Superior Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Παιδια με ενδιαφερει ενα κινητο Cubot για αγορα, ειναι πολυ δυνατο και σε χαμηλη σχετικα τιμη στα καταστηματα. Μηπως γνωριζει κανεις γιατι τα κινητα Cubot ΔΕΝ ειναι αναμεσα στις δεκαδες αλλες μαρκες που φιλοξενουνται σε websites οπως πχ το GSM-Arena που τα συγκρινει ολα τα κινητα μεταξυ τους με βαση τα specs τους κλπ? Ευχαριστω!
saruman123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Superior είπε Παιδια με ενδιαφερει ενα κινητο Cubot για αγορα, ειναι πολυ δυνατο και σε χαμηλη σχετικα τιμη στα καταστηματα. Μηπως γνωριζει κανεις γιατι τα κινητα Cubot ΔΕΝ ειναι αναμεσα στις δεκαδες αλλες μαρκες που φιλοξενουνται σε websites οπως πχ το GSM-Arena που τα συγκρινει ολα τα κινητα μεταξυ τους με βαση τα specs τους κλπ? Ευχαριστω! Είναι παλιό το ποστ ,αλλά το βάζω για να σε βάλει σε σκέψεις https://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είναι παλιό το ποστ ,αλλά το βάζω για να σε βάλει σε σκέψεις https://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1 ΦΟΒΕΡΟ!!!
ELTASSOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια τι παιζει εδω μεσα?...η τοτε, πριν 2-3 χρονια , κουμποτ ελλαδος , που αναφερετε στο σαιτ , τα εσπασε με τον κινεζο CUBOTο-κατασκευαστη. Ο ελληνας εβγαλε τη βρωμα για τους δικους του λογους. ...οπως θα διαπιστωσετε. Αμεσως μετα το σπασιμο, την CUBOT την πηρε η QUEST , νομιζω, σαν επισημη A/πεια..αρα να ο λογος που ο παλαιος α/πος εβγαλε βρωμα. Eιναι οτι τον αδειασαν απο κουμποτ κινας, λογω κακων υπηρεσιων, και χαλια πωλησεων. Εξυπηρετουσε μονο δικα του τηλ στην εγγυηση , διαφορετικα σου ζηταγε να το στειλεις με κουριερ, να στο στειλει πισω με κουριερ, να χρεωσει ενα σκασμο διαγνωστικα κοστη ασχετα αν φτειαχτει η οχι...και κοστος στυλ δεν ξερω αν εχω ανταλλακτικα, ποσο θα κανουν κλπ στειλε το να το τσεκαρουμε και βλεπουμε, που πολλες φορες ηταν παραπανω απο αξια τηλεφωνου, και δεν ειχε και αντ/κα , ουτε καν οθονες που ειναι το πλεον αναλωσιμο, ουτε εξοπλισμο ελεγχου και τεχνικους, εκτος απο κατι δυσμοιρους 3κοσμικους "τεχνιτες" γενικων καθηκοντων Ευχαριστημενη επρεπε να ηταν η CUBOT China?...τον σουταρησε και ησυχασε. Τουλαχιστον εγω ετσι ξερω, διαβαζοντας στα φορα., και μια φορα που χρειαστηκα on off power button για s308 δεν ειχε....και αρχισε το παραμυθι για κουριερ κλπ και κοστος ελεγχου...και οσο παει θα δουμε,...αν δεν σας συμφερει το αφηνετε το κινητο να μην πληρωνετε μεταφορικα, ( μηπως και λουφαρουμε ανταλλακτικα τζαμπα εεεε)...κλπ , αντι να μου πουλησει το ανταλλακτικο. Το εφερα απο κινα στα 70 λεπτα και μου το βαλανε σε κοινο μαγαζι επιτοπου εδω στη γειτονια μου με μια μικρη χρεωση...= καφες πολυτελειας σαν αξια Μια χαρα ειναι τα κουμποτ για την τιμη τους, τυπικα κινεζικα φτηνα τηλεφωνα...να κανεις τη δουλεια σου εδω και τωρα χωρις ντουπερ απαιτησεις, χωρις να ξοδευτεις. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ELTASSOS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα