Προς το περιεχόμενο

Windows 10 October 2018 Update: Το χρονικό ενός φιάσκου

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειτε βαλτε την ειδικη Enterprise έκδοση που παιρνει μονο security updates, ειτε καντε defer τα feature updates για 365 μερες, ειτε γυριστε τη συνδεση σε metered connection ωστε να μην κατεβαζει updates και μετα παιζεις με autopatcher για να περνας τα security.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το ξέρω πως θα σπάσω τα νεύρα σε μερικούς, αλλά σε μένα το update πέρασε κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικότερα από την πρώτη στιγμή που πέρασα τα 10, δεν έχω κάνει ποτέ format ή καθαρή εγκατάσταση μετά από αναβαθμίσεις κλπ και όλα λειτουργούν άψογα. :) 

Σε εσένα είναι σκληρόςο ανταγωνισμός στο σπίτι με το MacBook οπότε δεν το παίρνει για πολλά. Κρατάει χαρακτήρα. 😀

Επί του θέματος, ούτε εγώ έχω θέμα σε 2 μηχανήματα που έχω στη δουλειά. Το 3 δεν την πέρασε την 1809.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυς κοσμος ειναι πολυ δυσαρεστημενος με το νεο μοντελο της ms ειδικα στα windows ,τοσο σε επιχειρησεις οσο κ σε home χρηστες

οσοι δεν σηκωνουν πολλα πολλα κ δεν σκεφτονται του στυλ ετσι ειναι πρεπει να το συνηθισω (κ συμφωνω μαζι τους) εχουν παει για αλλα

ειτε dual boot με linuxακι ,ειτε σε mac, ειτε σε hackintosh, ειτε σε παλαιοτερες εκδοσεις win ,ειτε σε ltsb 10αρια ,ειτε σε κοψιμο updates

η ms παταει στην παντοκρατορια της για να επιβαλει τις επιλογες της που ειναι optimized μονο για την ιδια κ οχι για τους χρηστες κ το εχει παρακανει

αργα αλλα σταθερα χανει κοσμο κ θα συνεχισει να χανει

εδω υπομονετικα περιμενω την επομενη μερα χωρις την ms

Επεξ/σία από what_if

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία σχέση,  πρέπει να γυρίσει σε CI/CD και πολύ αργήσε. Το παράδειγμα των Updates πρέπει να το δείτε στο hyperscale Azure όπου δεν είχε ποτέ πρόβλημα.  Εκεί όμως ελέγχει και το Hardware. Το ότι ένα update δεν πήγε καλά για το 2-3-4% δεν αναιρεί την εξαιρετική δουλειά στα 10. Οι χρήστες δεν ξέρουν και αν πάρεις το δόγμα Apple θα καταλάβεις γιατί είναι σαν αίρεση kάποιος φροντίζει για αυτούς, . H Microsoft προσπαθεί να το κάνει διακριτικά αλλά να σου δώσει και την επιλογή σε μη σημαντικά θέματα.  Τα updates ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν εγκατάσταση,  τέλος.  Ειδάλλως θα έχουμε φαινόμενα SMB1.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

13 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αν καταλαβα καλα με το windows update δεν υπαρχει θεμα? εμενα παντως μου λεει οτι ειμαι στη τελευταια εκδοση (1803) ακομα και αν του πω να κανει αναζητηση για ενημερωση. 

Βλέπεις ότι η μοιρα προσπαθει να σε σώσει από το στραβόπάτημα μην το ζοριζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο υπολογιστής του γραφείου πέρασε την 1809 από τις πρώτες ημέρες που έγινε διαθέσιμη.Ολα καλά, πολύ ευχαριστημένος.Εκεινος του σπιτιού όμως μονίμως καθυστερεί να εμφανίσει τις αναβαθμίσεις και δεν την πρόλαβα, είμαι ακόμα στην 1803.Τωρα θα πρέπει να περιμένω πότε θα ξαναγίνει διαθέσιμη μέσα στο 2019 και για τους λοιπούς εάν κατάλαβα σωστά;

Επεξ/σία από Bigi444444

12 ώρες πριν, Tamtiriri είπε

στο συγκεκριμένο πρόβλημα φταίει η creative κ οι drivers της

Μακράν από τις χειρότερες εταιρείες όσον αφορά στην υποστήριξη των προϊόντων της.

Αλλά ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,

τα 10ρια φταίνε... :D  :D  :D  

• Like 3

1 ώρα πριν, jimakos00 είπε

Γουστάρουμε να έχουμε windows και να κάνουμε κάθε μέρα format.

Σε όποιον αρέσουν.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να σκάσετε κανένα διχίλιαρο για να πάρετε mac το οποίο λειτουργικό φτιάχτηκε για να υποστηρίζει 1 motherboard, 2-3 επεξεργαστές, 1 κάρτα γραφικών και ένα τσιπάκι μνήμης.

Σιγά μην σκασουμε και 5 χιλιαρο... το hackintosh παραμονευει στην γωνία. Και τα οποια προβληματα με τα updates του hackintosh ειναι γελοια μπροστα στα windows update.

• Like 1

Το μοντέλο Windows as Services θα στρώσει, σιγά-σιγά δεν θα μας νοιάζει αν έχουμε την μια ή την άλλη έκδοση και θα έχει περισσότερο χρόνο να διορθώνει bugs.

Ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη πρόσκληση να επιλύσει και αυτό δεν είναι άλλο από το με ποιον τρόπο θα αποτρέπει την εγκατάσταση ενός update λόγω παλαιότητας hardware. Η μη υποστήριξη συγκεκριμένων features δεν μοιάζει αρκετή καθώς αργά ή γρήγορα θα τίθεται και θέμα επιδόσεων.

8 λεπτά πριν, dchatz είπε

Σε chuwi hi10 plus περάστηκε και μετα δε δούλευε τίποτα. WiFi, sound, Bluetooth , touch, όλα dead. Εκανα revert to previous version και όλα παλι κομπλε.

Εσυ άλλο θέμα έχεις(πάλι μεγάλο fault της ms) έχεις ενεργοποίμενη (by default είναι) την λειτουργία που κατεβάζει αυτόματα τα drivers που σε κάποιες συσκευές (ειδικά σε all in one και tablets) δεν κατεβάζει τα σωστά και σε αρκετά laptop τα κάνει χάλια, ναι μεν χρήσιμη λειτουργία αλλά σε συσκευές που έχουν custum made hardware τα κάνει μπαχαλο

• Thanks 1

14 ώρες πριν, Agony είπε

Windows 98 και τελος τα προβλήματα

Και εγω φίλε μου με τα 7.!σταθερη αξία!αστους αλλους να νομίζουν οτι εχουν "τεχνολογια" με τα 10!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειχα τονισει οτι τα 10 ηταν προβληματικα και σxεδον σε  καθε εκδοση θελει clean install 

Oυσιαστικα δωρον αδωρον να αγοραζει καποιος κλειδια και να κανει update πανω απο 10 εκδοσεις που να κολανε στο τελος

Τραβατε κατεβαστε κανα torrent  με την τελευταια εκδοση LGBT οσοι ενδιαφερεστε για τις επιδοσεις , να πιασουν τουλαχιστον τοπο τα λεφτα που δινετε για το hardware 

Εμεις επιμενουμε σταθερα στα 7αρια τα καλυτερα ολων

Επεξ/σία από 7700K

16 ώρες πριν, likor είπε

windows 7 και τέλος τα προβλήματα.

9 χρόνια λειτουργικό; Ούτε  το 1ο μνημόνιο δεν είχε σκάσει τότε και ο βασικός ήταν 780€. 

Επίσης direct X 12, θα δούμε ποτέ στα 7?

18 λεπτά πριν, 7700K είπε

LGBT οσοι ενδιαφερεστε για τις επιδοσεις , να πιασουν τουλαχιστον τοπο τα λεφτα που δινετε για το hardware 

Lesbian Gay Bi Trans?

LGBT COMMUNITY?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...