Balrog Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πού το βρίσκετε το LGBT βρε παιδιά; Θέλει ξεχωριστό κλειδί ενεργοποίησης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk2990 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, panosveto12 είπε Εμένα μετά το update δεν Μπέρνι σε sleep mode . και σε μενα το ιδιο εκανε και τα ξαποστειλα εβαλα τα παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δεν αναβαθμιζω καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagi0tisgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάλι θεωρώ τα Windows 10 τα καλύτερα ever. Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα σε καμία αναβάθμιση. Και τα δουλεύω και σε ταμπλετ της κακιάς ώρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω έναν άριστα διατηρημένο A386 33/40 του 92' με windows 3.1 Ελληνικά. Και από πίσω τρέχει και ένα DOS 6.2 για να ψαχουλευω τα εσωψυχα του...ρε δεν σπάει δεν χαλάει... Υγ. Όταν ήταν να τον αγοράσω τότε, ο δάσκαλος πληροφορικής μου έλεγε με τι θα γεμίσεις 400mb σκληρό δίσκο;!. Πάρε 200 μου λεει. Πήρα τελικά με 200mb και πριν κλείσει χρόνο του έκανα συμπίεση στα 400... Δάσκαλε ακούς;. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Xiaomi Mi 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Το ξέρω πως θα σπάσω τα νεύρα σε μερικούς, αλλά σε μένα το update πέρασε κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικότερα από την πρώτη στιγμή που πέρασα τα 10, δεν έχω κάνει ποτέ format ή καθαρή εγκατάσταση μετά από αναβαθμίσεις κλπ και όλα λειτουργούν άψογα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους! Έκανα χτες το τραγικό λάθος να μπω στο πρόγραμμα insider. Κατέβασα ένα update, που μου τα έκανε όλα πουτ@ν@. Όσο διατηρούσα την ψυχραιμία μου πρόλαβα να μετρήσω παρενέργειες: 1). Από 35-40mbps έπεσα στα 4-5....2). Δεν έχω ήχο, παρόλο που έχω περάσει όλους τους drivers. 3). Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω επαναφορά συστήματος στην προηγούμενη κατάσταση. Και το χειρότερο από όλα δεν μπορώ να μπω στο bios για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από bootable usb. Δεν δουλεύει κανένα από τα πλήκτρα F2 και F12 και συνεχίζει να φορτώνει τα Windows. Μια μόνο φορά κατάφερα να βάλω στις επιλογές boot πρώτο το usb, αλλά όταν επανεκκινησε μπήκε πάλι κανονικά στα Win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Τι σχεση εχει εχει το bios με τα windows update που εβαλες? Αποκλειεται νεα εκδοση windows να σου εκανε κατι για να μην εχεις προαβαση στο bios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Τι σχεση εχει εχει το bios με τα windows update που εβαλες? Αποκλειεται νεα εκδοση windows να σου εκανε κατι για να μην εχεις προαβαση στο bios Λες να είναι σύμπτωση;;; Να έχουν χαλάσει τα πλήκτρα και δεν μπορώ να μπω στο bios. Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ με την καμία. Τι μπορεί να συμβαίνει; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Green Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, stiflerakos είπε Οτι θελουνε κανουν ... Αφου παιζουνε μπαλα μονοι τους ! Μην ακουσω για linux... Yπαρχουν επαγγελματα και εξοπλισμος που τα παραθυρα ειναι μονοδρομος. Ουτε για Mac φυσικα καθως ναι μεν ειναι εργαλεια αλλα για πολυ συγκεκριμενα επαγγελματα.. Σε λογομαχια ομως δεν ειναι ευκολο να το αποδειξεις ειδικα σε κολημενα ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john111 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Λες να είναι σύμπτωση;;; Να έχουν χαλάσει τα πλήκτρα και δεν μπορώ να μπω στο bios. Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ με την καμία. Τι μπορεί να συμβαίνει; Απενεργοποιησε απο τα power options το fast startup και θα μπεις κανονικα στο bios. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkairiakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Προτιμούσα τα μπλου σκριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Γουστάρουμε να έχουμε windows και να κάνουμε κάθε μέρα format. Σε όποιον αρέσουν. Οι υπόλοιποι μπορείτε να σκάσετε κανένα διχίλιαρο για να πάρετε mac το οποίο λειτουργικό φτιάχτηκε για να υποστηρίζει 1 motherboard, 2-3 επεξεργαστές, 1 κάρτα γραφικών και ένα τσιπάκι μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε 😀 Να σβηστεί. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα