Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Σκέφτομαι την αγορά ενός smartphone για all around χρήση εκεί γύρω στα 180-200 max. 

Ένας συμφορουμίτης ο SeNNinha έχει προτείνει το

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK

που βγαίνει στα 170 ευρώ περίπου. Στα ίδια χρήματα παίρνω από εδώ το Xiaomi redmi note 5 4/64.

Τι λέει η σύγκριση των δύο συσκευών; Με ποιο τρόπο μπορώ να παραγγείλω για το τελωνείο;;; 

Τελικά τι μου προτείνετε;;; 

Δημοσ.

Αρκετά καλό σε κάμερα,OIS ,οθόνη επεξεργαστή ,αλλά αν πάθει κάτι το στέλνεις Κίνα.

Επίσης είναι του 2016 και δεν νομίζω να παίρνει αναβάθμιση.

Περίμενε λίγο να πέσει το note 6 pro και ας είναι κατώτερο απο το meizu και πάρτο από εδώ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ουσιαστικα η χαμηλη τιμη ειναι για το -1 χρονο εγγυησης.

Επισης στον ενα χρονο, αν παθει κατι πληρωνεις για μεταφορικα για κινα και καλη υπομονη.

36€ παραπανω κανει το redmi note 6 pro απο skroutzομαγαζο καλο με πολλες αξιολογησεις. 2 χρονια εγγυηση ελλαδα vs 1 χρονο εγγυηση κινα. + οτι εδω περα ειναι και ετοιμοπαράδοτο.

Η φτηνια τρωει το παρα, μη το σκεφτεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Επισης στον ενα χρονο, αν παθει κατι πληρωνεις για μεταφορικα για κινα και καλη υπομονη.

36€ παραπανω κανει το redmi note 6 pro απο skroutzομαγαζο καλο με πολλες αξιολογησεις. 2 χρονια εγγυηση ελλαδα vs 1 χρονο εγγυηση κινα. + οτι εδω περα ειναι και ετοιμοπαράδοτο.

Το redmi note 6 pro κάνει γύρω στα 205€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες καλή κάμερα και οθόνη πας meizu. 

Για όλα τα άλλα xiaomi. 

Αν μπορείς να πας στα 270  βλέπεις το meizu 15 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για όλα τα άλλα xiaomi

κ καλυτερο soc κ καλυτερη διασταση οθονης ,κ καλυτερο ηχο τοσο απο ηχεια οσο κ απο ακουστικα κ βολικοτερο fingerprint scaner k ποιοτικοτερη κατασκευη

τα - του για μενα ειναι η ελλειψη 800αρας κ τα updates που κ τα 2 τα εχω γραμμενα στα παλια μου τα παπουτσια

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αρκετά καλό σε κάμερα,OIS ,οθόνη επεξεργαστή ,αλλά αν πάθει κάτι το στέλνεις Κίνα.

Επίσης είναι του 2016 και δεν νομίζω να παίρνει αναβάθμιση.

Περίμενε λίγο να πέσει το note 6 pro και ας είναι κατώτερο απο το meizu και πάρτο από εδώ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Έχει καλά στοιχεία δηλαδή για τα χρήματα του. Το θέμα της πιθανότητας σε περίπτωση προβλήματος, να ταξιδέψει Κίνα το ήξερα. Εκείνο που δεν είχα προσέξει είναι ότι είναι μοντέλο του 2016 και ότι δεν περιμένουμε αναβαθμίσεις. Πολύ μεγάλο μείον αυτά τα δύο!

1 ώρα πριν, alkis13 είπε

Σημαντικό επίσης να έχεις 2 χρόνια εγγύηση στη χώρα σου. Άρα με βάση τα παραπάνω, σκέφτομαι ανάμεσα σε redmi note 5 4/64 και redmi note 6 pro 3/32 που είναι κοντά στα χρήματα, αλλά και στα χαρακτηριστικά.

19 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για όλα τα άλλα xiaomi. 

Αν μπορείς να πας στα 270  βλέπεις το meizu 15 

Τα 270 είναι μακριά από το budget, για το meizu 15. Είναι και αυτό από Κίνα;

16 λεπτά πριν, what_if είπε

κ καλυτερο soc κ καλυτερη διασταση οθονης ,κ καλυτερο ηχο τοσο απο ηχεια οσο κ απο ακουστικα κ βολικοτερο fingerprint scaner k ποιοτικοτερη κατασκευη

τα - του για μενα ειναι η ελλειψη 800αρας κ τα updates που κ τα 2 τα εχω γραμμενα στα παλια μου τα παπουτσια

Η έλλειψη 800άρας και αναβαθμίσεων για μένα μετράει. Επειδή το θέλω για δώρο στην κόρη μου, θέλω να μην χρειάζεται πολλά σκαλίσματα και να δουλεύει απροβλημάτιστα out of the box.

Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι και την περίπτωση ενός καλού μεταχειρισμένου, σε καλή κατάσταση, με υπολειπόμενο χρόνο εγγύησης. Με πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό το LG g6 με μία υπέρβαση. Πού παίζει αυτή τη στιγμή στα μτχ και ποια είναι η γνώμη σας; 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Έχει καλά στοιχεία δηλαδή για τα χρήματα του. Το θέμα της πιθανότητας σε περίπτωση προβλήματος, να ταξιδέψει Κίνα το ήξερα. Εκείνο που δεν είχα προσέξει είναι ότι είναι μοντέλο του 2016 και ότι δεν περιμένουμε αναβαθμίσεις. Πολύ μεγάλο μείον αυτά τα δύο!

Σημαντικό επίσης να έχεις 2 χρόνια εγγύηση στη χώρα σου. Άρα με βάση τα παραπάνω, σκέφτομαι ανάμεσα σε redmi note 5 4/64 και redmi note 6 pro 3/32 που είναι κοντά στα χρήματα.

Τα 270 είναι μακριά από το budget, για το meizu 15. Είναι και αυτό από Κίνα;

Έρχεται σε 10 μέρες από το official store της meizu αλλά βλέπω το ακριβυναν

https://es.aliexpress.com/item/-/32885906886.html

Θα περιμένω να πέσει και το έχω πάρει 

Οθοναρα amoled 16.9 φωτογραφική σούπερ, φυσικό κουμπί m-back..... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...