Istros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kaliakman είπε Να αφήσουμε όλοι τις > 24 οθόνες τα γραφικά αιώνες μπροστά και πληκτροπογια ποντίκια για να γυρίσουμε στις 6 inches οθόνες με αφή και την μπαταρία που κρατάει μια ώρα. Αυτό κατάλαβες?Τι σχέση έχει το ένα με το αλλο?Το ένα δεν αναιρει το αλλο Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Istros 5
Nomedor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Από ότι έχω καταλάβει δεν τους κράζουν γιατί βγάζουν mobile game άλλα γιατί περίμεναν να βγάλουν Diablo 4 και αντί για αυτό βγάζουν την mobile έκδοση. Επειδή η blizzard έχει μυριστει ότι θα βγάλει περισσότερα χρήματα από micro transaction από το να έβγαζε desktop έκδοση από την άλλη οι fans πιστεύουν ότι εκμεταλλεύεται το hype και το fan base για και αισθάνονται κορόιδα. Αυτά τα βλέπω από την απέξω χωρίς να είμαι fan του παιχνιδιού, το τελευταίο Diablo που έπαιξα ήταν το 2 9
kaliakman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε Αυτό κατάλαβες?Τι σχέση έχει το ένα με το αλλο?Το ένα δεν αναιρει το αλλο Μα ακριβώς επειδή σε αυτό το ένα αναιρει το άλλο πέφτει κραξιμο. Κάνανε hype μια μεγάλη ανακοίνωση για diablo και ανακοίνωσαν ΜΌΝΟ αυτό για το mobile.
Aias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Diablo 4 η έστω Diablo 2 remaster περιμέναμε... Αλλά... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Aias 3 1
Istros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, kaliakman είπε Μα ακριβώς επειδή σε αυτό το ένα αναιρει το άλλο πέφτει κραξιμο. Κάνανε hype μια μεγάλη ανακοίνωση για diablo και ανακοίνωσαν ΜΌΝΟ αυτό για το mobile. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζουν κάποιο άλλο game για PC η κονσόλα είναι σίγουρα καταδικαστεο και σίγουρα πολλοί απογοητευτηκαν.Και γω μαζί σου.Εγω αναφέρομαι αποκλειστικά στο γεγονός ότι μια μεγάλη εταιρεία κυκλοφορεί ένα επώνυμο παιχνίδι για smartphones.Προφανως και βλέπει μια καινούργια αγορα για να πουλήσει.
bele Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Βρε οουυστττ...Ποσο αρμεγμα πια? Ειναι καιρος να ξυπνησουμε..το θεμα ειναι να μην ειμαστε εναντιον τωρα, και μολις σκασει το παιχνιδι στα κινητα τρεξουμε σαν στερημενοι. Πρεπει να νιωσουν οπως ενιωσαν στην παρουσιαση...μια ψυχροτητα να τους κατακλυζει.
Stevethegreat Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kaliakman είπε Να αφήσουμε όλοι τις > 24 οθόνες τα γραφικά αιώνες μπροστά και πληκτροπογια ποντίκια για να γυρίσουμε στις 6 inches οθόνες με αφή και την μπαταρία που κρατάει μια ώρα. To be fair τα κινητά είναι πιο δυνατά απο κάτι περίεργες κονσόλες που υπάρχουν εκεί έξω. Και να μην είναι σε 1-2 χρόνια θα είναι και όντως είναι κρίμα τόση υποδύναμη να πηγαίνει ανεκμετάλευτη... Απο την άλλη δεν είμαι μεγάλος φαν της σειράς οπότε δεν καταλαβαίνω το όλο σκηνικό. Πχ ξέρω ότι το Diablo 3 ήταν ψιλομούφα, οπότε τι ακριβώς περιμέναν οι οπαδοί ότι ξάφνου μετα απο 1.5 δεκαετία θα βγάλουν κανέναν υπερτίτλο? Δεν πολυ-γίνονται αυτά. 1
Devil9697 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 χρειαζομαι gaming κινητο,εχει βγαλει καμια εταιρια?
Istros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Devil9697 είπε χρειαζομαι gaming κινητο,εχει βγαλει καμια εταιρια? Άρρωστος με diablo?πολλες!
mants118 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Devil9697 είπε χρειαζομαι gaming κινητο,εχει βγαλει καμια εταιρια? μπα κανείς μέχρι τώρα. 😛 Κι εγώ πάντως το τελευταίο diablo που είχα παίξει ήταν το 2 στο pc και μου άρεσε πάρα πολύ! Θετικό που θα βγει και σε κινητό, όσο απλοϊκότερο gameplay και να έχει!!! 1
panosveto12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εγώ έχω 3000 ώρες στο Diablo 3 και καταλαβενω τον κόσμο που ήθελε να Diablo 4 . Αυτό που δεν καταλαβενω είναι γιατί έχουν πρόβλημα που βγάζει στα mobile . Ίσα ίσα θα μπορούμε να λιώνουμε στα ταξίδια . Το Diablo 4 θα βγει κάποια στιγμή αλλά θα περάσουν τουλάχιστον 6 χρόνια . 2 1
X4Tz1S Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά εντυπωσιακό να μπορείς να παίξεις ένα από τα αγαπημένα games "για εμένα" στο κινητό σου παντού και πάντα ! Μακάρι να μην απογοητεύσει σαν το lineage 2 στο κινητό που γίνονται όλα μόνα τους και να παίζεις κανονικά όπως στο PC . Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από X4Tz1S 1
SapphireFTW Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Επιτέλους ένα σωστό παιχνίδι rpg για κινητά, η Blizzard είδε ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο σε αυτό τον τύπο παιχνιδιού για mobiles. Έκανε πολύ καλή κίνηση και θα πάει πάρα πολύ καλά. Ναι στο pc είναι αλλιώς σίγουρα, αλλά αλλιώς επίσης να καθηλωνεσαι σε ενα δωμάτιο και αλλιώς να παίζεις από την κορυφή ενός βουνού! (Λεμε τώρα). Το παιχνίδι θα κάνει πάταγο και θα πέσουν αρκετά λουκέτα σε όλα αυτά τα παρακμιακά full pay to win mmorpg εκεί έξω. 4
Acrobatis7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Φανατικος δεν ημουν ποτε αυτου του παιχνιδιου αλλα η αληθεια ειναι οτι φαινεται πολλα υποσχομενο. Καμια σχεση με τη προσπαθεια του Lineage το οποιο ειναι απαισιο απο ολες τις αποψεις. Αυτο που περιμενω να δω ειναι το Black Forest Online που στη Κορεα κυκλοφορει ηδη. Μιας και εχω ηδη ριξει 2 χρονια στο Black Forest στο PC, θελω να δω και το mobile Experience.
ktlk21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Devil9697 είπε χρειαζομαι gaming κινητο,εχει βγαλει καμια εταιρια? Razer,Xiaomi... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα