Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μόλις μου έκοψε το φοιτητικό η Vodafone και τα γενικά πακέτα για Mbs που έχει ειναι επιεικώς απαράδεκτα. 

Αυτή τη στιγμή κοιτώ να αλλάξω πάροχο κρατώντας το ίδιο νούμερο. Ενδιαφέρομαι μόνο για δεδομένα (Mbs) μιας κ χρησιμοποιώ μια VOIP υπηρεσία για SMS και κλήσεις. 

Μέχρι στιγμής η Frog μου φαίνεται πιο τίμια (ψάχνω για πακέτο μηνιαίο με τουλάχιστον 1GB).

Frog 2GB (25 μέρες) - 4.44€

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι η κάλυψη του δικτύου, αν και νομίζω χρησιμοποιεί της cosmote το δίκτυο. 

Δημοσ.

Η Q δινει αυτην την περιοδο με 8€( συνολο) 1gb/μηνα για 8 μηνες. Επιπλεον με καθε ανανεωση (νομιζω ειναι ανα διμηνο για καθε καρτοκινητη πια) παιρνεις αλλα 500mb για 6 μηνες σε καθε ανανεωση. Καθολου ασχημα θα ελεγα.

Επιπλεον με 4€ εχεις 140’ προς ολους νε χρεωση ανα δευτερολεπτο και χρηση του What’s Up χωρις καταναλωση δεδομενων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες 😃, νομίζω θα προτιμήσω frog για τους παρακάτω λόγους:

- Χρήση δικτύου cosmote (Frog) αντί Wind (Q)
- Μεγαλύτερη ευελιξία (μηνιαίο πακέτο)
- Μικρή διαφορά στην τιμή (Frog: 8*4.44= 35.5 EUR, Q: 8+3*5=23 EUR αλλά επειδή σκοπεύω να χρησιμοποιώ διπλή sim παράλληλα με vodafone περιμένω να μη χρησιμοποιώ κάθε μήνα τα δεδομένα σε frog και άρα μικρότερο κόστος πχ vodafone μου δίνει 600mb δώρο κάθε μήνα)

On 04/11/2018 at 13:06, SeNNinhA said:

Η Q δινει αυτην την περιοδο με 8€( συνολο) 1gb/μηνα για 8 μηνες. Επιπλεον με καθε ανανεωση (νομιζω ειναι ανα διμηνο για καθε καρτοκινητη πια) παιρνεις αλλα 500mb για 6 μηνες σε καθε ανανεωση. Καθολου ασχημα θα ελεγα.

Επιπλεον με 4€ εχεις 140’ προς ολους νε χρεωση ανα δευτερολεπτο και χρηση του What’s Up χωρις καταναλωση δεδομενων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...