GrooveOn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ μετα το update.... Με επαναφορά σε προηγούμενο σημείο, μπορώ να επανέλθω;;; Δεν έχω ιδέα φίλε και φαντάσου πόσος κόσμος το έχει πάθει και δεν το έχει πάρει πρέφα ακόμα. Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα με καινούριο update για να γλιτώσω τη μανούρα του rollback.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε Κανενα προβλημα σε 3 δικους μου και σε τουλαχιστον 15 φιλους γνωστους...μην σου τυχει μαλλον... Πολύ τυχερός φίλε! Εγώ σκέφτομαι να φύγω από το insider. Παρεμπιπτόντως μήπως γνωρίζετε ποια έκδοση κατεβαίνει με το Microsoft creation tool? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Πολύ τυχερός φίλε! Εγώ σκέφτομαι να φύγω από το insider. Παρεμπιπτόντως μήπως γνωρίζετε ποια έκδοση κατεβαίνει με το Microsoft creation tool? Το πρωι που κοιταξα, ηταν ακομα η 1803 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, likor είπε windows 7 και τέλος τα προβλήματα. εγω παντως στα 7 ειχα καποια μικροπροβληματα στα 10 δεν εχω θεμα 2 ώρες πριν, Istros είπε Γιατί άραγε? αυτο ειναι ναι ή οχι? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Agony είπε Windows 98 και τελος τα προβλήματα Σου προτείνω τα 98SE . Είναι πιο σταθερά και έχουν διορθωμένα Bugs σε ότι αφορά την πασιέντζα και τον ναρκαλιευτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Σου προτείνω τα 98SE . Είναι πιο σταθερά και έχουν διορθωμένα Bugs σε ότι αφορά την πασιέντζα και τον ναρκαλιευτή Εμ πέστο μωρέ παιδί μου! Γι΄αυτό δεν μου΄βγαινε με τίποτα η γαμωπασιέντζα?Επειδή είχα τα πρώτα 98αρια?🤣 Μόλις τώρα, jonnis44gt είπε Εδω κοιτα φιλε μου 1809 Αχνοφαίνεται κάτι?😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως ακόμα τα 7 δουλεύω. Μέχρι το 2012-13 δουλευα τα XP. Σε 3-4 χρονάκια λέω να πάω στα 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε Με μπερδεψες φενεται σοβαρα μιλαω? Ναι τωρα φαινεται ρε οκ... Στην αρχη δεν ειχες βάλει τίποτα!🙂 Απλά τώρα το πήρες μαζί σου σε όλα τα πόστ!🤣 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ZELOMOTH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Εγώ πάντως ακόμα τα 7 δουλεύω. Μέχρι το 2012-13 δουλευα τα XP. Σε 3-4 χρονάκια λέω να πάω στα 10. Εγω ημουν κανα 2 χρόνια με τα 8.1 που ειναι σταθερότατα και στην ουσια σαν 10ρια χωρις ζάλισμα @ρχιδακίων και εδω και καναν μήνα ειμαι πλέον με win10 LTSB που κι αυτα ειναι μια χαρά χωρίς να θες clean install κάθε 5-6 μήνες... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ZELOMOTH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 γελανε και τα windows Me 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tritonas00 είπε γελανε και τα windows Me αναφορα, γιατι ξεστομισες το ονομα του-ξερεις-ποιο 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Απαράδεκτα πράγματα για μία εταιρία που ιδρύθηκε πριν από 43 χρόνια και είναι κυρίαρχος στα λειτουργικά συστήματα για PC τουλάχιστον 30 χρόνια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε γελανε και τα windows Me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ulb είπε Πάλι καλά που απενεργοποίησα το Insider πριν κανένα δίμηνο. Είχα βαρεθεί με κάθε update να έχω και πιο σπασμένα Windows. Έλεος ρε MS. Δηλαδή μπήκες στο πρόγραμμα beta tester της Microsoft και μετά ενοχλήθηκες που σου έστειλαν beta software; Ενδιαφέρον, πες μας περισσότερα... Κατά τα άλλα, απαράδεκτη η Microsoft που έδωσε εν γνώσει της bugιασμένο update σε μη-insiders, και γενικά αυτή η φάση με τα updates που αν και υποχρεωτικά στην ουσία είναι upgrades (=μεγαλύτερο ρίσκο) δεν θα της βγεί σε καλό. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από kurkosdr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vAg0s97 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, georgi0 said: και πως τα βάζεις σε νέας γενιάς επεξεργαστές ? με στρογγυλό ps/2, όπως τι παλαιές καλές εποχές όχι εντάξει πέρα από την πλάκα, είναι αναπόφευκτα τα 10αράκια 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα