Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους . το προηγούμενο κινητό μου και 3+ χρονια ήταν το Samsung Galaxy Alpha το οποίο άξιζε καθε ευρω που έδωσα για αυτό. πολυ καλο μέγεθος , πολυ καλη κάμερα και πολυ καλη απόδοση γενικώς. το αδίκησε πολυ η samsung γενικώς το κινητό αυτο πιστεύω καταρχάς στην μπαταρία του αλλα και στην μετέπειτα υποστήριξή του. 

περιμένοντας την black friday  εχω μπει στην διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη και ειμαι ανάμεσα στο s8 και το p20. βεβαία οποιαδήποτε πρόταση ειναι ευπρόσδεκτη 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, angelk1983 είπε

υστερεί σε οθόνη μου φαίνεται 

Ναι αλλα οχι τοσο πολυ μην ξεχνας την 6 ραμ και την καλυτερη καμερα και καλυτερη μπαταρια βασικα για μενα!Τωρα ειναι επιλογη σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, angelk1983 είπε

γεια σε όλους . το προηγούμενο κινητό μου και 3+ χρονια ήταν το Samsung Galaxy Alpha το οποίο άξιζε καθε ευρω που έδωσα για αυτό. πολυ καλο μέγεθος , πολυ καλη κάμερα και πολυ καλη απόδοση γενικώς. το αδίκησε πολυ η samsung γενικώς το κινητό αυτο πιστεύω καταρχάς στην μπαταρία του αλλα και στην μετέπειτα υποστήριξή του. 

περιμένοντας την black friday  εχω μπει στην διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη και ειμαι ανάμεσα στο s8 και το p20. βεβαία οποιαδήποτε πρόταση ειναι ευπρόσδεκτη 

Για μένα αφού είσαι ευχαριστημένος με την Samsung να παραμείνεις εκεί.

Από την στιγμή που είχες ένα όχι και τόσο αξιόλογο κινητό αλλά σου άρεσε τότε φαντάσου το S8.

Αν μπορείς πάρει και το plus για μεγαλύτερη μπαταρία.

Το P20 σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία αλλά σαν σύνολο νομίζω το S8 είναι καλύτερο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...