Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα χρόνια θες να αντέχουν; 

Χονδρική νέα τροφοδοτικά θα έχουν κάτω από 50 ευρώ.  Να φτιάξεις αυτά με αμφίβολη κατάληξη θα το πληρώσεις ακριβά στο τέλος 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακου..εφοσον εχεις ηδη εναν λειτουργικο μετασχηματιστη, απλα παρε ενα τηλεφωνο πχ στον Γιατρα... πιθανων να του τον στειλεις, να τον μετρησεικαι να σου δωσει τιμη...  www.giatras.com

Παρε ενα τηλ και θα λυσεις τσακ μπαμ τις αποριες σου...

αλλος "μετασχηματιστας" συζητησιμος και καλος ειναι ο Αντωνιαδης στην Θεσσαλονικη.. www.antoniadis.com

Επεξ/σία από Tsakalos!
Δημοσ.

Κοίτα επειδή έχω πάρει 5 καινούργια που ήταν αναγκαίο κακό θα σου πω ότι μας βγήκαν πάνω από 350 ευρώ...

Αν μπορώ να φτιάξω όλα τα υπόλοιπα με χαμηλότερο κόστος τότε θα το κάνω.

Από ότι είδα αυτό που χαλάει σε αυτά είναι ο μετασχηματιστής και σε άλλα που μέτρησα πριν απο λίγο χαλάνε 3 συγκεκριμένα τρανζίστορ και εδω θετω παλι ερωτηση του αν μπορεί και ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω

Toshiba tk9j90e

Και

B5070 S60SC4M

Εδώ Κέρκυρα δυστυχώς είναι όλα πολύ περιορισμένα...
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, deadwar είπε

Κοίτα επειδή έχω πάρει 5 καινούργια που ήταν αναγκαίο κακό θα σου πω ότι μας βγήκαν πάνω από 350 ευρώ...

Αν μπορώ να φτιάξω όλα τα υπόλοιπα με χαμηλότερο κόστος τότε θα το κάνω.

Από ότι είδα αυτό που χαλάει σε αυτά είναι ο μετασχηματιστής και σε άλλα που μέτρησα πριν απο λίγο χαλάνε 3 συγκεκριμένα τρανζίστορ και εδω θετω παλι ερωτηση του αν μπορεί και ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω

Toshiba tk9j90e

Και

B5070 S60SC4M

Εδώ Κέρκυρα δυστυχώς είναι όλα πολύ περιορισμένα...

https://gr.mouser.com/ProductDetail/Shindengen/S60SC4MT-5000?qs=sGAEpiMZZMtQ8nqTKtFS%2fL6ueELhqahQfCBmyhte5q0%2buG37A6DXLA%3d%3d

https://gr.mouser.com/ProductDetail/Toshiba/TK9J90ES1E?qs=%2fha2pyFaduigfBMqGfVpekYvkL7qYsiFaI1Uf5Dx8E18KrD%2b1iVDlA%3d%3d

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Είναι αυτά ακριβώς που θέλω αλλά τα θέλω από Ελλάδα με αντικαταβολή και να κοπεί τιμολόγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...