georgito1991 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 ΓΕΙΑ .... θελω να αγορασω καλοδιο ethernet 8 με 10 μετρα , αλλα δε ξερω τι παιζει , βλεπω διαφορα με διαφορεσ τιμες ,εχω συνδεση fiber 100, τι καλωδιο προτεινετε ? θα εχω εξασθενιση σηματος ? (πιο πολυ Ping, χαμιλοτερη ταχιτιτα ?) εχω δει πολλα στο skroutz , υπαρχουν φτηνα και ακριβα με ιδια χαρακτιριστικα , αν παρω καπιο πιο ακριβω δεν θα εχω απολια στην συνδεση ? περιμενω γνωμες και προτασεις , ευχαριστω ...!
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 νομιζω οτι μεχρι 100μ δεν παιζει ρολο για να επηρεασει κατι αλλά μην παρεις και το ποιο φθηνο που θα βρεις
TehJoHnX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μην πάρεις κάποιο έτοιμο, πάνε καλύτερα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικα και πες να σου φτιάξουν ένα στα μετρά σου, Cat 5e ή Cat6
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, georgito1991 είπε ΓΕΙΑ .... θελω να αγορασω καλοδιο ethernet 8 με 10 μετρα , αλλα δε ξερω τι παιζει , βλεπω διαφορα με διαφορεσ τιμες ,εχω συνδεση fiber 100, τι καλωδιο προτεινετε ? θα εχω εξασθενιση σηματος ? (πιο πολυ Ping, χαμιλοτερη ταχιτιτα ?) εχω δει πολλα στο skroutz , υπαρχουν φτηνα και ακριβα με ιδια χαρακτιριστικα , αν παρω καπιο πιο ακριβω δεν θα εχω απολια στην συνδεση ? περιμενω γνωμες και προτασεις , ευχαριστω ...! Αν το καλώδιο δεν περνά κολλητά απο πηγή πολύ ισχυρου μαγνητικου πεδίου, θα εχεις μηδενικές απώλειες για τετοια αποσταση. Πρακτικά τα καλώδια ethernet αρχίζουν να εχουν απώλειες μετά τα 90-100m. Σαν τύπο θες cat5e (οχι σκετο cat5) ή cat6, ενω αν το περάσεις απο εξωτερικο χώρο που λιαζεται βρέχεται θες ειδικο καλωδιο εξωτερικου χώρου. Πήγαινε σε ένα κατάστημα/εργαστήριο με ηλεκτρονικά στην περιοχή σου και ρώτα αν μπορουν να σου φτιάξουν ένα καλώδιο στα μετρα που θες. Αν τώρα δεν θες να ψάχνεις/υποχρεωθείς, πάρε κάποιο έτοιμο απο την αγορά, πάλι cat5e ή cat6.
georgito1991 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, isay είπε Αν το καλώδιο δεν περνά κολλητά απο πηγή πολύ ισχυρου μαγνητικου πεδίου, θα εχεις μηδενικές απώλειες για τετοια αποσταση. Πρακτικά τα καλώδια ethernet αρχίζουν να εχουν απώλειες μετά τα 90-100m. Σαν τύπο θες cat5e (οχι σκετο cat5) ή cat6, ενω αν το περάσεις απο εξωτερικο χώρο που λιαζεται βρέχεται θες ειδικο καλωδιο εξωτερικου χώρου. Πήγαινε σε ένα κατάστημα/εργαστήριο με ηλεκτρονικά στην περιοχή σου και ρώτα αν μπορουν να σου φτιάξουν ένα καλώδιο στα μετρα που θες. Αν τώρα δεν θες να ψάχνεις/υποχρεωθείς, πάρε κάποιο έτοιμο απο την αγορά, πάλι cat5e ή cat6. Τι ενοείς ισχυρό μαγνητικό πεδίο ? episis utp i ftp prepei na parw ? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από georgito1991
georgito1991 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 11:01 ΠΜ, TehJoHnX είπε Μην πάρεις κάποιο έτοιμο, πάνε καλύτερα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικα και πες να σου φτιάξουν ένα στα μετρά σου, Cat 5e ή Cat6 αν παρω ετοιμο υπαρχει καμια διαφορα ?
TehJoHnX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, georgito1991 είπε αν παρω ετοιμο υπαρχει καμια διαφορα ? Όχι, λόγω κόστους το λέω
georgito1991 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Όχι, λόγω κόστους το λέω Οκ , ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα