Προς το περιεχόμενο

Windows 10 October 2018 Update: Το χρονικό ενός φιάσκου

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάλι θεωρώ τα Windows 10 τα καλύτερα ever. Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα σε καμία αναβάθμιση. Και τα δουλεύω και σε ταμπλετ της κακιάς ώρας. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν άριστα διατηρημένο A386 33/40 του 92' με windows 3.1 Ελληνικά. Και από πίσω τρέχει και ένα DOS 6.2 για να ψαχουλευω τα εσωψυχα του...ρε δεν σπάει δεν χαλάει...

Υγ. Όταν ήταν να τον αγοράσω τότε, ο δάσκαλος πληροφορικής μου έλεγε με τι θα γεμίσεις 400mb σκληρό δίσκο;!. Πάρε 200 μου λεει. Πήρα τελικά με 200mb και πριν κλείσει χρόνο του έκανα συμπίεση στα 400... Δάσκαλε ακούς;.

Επεξ/σία από Xiaomi Mi 8

• Super Moderators

Το ξέρω πως θα σπάσω τα νεύρα σε μερικούς, αλλά σε μένα το update πέρασε κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικότερα από την πρώτη στιγμή που πέρασα τα 10, δεν έχω κάνει ποτέ format ή καθαρή εγκατάσταση μετά από αναβαθμίσεις κλπ και όλα λειτουργούν άψογα. :) 

• Like 4

Καλημέρα σε όλους! 

Έκανα χτες το τραγικό λάθος να μπω στο πρόγραμμα insider. Κατέβασα ένα update, που μου τα έκανε όλα πουτ@ν@.

Όσο διατηρούσα την ψυχραιμία μου πρόλαβα να μετρήσω παρενέργειες:

1). Από 35-40mbps έπεσα στα 4-5....2). Δεν έχω ήχο, παρόλο που έχω περάσει όλους τους drivers. 3). Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω επαναφορά συστήματος στην προηγούμενη κατάσταση. Και το χειρότερο από όλα δεν μπορώ να μπω στο bios για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από bootable usb. Δεν δουλεύει κανένα από τα πλήκτρα F2 και F12 και συνεχίζει να φορτώνει τα Windows. Μια μόνο φορά κατάφερα να βάλω στις επιλογές boot πρώτο το usb, αλλά όταν επανεκκινησε μπήκε πάλι κανονικά στα Win. 

Τι σχεση εχει εχει το bios με τα windows update που εβαλες?  Αποκλειεται νεα εκδοση windows να σου εκανε κατι για να μην εχεις προαβαση στο bios

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Τι σχεση εχει εχει το bios με τα windows update που εβαλες?  Αποκλειεται νεα εκδοση windows να σου εκανε κατι για να μην εχεις προαβαση στο bios

Λες να είναι σύμπτωση;;; 

Να έχουν χαλάσει τα πλήκτρα και δεν μπορώ να μπω στο bios. Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ με την καμία. Τι μπορεί να συμβαίνει; 

Επεξ/σία από Green Dragon

11 ώρες πριν, stiflerakos είπε

Οτι θελουνε κανουν ... Αφου παιζουνε μπαλα μονοι τους !

Μην ακουσω για linux... Yπαρχουν επαγγελματα και εξοπλισμος που τα παραθυρα ειναι μονοδρομος.

Ουτε για Mac φυσικα καθως ναι μεν ειναι εργαλεια αλλα για πολυ συγκεκριμενα επαγγελματα..

Σε λογομαχια ομως δεν ειναι ευκολο να το αποδειξεις ειδικα σε κολημενα ατομα

37 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Λες να είναι σύμπτωση;;; 

Να έχουν χαλάσει τα πλήκτρα και δεν μπορώ να μπω στο bios. Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ με την καμία. Τι μπορεί να συμβαίνει; 

Απενεργοποιησε απο τα power options το fast startup και θα μπεις κανονικα στο bios.

• Thanks 1

Γουστάρουμε να έχουμε windows και να κάνουμε κάθε μέρα format.

Σε όποιον αρέσουν.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να σκάσετε κανένα διχίλιαρο για να πάρετε mac το οποίο λειτουργικό φτιάχτηκε για να υποστηρίζει 1 motherboard, 2-3 επεξεργαστές, 1 κάρτα γραφικών και ένα τσιπάκι μνήμης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

😀

Να σβηστεί.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...