Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι το Ισραήλ είναι κορυφή σε ηλεκτρονικό πόλεμο, τηλεπικοινωνίες και γενικά software. 

Εχω σιχαθεί την Ελλάδα και την αγορά εργασίας της και γενικά την ζωή σε αυτη τη χώρα.. 

Παρακαλώ μην νομίσει κανένας οτι προσπαθώ να τρολάρω γιατί σιγουρα ακούγονται κάπως αυτά που θα αναφέρω αλλά είναι πραγματικότητα πέρα για πέρα..

Εχω κάνει αίτηση στο website της Μοσσάντ για συνεργασία απο προγραμματιστής μέχρι κατάσκοπος!

Εχω ζητήσει να καταταγώ εθελοντής στον  Ισραηλινό Στρατό στην ειδική μονάδα Unit 8200!

Εχω ξεκινήσει να μαθαίνω την εβραική γλώσσα και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα για την κουλτούρα και τις συνήθειες του λαού τους.

Εχω κάποιες πιθανότητες να συνεργαστώ ή ακόμα καλύτερα να φύγω στο Ισραήλ για ελίτ εκπαίδευση;

Δημοσ.

Well για Ισραήλ δεν ξέρω αλλά μια εταιρεία εν ονόματι Circles που έχει Κυπριακό branch ίσως να είναι κάτι κοντά σε αυτό που θες.

Δημοσ.

Κατασκοπος διαφορετικης εθνικοτητας λιγο δυσκολο αδερφε. Οπως ειπε και ο Lanike, πως θα γνωριζουν οτι δεν εισαι double agent;

Γιατι να μην γινεις ας πουμε κατασκοπος της ΕΥΠ; Παντα ψαχνουν «νεο αιμα» με ικανοτητες, φανταζομαι. 

Απο οτι φαινεται γουσταρεις πολυ τη κουλτουρα τους και την εξελιξη τους, υπαρχουν πολλες εταιριες εκει εξω που θα μπορουσες να εργαστεις

Δημοσ.

Οπως αναφέρει και το website της Μοσάντ η υπηρεσία ενδιαφέρεται να απασχολήσει άτομα ανεξάρτητως υπηκοοτητας και όχι κατα αναγκη για κατασκοπεία.. 

Προφανώς άμα με καλέσουν δεν θα το αναφέρω δημόσια.. Δεν θα μάθετε ποτέ τι θα κάνω!

Η ΕΥΠ έχει τα χάλια της γιατί είναι υπηρεσία δημόσιο for ever και εξαρτάται αποκλειστικά απο ξένες υπηρεσίες.. Ειναι γνωστά αυτα.. 

Εχει αποδειχτεί από πρόσφατα γεγονότα οτι δέν έχει την παραμικρή δυνατότητα συλλογής ευαίσθητων πληροφοριων μέσα στην τουρκικη κρατικη μηχανη..

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στη Silicon Valley σε cyber-security έχουν περάσει απο την Unit 8200 και δεν είναι λίγες εταιρίες στον τομέα που άνοιξαν απο τέτοια άτομα.. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Πρώτα θα σε τσεκάρουν αν είσαι διπλός κατάσκοπος. Ετοιμάσου...

PS εργαζόμουν εκεί και είναι εταιρεία που αναπτύσσει συστήματα για homeland security.

Δημοσ.

Ο άλλος θέλει να γίνει κατάσκοπος και ψάχνει συμβουλές σε forum. Τι ζούμε ρε πούστη μου.

Δημοσ.

Στην Κύπρο εργαζόμουν σε άσχετο τομέα για 1 χρόνο και γνωρίζω ότι πολλές χώρες έχουν σταθμούς κατασκοπείας και παρακολούθησης χωρών της Μέσης Ανατολής και φυσικά είναι και οι Ισραηλινοί μέσα.. αλλα δέν μου αρέσουν καθόλου οι Κυπριοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ioannis000 είπε

Στην Κύπρο εργαζόμουν σε άσχετο τομέα για 1 χρόνο και γνωρίζω ότι πολλές χώρες έχουν σταθμούς κατασκοπείας και παρακολούθησης χωρών της Μέσης Ανατολής και φυσικά είναι και οι Ισραηλινοί μέσα.. αλλα δέν μου αρέσουν καθόλου οι Κυπριοι 

Αν είσαι τρολ, μπράβο σου, από τα καλύτερα που έχω δει. Τώρα αν όντως είσαι άνω των 15 και θες να γίνεις χακερ/κατάσκοπος και τα συναφή τότε γιατί ζητάς γνώμη από το καφενείο του insomnia; Όπως και να 'χει και στις 2 περιπτώσεις το τραβάει ο οργανισμός σου το δούλεμα όπως ο Τρύφωνας τραβάει τα ..........like στο instagram.

Α και άμα θες και πράκτις κάνε ένα ντιφέης σε κάποιο από τα site της υπογραφής μου

ΥΓ. Και εγώ δουλεύω στην ΜΙ6 μαζί με τον Τζέμις Μπόντ (σσσσσσσσσσσστ)

Επεξ/σία από becoming_I
Δημοσ.
1 hour ago, ioannis000 said:

Προφανώς άμα με καλέσουν δεν θα το αναφέρω δημόσια.. Δεν θα μάθετε ποτέ τι θα κάνω!

Νομίζεις. Αν είμασταν στην αντικατασκοπεία δε θα σου το λέγαμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis000 είπε

ομως οι κυπριες ειναι πολυ μπομπες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, elorant είπε

Ο άλλος θέλει να γίνει κατάσκοπος και ψάχνει συμβουλές σε forum. Τι ζούμε ρε πούστη μου.

Ρωτώντας πας στη πόλη. Ο Bond δηλαδή γεννήθηκε και τα ήξερε όλα;

Προτείνω πάντως να κλείσει το θέμα πριν το δει κανένας υπεύθυνος προγράμματος καναλιού. Ένα κάρο σκατά reality έχουν βγει. Δεν θέλουν πολύ να βγει reality next top cyber-off greece. Θα διαγωνίζονται σε defacing και ο νικητής θα παίρνει 15,000 και μια υποτροφία για την Unit 8200

Edit:

@ioannis000 Οι Ισραηλινές που έχω δει  ήταν όλες πάρα πολύ όμορφες, καλλιεργημένες και down to earth οπότε μην μας ξεχάσεις. Αν ευοδωθεί το εγχείρημά σου, και όπως στον Bond, σου την πέφτουν όλες οι γυναίκες, στείλε μας ένα PM. Όταν τις βαριέσαι και μετά, να μας τις γνωρίζεις.

Επεξ/σία από imitheos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...