monokoupes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός περήφανου Huawei P9 Lite το οποίο διανύει τις τελευταίες μέρες του έπειτα από ποδοπατημα σε συναυλία. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό γύρω στα 200€ (+-20) για άμεση αγορά από skroutzομαγαζο. Ιδανικά Huawei ξανά μιας κ έμεινα πολύ ικανοποιημένος. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social media, Youtube, chat, calls 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2-5,5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):not really 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;not something special 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;nice to have not a must 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;no problem 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;yes 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;yes 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Anndroid only 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Yes! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Greece skroutz. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Skroutz stores 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;New only. Spoiler Spoiler Spoiler Ευχαριστώ πολύ!
kp1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγαινε σε xiaomi redmi note 6 pro και εισαι κομπλε..καλυτερο σε ολα απο αυτο που ειχες.....Aν θες τοσο πολυ Huawei Πηγαινε p20 lite αν και δεν συμφωνω.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από kp1 3
monokoupes Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δε μου αρεσε το xiaomi όπως το είδα. Any other suggestions anyone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα