panosveto12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εμένα μετά το update δεν Μπέρνι σε sleep mode .
jack124 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει λάθος στο άρθρο, να τα ψάχνετε λίγο καλύτερα πριν τα βάλετε , η Microsoft στις 30 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε και άλλο update στους insiders για τα Windows 10 1809 -> 17763.107 που διορθώνει και το bug με τα zip αρχεία !! Και πάλι βέβαια απαράδεχτη τόσο καιρό και δεν το κυκλοφορεί ξανά , τέλος ούτε εγώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα έχω την 17763.55
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε i5 3570K ταπεινός με 8 DDR3 στα 1600 Πτωχούλη 😛 (χιούμορ κάνω )
nhzt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το σημαντικότερο πράγμα μέσα σε έναν υπολογιστή είναι τα αρχεία. Απεκατέστησε η Microsoft το bug Που το δημιουργούσε αυτό. Αυτή την στιγμή όμως μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες χρήστες οι οποίοι κλαίνε γιατί έχασαν σημαντικά αρχεία. Δύσκολο πράγμα να διαβάζεις και να μην καταλαβαίνεις... Είπα ότι δεν είναι πρόβλημα ή απώλεια αρχείων; και φυσικά είναι το σημαντικότερο. Είπα ότι το άρθρο γράφει για προβλήματα, όχι για ένα πρόβλημα. Ποια είναι τα υπόλοιπα προβλήματα;
nikos5800 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Clean instal και Άγιος ο θεός κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από nikos5800
jack124 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το σημαντικότερο πράγμα μέσα σε έναν υπολογιστή είναι τα αρχεία. Απεκατέστησε η Microsoft το bug Που το δημιουργούσε αυτό. Αυτή την στιγμή όμως μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες χρήστες οι οποίοι κλαίνε γιατί έχασαν σημαντικά αρχεία. Όσοι χάσανε τα αρχεία τους καλά κάνανε και το είπαν και κράξανε και ίσως βάλανε και μυαλό στην Microsoft αλλά καλό θα ήταν πλέον να το σταματήσουν και να βρουν λύση για να τα πάρουν πίσω , πράγμα πανεύκολο με τόσα εργαλεία που υπάρχουν Αυτοί που τα χάσανε σημαίνει ότι έκαναν το update εκείνη την μέρα που βγήκε (πάτησαν το update button ή κατέβασαν το media creation tool) άρα μια γενική γνώση την έχουν Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από jack124
NotAliki177 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το bug με την διαγραφή αρχείων εμφανιζόταν μόνο σε όσους είχαν κάνει redirect τα έγγραφα σε άλλο δίσκο και μιλάμε πραγματικά για μικρό ποσοστό. Άμα θες να κραξεις όμως... Συμφωνώ ότι αυτή η έκδοση είναι ψιλο-φιάσκο. Μετά το πρόβλημα με τα αρχεία βγήκε άλλο με τα άπειρα BSODs, μετά με τα zip αρχεία και χτες νέο critical bug με το registry.
nhzt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Το insomnia έχει γίνει Mac Rumors τελευταία, με clickbait τίτλους. Και εγώ έχω περάσει τα 1809 πάνω από 1803 που έτρεχε από την 1703 χωρίς format. Κανένα πρόβλημα, μόνο τα settings στο csgo και μία custom ανάλυση στο Nvidia panel μου, έχασα. Οι αρθρογράφοι ελέγχονται από τρίτους γι αυτά που γράφουν; π.χ. από κάποιον διευθυντή σύνταξης ή όχι; Αν το διάβαζε κάποιος άλλος και έβλεπε ότι αναφέρει "γεμάτο προβλήματα" πιθανόν να περίμενε να διαβάσει παρακάτω, για περισσότερα προβλήματα εκτός από το μοναδικό, την απώλεια αρχείων... στην οποία αναφέρεται συνεχώς. 1 1
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nhzt είπε Οι αρθρογράφοι ελέγχονται από τρίτους γι αυτά που γράφουν; π.χ. από κάποιον διευθυντή σύνταξης ή όχι; Αν το διάβαζε κάποιος άλλος και έβλεπε ότι αναφέρει "γεμάτο προβλήματα" πιθανόν να περίμενε να διαβάσει παρακάτω, για περισσότερα προβλήματα εκτός από το μοναδικό, την απώλεια αρχείων... στην οποία αναφέρεται συνεχώς. Νομίζω πως μπορείς να απαντήσεις μόνος σου 😕
Black Demis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, what_if είπε εχω βαρεθει να το γραφω ltsb ζωαρα πλέον λέγονται Windows 10 Enterprise LTSC 2019 1 λεπτό πριν, Human Soul είπε Έτσι είναι όταν βάζεις γυναίκες και αλλοδαπούς πρακτικάριους να σου γράφουν τον κώδικα χωρίς να έχουν καν αποδείξει τις ικανότητές πας από το κακό στο χειρότερο. παιζει να είναι 70% της ms να είναι απα ξένους (όχι αμερικανους) αλλά τι σχέση έχει αυτό?
ethereum Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου έκανε εντύπωση που είδα σε μεγάλο αμερικανικό καναλι tv τα μόνιτορ στο newsroom τρέχανε τα 7 , κατι ξερουν οι άνθρωποι Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από ethereum 1
7700K Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιασκο ειναι απο τοτε που βγηκαν σε ολα τα επιπεδα , σωζωνται μονο απο καποια παιχνιδια και υπηρεσιες (microsoft store) ειδαλλως θα ειχαν παει απατα σαν τα 8 Ενδεικτικα εχω την x-fi xtreme music οι επισημοι της drivers της creative δεν δουλευαν μετα απο καθε restart χωρις να εχουν το Console manager , ευτηχως βρηκα unofficial drivers με ολο το πακετο , ωστοσο η ενταση ειναι ελαφρως χαμηλοτερη και η ποιοτητα ηχου ειναι καλυτερη στα 7αρια Oπως και να εχει τα 10αρια δεν προκειται να φτασουν ποτε τα 7αρια ουτε σε αξιοπιστια αλλα ουτε σε επιδοσεις Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από 7700K 3 1 4
Tokyo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 6 λαπτοπς και 3 σταθεροί με την τελευταία βερσιόν χωρίς κανένα πρόβλημα 🤷 1 2
atheatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 απο τα πολλα format ημουν ετοιμος να στησω hackintosh.... προς το παρων αλλαζω hardware και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα