που έχω δει  ήταν όλες πάρα πολύ όμορφες, καλλιεργημένες και down to earth οπότε μην μας ξεχάσεις. Αν ευοδωθεί το εγχείρημά σου, και όπως στον Bond, σου την πέφτουν όλες οι γυναίκες, στείλε μας ένα PM. Όταν τις βαριέσαι και μετά, να μας τις γνωρίζεις.

Που το είδες το μοναχοφάης;

Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 4:29 ΜΜ, ioannis000 είπε

Είναι γνωστό ότι το Ισραήλ είναι κορυφή σε ηλεκτρονικό πόλεμο, τηλεπικοινωνίες και γενικά software. 

Εχω σιχαθεί την Ελλάδα και την αγορά εργασίας της και γενικά την ζωή σε αυτη τη χώρα.. 

Παρακαλώ μην νομίσει κανένας οτι προσπαθώ να τρολάρω γιατί σιγουρα ακούγονται κάπως αυτά που θα αναφέρω αλλά είναι πραγματικότητα πέρα για πέρα..

Εχω κάνει αίτηση στο website της Μοσσάντ για συνεργασία απο προγραμματιστής μέχρι κατάσκοπος!

Εχω ζητήσει να καταταγώ εθελοντής στον  Ισραηλινό Στρατό στην ειδική μονάδα Unit 8200!

Εχω ξεκινήσει να μαθαίνω την εβραική γλώσσα και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα για την κουλτούρα και τις συνήθειες του λαού τους.

Εχω κάποιες πιθανότητες να συνεργαστώ ή ακόμα καλύτερα να φύγω στο Ισραήλ για ελίτ εκπαίδευση;

Εγω με πτυχιο Πληροφοριακων Συστηματων μπορω να ασχοληθω με κυβερνο-καριερα η θελει αμιγως Computer Science ? η κυβερνο-καριερα βεβαιως...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Bloodskin είπε

Εγω με πτυχιο Πληροφοριακων Συστηματων μπορω να ασχοληθω με κυβερνο-καριερα η θελει αμιγως Computer Science ? η κυβερνο-καριερα βεβαιως...

...ΛΟΚ έβγαλες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, becoming_I είπε

ΥΓ. Και εγώ δουλεύω στην ΜΙ6 μαζί με τον Τζέμις Μπόντ (σσσσσσσσσσσστ)

Ισως δουλεψεις παρεα και με τον 000 αμα κρινουμε απο το  nickname του ts. Ποτε δε ξες!

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.
14 ώρες πριν, becoming_I είπε

...ΛΟΚ έβγαλες;

οχι

με Αλεξιπτοτιστων ομως μπορω τουλαχιστον να χειριζομαι αυτα τα κυβερνο-τερματικα με τα τρελα πρασσινα γραμματα ?

Στις 4/11/2018 στις 4:29 ΜΜ, ioannis000 είπε

Είναι γνωστό ότι το Ισραήλ είναι κορυφή σε ηλεκτρονικό πόλεμο, τηλεπικοινωνίες και γενικά software. 

Εχω σιχαθεί την Ελλάδα και την αγορά εργασίας της και γενικά την ζωή σε αυτη τη χώρα.. 

Παρακαλώ μην νομίσει κανένας οτι προσπαθώ να τρολάρω γιατί σιγουρα ακούγονται κάπως αυτά που θα αναφέρω αλλά είναι πραγματικότητα πέρα για πέρα..

Εχω κάνει αίτηση στο website της Μοσσάντ για συνεργασία απο προγραμματιστής μέχρι κατάσκοπος!

Εχω ζητήσει να καταταγώ εθελοντής στον  Ισραηλινό Στρατό στην ειδική μονάδα Unit 8200!

Εχω ξεκινήσει να μαθαίνω την εβραική γλώσσα και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα για την κουλτούρα και τις συνήθειες του λαού τους.

Εχω κάποιες πιθανότητες να συνεργαστώ ή ακόμα καλύτερα να φύγω στο Ισραήλ για ελίτ εκπαίδευση;

Πλακα πλακα παντως ειναι μουρικο το ολο θεμα

Ναι σαι 30 και να σε ρωτανε που εργαζεσαι και να απαντας .... 5 χρονια software engineer στη Μοσαντ... . Πολλοι θα νομισουν οτι οντως εισαι σαν πρωταγωνιστης σε 90s ταινια.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ioannis000 είπε

Στο καλό και καλή καριέρα. Ευτυχως το opensubtitles ειναι διεθνές και θα βρίσκεις ελληνικους υποτιτλους για τις ταινίες, οταν βέβαια δεν δουλευεις για να σερβίρεις cocktails όπως στο βιντεο. 

Δημοσ.

μλκ προσεξτε τι λετε...γιατι θα γινει μεγαλοσ και τρανος και σασ βλεπω να κανετε το εξπρες του μεσονυκτιου....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρα από την πλάκα εγώ έχω εργασιακή εμπειρία (λιλιπούτεια μην φανταστείτε κάτι τρομερό) πάνω στον τομέα αυτό. Ο ποιο εύκολος τρόπος να μπεις σε τομέα εφάμιλλο (homeland security) είναι εταιρείες (που εσκεμμένα δεν είναι γνωστές πλην σε μικρό κύκλο)  που αναπτύσσουν συστήματα για αστυνομία (aka το "βαλιτσάκι"). Στην δική μου περίπτωση με βρήκε recruiter και το site δεν είχε τπτ άλλο πέραν από μια contact form και κάτι εικόνες που άμεσα ΔΕΝ βγάζανε άκρη.

Στην Κύπρο υπάρχουν τέτοιες εταιρείες (κυρίως παραρτήματα) και είναι πολυεθνικές.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά ειναι ημίμετρα. Πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή

Αν είστε ικανοί μπορεί σε μερικά χρόνια να μάθετε για την Area51 και που έχουν κρυμμένα τα πτώματα από το Roswell.

Βεβαία δεν θα μπορείτε να το πείτε σε κανένα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε.. 

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...