ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις τα αγορασμενα παιχνίδια, level και επιτεύγματα από το google play σε καινούριο mail?
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό https://www.doctorandroid.gr/2018/09/google-play-family-link.html?m=1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω πως όχι. Από ότι κατάλαβα αυτό είναι για τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει μόνο. Εγώ θέλω να περάσουν τα xp από το google play. Τα achievments, level του google play λογαριασμού κλπ
saruman123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Σε άλλο λογαριασμό όχι δεν γίνεται. Αν αλλάξεις κινητό και βάλεις τον ίδιο λογαριασμό ναι αυτό γίνεται. Προϋπόθεση να το έχεις σώσει στην εφαρμογή "Παιχνίδια Google Play" αν αυτό υπάρχει στο παιχνίδι. Αλλιώς στο Facebook.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω μπορείς να συνδέσεις δυο λογαριασμούς εμαιλ σε ενα κινητό
saruman123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Νομίζω μπορείς να συνδέσεις δυο λογαριασμούς εμαιλ σε ενα κινητό Για το play store μιλάμε. Το Facebook είναι η καλύτερη λύση. Σε όποιο κινητό/τάμπλετ θες. Εννοείται ότι πρέπει να ξέρεις τους κωδικούς. Εγώ όταν βαριέμαι το σβήνω και όταν έρθει κάποια στιγμή το ξανακατέβω βάζω κωδικό και είμαι από εκεί που το σταμάσα με όλα τα σκιν,level κλπ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα