Hamurabi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 παιδια καλησπερα πηρα ενα tplink eap245 . εχω δικτυο σε ολο το σπιτι , το ρουτερ στην αποθηκη και εβαλα το access point στο σαλονι .περνει ρευμα με ΡΟΕ , φυσικα στην αποθηκη εχω switch me POE. ΤΟ access point εκπεμπει wifi που βλεπω απτο κινητο στο οποιο δε μπαινει ομως δε συνδεεται. εβαλα στο πισι μου ενα προγραμμα για setup αλλα δε το βλεπω. Mπαινω στις ρυθμισεις του ρουτερ μου και στο DHCP client list δε το βλεπω το ρημαδι. το dhcp ειναι enabled. τι αλλο να κανω;;; to δοκιμασα να το συνδεσω απευθειας στο ρουτερ παλι δε φαινεται πουθενα το access point,ουτε σε DHCP client list ουτε πουθενα. εκπεμπει μονο wifi sto οποιο δε μπορεις να συνδεθεις.
Hamurabi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΣΥμβαινει το εξης περιεργο. με το που βαλω στο πισι μου ενα usb wireless adapter και dokimasw να συνδεθω στο ssid του αccess point συνδεεται κανονικα, και τοτε ξαφνικα μπορω να συνδεσω ΚΑΙ απο το κινητο μου στο ιντερνετ απτο αccess point. με το που βγαλω το usb wireless adapter απτο pc τοτε πλεον δεν μπορω να συνδεθω apo to κινητο μου στο ssid του access point. kαι αυτο γινεται οταν το access point ειναι συυνδεδεμενο απο καλωδιο στο πισι. με το που παω το access point να παρει ιντενετ απο καλωδιο στο σαλονι δε συνδεεται παλι το κινητο στο ssid του ap Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Hamurabi
Hamurabi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 τελικα το συνδεσα απευθειας στο ρουτερ (παρακαμψα το switch) και ολα τελεια. γιατι ομως αυτο? με το switch δεν δουλευει το DHCP?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα