vagelis81 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω έναν επεξεργαστή από το 12 περιπου και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να του αλλάξω thermal paste.Μη ρωτήσετε γιατί το λέω αυτό ,πραγματικά έτσι μου καρφώθηκε στο άσχετο Αν με ρωτήσετε για θερμοκρασίες Δεν έχω προσέξει.Το θέμα είναι ότι δε ξέρω και τι θερμοκρασίες πρεπει να έχει ένας επεξεργαστής για να μην υπάρχει προβλημα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από vagelis81
Sheogorath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Έχω έναν επεξεργαστή από το 12 περιπου και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να του αλλάξω thermal paste.Μη ρωτήσετε γιατί το λέω αυτό ,πραγματικά έτσι μου καρφώθηκε στο άσχετο Αν με ρωτήσετε για θερμοκρασίες Δεν έχω προσέξει.Το θέμα είναι ότι δε ξέρω και τι θερμοκρασίες πρεπει να έχει ένας επεξεργαστής για να μην υπάρχει προβλημα Καλησπέρα, πες μας το μοντέλο του επεξεργαστή, και κατέβασε το hardwaremonitor. Άνοιξε το, χρησιμοποίησε τον υπολογιστή για κανα δίωρο ξερω γω, και βγάλε screenshot να το δούμε. Γενικά δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι να αλλάζεις πάστα. 2
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vagelis81 είπε Έχω έναν επεξεργαστή από το 12 περιπου και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να του αλλάξω thermal paste. Αν μπορεις ναι αλλαξε του παστα.Αν δεν εχεις καθολου καλη και φθηνη ειναι η γνωστη Mx4 της Arctic. Το δευτερο που ρωτας ειναι ψιλο γενικο και αοριστο και δεν εχει σχεση με την παστα αλλα με τον επεξεργστη,αν του εχεις κανει overclock,την μητρικη και την ψυξη που του εχεις.
toyo73 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Σε υπολογιστη γραφειου που κανει μονο word και 20 χρονια την αφηνεις.Εγω παντως αλλαζω καθε καθε χρονο, και μερικες φορες καθε 6μηνο.Σιγα τα λεφτα.Με 5 ευρω παιρνεις μια αξιοπρεπεστατη παστα, Arctic mx4 των 4 γραμμαριων και περνας χρονια.Προσφατα αλλαξα σε cpu-vga και τον Μαιο -Ιουνιο με τις ζεστες, παλι.Παιχνιδακι ειναι.Φτιαχνεις ενα εσπρεσακι και το διασκεδαζεις. 3
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, toyo73 είπε Σε υπολογιστη γραφειου που κανει μονο word και 20 χρονια την αφηνεις.Εγω παντως αλλαζω καθε καθε χρονο, και μερικες φορες καθε 6μηνο.Σιγα τα λεφτα.Με 5 ευρω παιρνεις μια αξιοπρεπεστατη παστα, Arctic mx4 των 4 γραμμαριων και περνας χρονια.Προσφατα αλλαξα σε cpu-vga και τον Μαιο -Ιουνιο με τις ζεστες, παλι.Παιχνιδακι ειναι.Φτιαχνεις ενα εσπρεσακι και το διασκεδαζεις. Η ΜΧ2/4 κρατάνε 8ετια (υποστηρίζουν). Μέχρι την 5ετια θα τις άφηνα.
toyo73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Η ΜΧ2/4 κρατάνε 8ετια (υποστηρίζουν). Μέχρι την 5ετια θα τις άφηνα. 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Η ΜΧ2/4 κρατάνε 8ετια (υποστηρίζουν). Μέχρι την 5ετια θα τις άφηνα. Και ομως 3-4 βαθμους κατω στον χρονο.Προσφατα αλλαξα και εγινε τεστ την ιδια ημερα.Και ομως βρε συ, οταν εχεις το σωληναριο μπροστα σου ειναι πειρασμος.Και γιατι να μην εχεις οτι πιο φρεσκο στο αγαπημενο σου μηχανακι.Φροντιδα χρειαζεται και αυτο.Ενας καφες ειναι.Δεν ξερω τωρα οι υδροψυξεις ποσο κοπο χρειαζονται, αλλα σε accelero xtreme 4 και freezer 13 pro αλλαζονται πανευκολα. 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Σε υδροψυξεις είναι μανίκι. Αλλάζω τώρα κουτί και έχω σιχαθεί τα πισι...
di maria kun Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω σε ενα δεινοσαυρο 14ετιας δεν εχω αλλαξει τπτ/και τον εχω λιωσει εφαρμογες,παιχνιδια,ανοιχτος 24ωρα σερι τα παντα ολα Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από di maria kun
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά έχω να αλλάξω πάστα από το 2012 και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει 2 βαθμούς μόνο. Έχω υδρόψυξη και δεν είχα αφήσει την αρχική πάστα. Σε Burn είχε πάει μέχρι 52 βαθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα