di maria kun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 σκοπευω να κανω ενα νεο πσ κομματι κομματι χωρις λογισμικο και θελω να ρωτησω πια ειναι η διαδικασια αγορας αυτων των κλειδιων που κοστιζουν 5-10 ευρω στο ebay και το cdkeys λοιπν παω πχ ebay (ξερω βρισκω πωλητη με πολλες και θετικες αξιολογησεις)αγοραζω αυτο το κωδικο μετα τον χρησιμοποιω για να κατεβασω τα windows που ειναι 5-10 gb μετα το αντιγραφω σε αδειο usb το συνδεω με το νεο πσ και επιλεγω να μπουταρει απο το στικακι οπου γινεται εγκατασταση???αυτη ειναι λιγο πανω κατω και λιγο προχειρα η διαδικασια??? και επισης αυτα ειναι 100% νομιμα???? (γιατι θελω να αγοραζω παιχνιδια απο το xbox store) ειμαι λιγο αρχαριος παιδες δεν τα πολυγνωριζω ακομα εχω παλιο πσ με windows 7 (μου τα χανε βαλει απο το καταστημα που το αγορασα)
bromiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, di maria kun είπε σκοπευω να κανω ενα νεο πσ κομματι κομματι χωρις λογισμικο και θελω να ρωτησω πια ειναι η διαδικασια αγορας αυτων των κλειδιων που κοστιζουν 5-10 ευρω στο ebay και το cdkeys λοιπν παω πχ ebay (ξερω βρισκω πωλητη με πολλες και θετικες αξιολογησεις)αγοραζω αυτο το κωδικο μετα τον χρησιμοποιω για να κατεβασω τα windows που ειναι 5-10 gb μετα το αντιγραφω σε αδειο usb το συνδεω με το νεο πσ και επιλεγω να μπουταρει απο το στικακι οπου γινεται εγκατασταση???αυτη ειναι λιγο πανω κατω και λιγο προχειρα η διαδικασια??? και επισης αυτα ειναι 100% νομιμα???? (γιατι θελω να αγοραζω παιχνιδια απο το xbox store) ειμαι λιγο αρχαριος παιδες δεν τα πολυγνωριζω ακομα εχω παλιο πσ με windows 7 (μου τα χανε βαλει απο το καταστημα που το αγορασα) Ναι σε όλα ή μπορείς να περάσεις τα 10άρια με τον νόμιμο κωδικό απο τα 7άρια, αν δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από bromiaris 1
Baator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, di maria kun είπε σκοπευω να κανω ενα νεο πσ κομματι κομματι χωρις λογισμικο και θελω να ρωτησω πια ειναι η διαδικασια αγορας αυτων των κλειδιων που κοστιζουν 5-10 ευρω στο ebay και το cdkeys λοιπν παω πχ ebay (ξερω βρισκω πωλητη με πολλες και θετικες αξιολογησεις)αγοραζω αυτο το κωδικο μετα τον χρησιμοποιω για να κατεβασω τα windows που ειναι 5-10 gb μετα το αντιγραφω σε αδειο usb το συνδεω με το νεο πσ και επιλεγω να μπουταρει απο το στικακι οπου γινεται εγκατασταση???αυτη ειναι λιγο πανω κατω και λιγο προχειρα η διαδικασια??? και επισης αυτα ειναι 100% νομιμα???? (γιατι θελω να αγοραζω παιχνιδια απο το xbox store) ειμαι λιγο αρχαριος παιδες δεν τα πολυγνωριζω ακομα εχω παλιο πσ με windows 7 (μου τα χανε βαλει απο το καταστημα που το αγορασα) Δεν χρειάζεσαι ούτε κωδικό, ούτε τίποτα για να κατεβάσεις τα επίσημα, αυθεντικά Windows 10 κατευθείαν από την Microsoft. Τα κατεβάζεις σε ένα usb stick, αφού στήσεις το pc το ξεκινάς με το στικάκι επάνω, εγκαθιστά αυτό τα Windows και έχεις υπολογιστή που δουλεύει. Σε κάποια φάση κατά την διάρκεια της εγκατάστασης σε ρωτάει αν έχεις κλειδί, λες όχι, το προσπερνάς και συνεχίζεια κανονικά. Εννοείται πως δεν είναι παράνομο αυτό. Μετά από 1/2/5 μέρες, το σύστημα θα σου βγάλει ένα μήνυμα ότι πρέπει να περάσεις το κλειδί σε κάποια φάση, θα σου εμφανίζει το μήνυμα κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή και κάτω δεξιά θα έχει ένα διαφανές watermark που θα λέει μόνιμα "ενεργοποιήστε τα windows σας". Κατά τ' άλλα δεν επηρεάζεται σε κάτι η λειτουργία του υπολογιστή. Για να φύγει αυτό, όπως λες πάς αγοράζεις ένα κλειδί με 10ρικο, το περνάς και τέλος. Αν δεν σε ενοχλεί το watermark, δεν χρειάζεται καν να περάσεις κλειδί, αλλά για ένα 10ρικο δεν αξίζει να σου ξενερώνει την ζωή. 4
di maria kun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Baator είπε Δεν χρειάζεσαι ούτε κωδικό, ούτε τίποτα για να κατεβάσεις τα επίσημα, αυθεντικά Windows 10 κατευθείαν από την Microsoft. καταρχην ευχαριστω γκαις γιατις αμεσες απαντησεις για να καταλαβω, μπορω απο τωρα να τα κατεβασω και θα ειναι το πληρες πακετο αλλα μετα απο καποιες μερες θα ζητησει το κωδικο που θα ειναι αυτος που θα αγορασω απο το ιμπει ,σωστα???? εγω νομιζα οτι μπαινω σε καποια σελιδα λινκ του ιμπει και χρησιμοποιω εκει το κωδικο και ενα ακομα τα θελω για το σπιτι δεν χρησιμοποιω καποια ιδιαιτερη εφαρμογη περαν των κλασσικων word/excel /powerpoint κτλ η διαφορα του home kai business ειναι ενα ευρω ,ποια να παρω
pavloa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, di maria kun είπε σκοπευω να κανω ενα νεο πσ κομματι κομματι χωρις λογισμικο και θελω να ρωτησω πια ειναι η διαδικασια αγορας αυτων των κλειδιων που κοστιζουν 5-10 ευρω στο ebay και το cdkeys λοιπν παω πχ ebay (ξερω βρισκω πωλητη με πολλες και θετικες αξιολογησεις)αγοραζω αυτο το κωδικο μετα τον χρησιμοποιω για να κατεβασω τα windows που ειναι 5-10 gb μετα το αντιγραφω σε αδειο usb το συνδεω με το νεο πσ και επιλεγω να μπουταρει απο το στικακι οπου γινεται εγκατασταση???αυτη ειναι λιγο πανω κατω και λιγο προχειρα η διαδικασια??? και επισης αυτα ειναι 100% νομιμα???? (γιατι θελω να αγοραζω παιχνιδια απο το xbox store) ειμαι λιγο αρχαριος παιδες δεν τα πολυγνωριζω ακομα εχω παλιο πσ με windows 7 (μου τα χανε βαλει απο το καταστημα που το αγορασα) Πας εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Κατεβάζεις τα windows και σε ρωτάει αν θέλεις να φτιάξεις φλασακι με τα windows. Αφού φτιάξεις το usb, περνάς τα windos στο pc και είσαι κομπλέ. ( σε κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει αν έχεις κλειδί, θα πατήσεις οχι και θα συνεχίσει η εγκατάσταση) Για το κλειδί τώρα. Μπορείς να αγοράσεις απο εδώ https://www.psngames.org/software το αγοράζεις και στο στέλνουν μέσα σε λίγες ώρες. Μπαίνεις στα windows πατάς εισαγωγή κλειδιού και τέλος.. 1
thant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Με την ευκαιρία να κάνω δυο ερωτήσεις... Είπατε παραπάνω ότι μπορεί να γίνει χρήση των w10 χωρίς κλειδί ενεργοποίησης με μοναδικό μείον η ειδοποίηση κάτω δεξιά. Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος περιορισμός όπως ενημερώσεις, ασφάλεια, χρήση εφαρμογών; Σε ένα σχετικά παλιό και αργό λάπτοπ με 2GB ram μπορούν να τρέξουν ικανοποιητικά τα w10 η είναι προτιμότερο τα w7;
GoDRiC- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλύτερα να τα ενεργοποιείς τα windows @thant γιατί έχεις κι άλλες απώλειες. By the way αν θες windows ενεργοποιημένα απο πριν, υπάρχει ένα έμπιστο site που δεν μπορώ να γράψω εδώ φίλε ΤS, pm me αν θες. Μπορείς να βρεις επίσης διάφορα πράγματα όπως free office 2016 και πολλά άλλα! Και δεν είναι piratebay.. 1
di maria kun Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 παιδες μια ερωτηση παλι λιγο χαζη,στο μενου επιλογων λεει 32bit(x86) και 64bit(x64),ποιο να κατεβασω για το νεο πσ με ριζεν 16ραμ και καλη gpu,η 64 εκδοση ειναι???ξερω το 32 ειναι για τα παλια πσ απλα με μπερδεψε αυτο το 86 που ειναι κολλημενο πισω
GoDRiC- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, di maria kun είπε παιδες μια ερωτηση παλι λιγο χαζη,στο μενου επιλογων λεει 32bit(x86) και 64bit(x64),ποιο να κατεβασω για το νεο πσ με ριζεν 16ραμ και καλη gpu,η 64 εκδοση ειναι???ξερω το 32 ειναι για τα παλια πσ απλα με μπερδεψε αυτο το 86 που ειναι κολλημενο πισω Το 64 κατεβάζεις κανονικά! 1
maikstain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 να κανω και εγω μια ερωτηση.στο site τις microsoft σου δεινει μονο το windows 10 αλλα δεν λεει ποια.αν θες να κατεβασεις τα pro που τα βρισκεις?
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, maikstain είπε να κανω και εγω μια ερωτηση.στο site τις microsoft σου δεινει μονο το windows 10 αλλα δεν λεει ποια.αν θες να κατεβασεις τα pro που τα βρισκεις? το iso εχει https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10iso Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από 1ns0mn1a
maikstain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ειναι στο επομενο βημα τις εγκαταστασης,το βρηκα.οταν το κατεβαζεις απο την microsoft για να το βαλεις στο usb λεει μονο windows 10. ολα οκ.
ankarage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 5/11/2018 στις 2:24 ΠΜ, GoDRiC- είπε Καλύτερα να τα ενεργοποιείς τα windows @thant γιατί έχεις κι άλλες απώλειες. By the way αν θες windows ενεργοποιημένα απο πριν, υπάρχει ένα έμπιστο site που δεν μπορώ να γράψω εδώ φίλε ΤS, pm me αν θες. Μπορείς να βρεις επίσης διάφορα πράγματα όπως free office 2016 και πολλά άλλα! Και δεν είναι piratebay.. Πράγματι μου έστειλε με pm το site αυτό, όπως τον παρεκάλεσα και πραγματικά πρόκειται για εξαιρετικό site .Eδώ και ένα χρόνο περίπου κάθε τόσο βλέπω πόσο εξαιρετικό είναι. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον GoDRiC-
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, ankarage είπε Πράγματι μου έστειλε με pm το site αυτό, όπως τον παρεκάλεσα και πραγματικά πρόκειται για εξαιρετικό site .Eδώ και ένα χρόνο περίπου κάθε τόσο βλέπω πόσο εξαιρετικό είναι. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον GoDRiC- Δε χρειάζεται μετά από 10 μήνες να αναβιώσεις ένα θέμα μόνο και μόνο για να επικροτήσεις ένα πειρατικό site, όσο καλό κι αν είναι. Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας και αν θέουμε να ευχαριστήσουμε κάποιον επειδή μας κατεύθυνε σε τέτοια site το κάνουμε μέσω p.m.
ankarage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δε χρειάζεται μετά από 10 μήνες να αναβιώσεις ένα θέμα μόνο και μόνο για να επικροτήσεις ένα πειρατικό site, όσο καλό κι αν είναι. Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας και αν θέουμε να ευχαριστήσουμε κάποιον επειδή μας κατεύθυνε σε τέτοια site το κάνουμε μέσω p.m. Τα καλά site ειναι ελάχιστα.Τα περισσότερα ειναι σκουπίδια κι επικίνδυνα.Δεν είναι σωστό κατα τη γνώμη μου κάτι καλό να μενει μεταξύ λίγων.Αυτό προσπάθησα να πώ κεκαλυμμένα αλλά φαίνεται δεν το πέτυχα. Ελπίζω να μην δημιουργήσω όχληση στον GoDRiC-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα