Istros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Meanwhile, εγώ με Siri, την ίδια ώρα που Androidάκηδες κάνουν cringy αστειάκια: https://www.icloud.com/shortcuts/41088988b638459e811101df6df02799 Εμείς οι androidακηδες που λες όταν κάτι δεν είναι καλό το κράζουμε.εσεις όλα τα βλέπετε τελεια στη μήλο συσκευή σας και το καλύτερο είναι ότι προσπαθείτε να πείσετε και τους άλλους! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 H Siri μια χαρά βάζει το ξυπνητήρι και σου λέει τι καιρό θα κάνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Meanwhile, εγώ με Siri, την ίδια ώρα που Androidάκηδες κάνουν cringy αστειάκια: https://www.icloud.com/shortcuts/41088988b638459e811101df6df02799 Καλά μιλάμε ανατριχιασα από την τελειότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Istros είπε Καλά μιλάμε ανατριχιασα από την τελειότητα. Κ γω τσουτσουριασα απίστευτο! Να μην μπορούμε και εμείς οι κοινοί θνητοί να παραγγείλουμε στα σουβλάκια του Θανάση 2 ευρώ η πίτα με φωνητική εντολή έλεος.. 🙁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Επιτελους! 😂 59 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Meanwhile, εγώ με Siri, την ίδια ώρα που Androidάκηδες κάνουν cringy αστειάκια: https://www.icloud.com/shortcuts/41088988b638459e811101df6df02799 Για να καταλαβω, παλια παιρναμε τηλ να παραγγειλουμε σουβλακια, μετα ηρθαν τα apps οποτε δεν χρειαζοταν να μιλαμε για να δωσουμε παραγγελια, αρκουσαν μερικα clicks/taps, και τωρα με αυτο το shortcut ερχεσαι να δωσεις ξανα την παραγγελια φωνητικα; Τοση εξεληξη για να γυρισουμε πισω; περαν της πλακας, αν και δεν μου φαινεται χρησιμο, +1 που ανεβασες το shortcut! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yokki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Κ γω τσουτσουριασα απίστευτο! Να μην μπορούμε και εμείς οι κοινοί θνητοί να παραγγείλουμε στα σουβλάκια του Θανάση 2 ευρώ η πίτα με φωνητική εντολή έλεος.. 🙁 7 κάνουν τα δικά του. μάλλον είναι ίδια με τα άλλα απλώς είναι ι-σουβλάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, yokki είπε 7 κάνουν τα δικά του. μάλλον είναι ίδια με τα άλλα απλώς είναι ι-σουβλάκια. Σου φαίνομαι για κανας πιτσιρικάς που παραγγέλνει πίτες τυλιχτές; Σουβλάκια μερίδα είναι η παρραγελία 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Επιτελους! 😂 Για να καταλαβω, παλια παιρναμε τηλ να παραγγειλουμε σουβλακια, μετα ηρθαν τα apps οποτε δεν χρειαζοταν να μιλαμε για να δωσουμε παραγγελια, αρκουσαν μερικα clicks/taps, και τωρα με αυτο το shortcut ερχεσαι να δωσεις ξανα την παραγγελια φωνητικα; Τοση εξεληξη για να γυρισουμε πισω; περαν της πλακας, αν και δεν μου φαινεται χρησιμο, +1 που ανεβασες το shortcut! Α το να λέω hands-free τι θέλω με 2 λέξεις + πόσα θέλω + να επιβεβαιώνω είναι ίδιο με το να πάρω τηλέφωνο να δίνω διευθύνσεις, να λέω το κάθε πράγμα 2-3 φορές λόγω θορύβου και να πληρώνω μετρητά 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Επιτελους και μια σωστη/στρατιγικη κινηση απο τη Samsung. Μπας και δει καμια σωστη μερα αυτο το section των Samsung κινητων. Που ακομα και το ονομα του ειναι σαν αφροδισιο νοσημα. "- Κολλησα bixby. - Περαστηκα σου αδερφε!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Istros είπε Εμείς οι androidακηδες που λες όταν κάτι δεν είναι καλό το κράζουμε.εσεις όλα τα βλέπετε τελεια στη μήλο συσκευή σας και το καλύτερο είναι ότι προσπαθείτε να πείσετε και τους άλλους! Apple ιννοβεσιο, αγόρασε την εφαρμογή workflows, άλλαξε το όνομα την έβαλε ως Siri λειτουργία παρουσιαζοντας το σαν δημιουργία τους και τα fanboys πουλάνε μούρη και νομίζουν ότι έκαναν κάτι. Την ίδια στιγμή Google assistant και Alexa γ...ε και δέρνουν. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Plapoutas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 11:04 ΠΜ, Dimitrisp88 είπε Κάντε remap κανα κουμπί και άστε τους developers !!! Το ξυλωμα θα ηταν προτιμοτερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisp88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Έχεις απόλυτο δίκιο απλώς πιο πιθανό μου φαίνεται να το κάνουν remap (Αν ποτε το κάνουν ),παρά να το ξηλώσουν.. Αν και από ότι διάβασα έχουν δώσει τόσα χρήματα γι'αυτόν τον βοηθό που κανένα απο τα δυο (μας) σενάρια δεν βλέπω να υλοποιείται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα