Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρεθηκα με παρέα χθες που το ειχαν διαθέσιμο και ηθελαν να το δουν και λέω άντε ας κάτσω.

Θυμάμαι οταν το ειδα σινεμά , έγραψα κριτική εδω και το βαθμολόγησα με 7.5. Προφανώς με συνεπήραν τα εφέ και η δυνατή μουσική, γιατι ξαναβλέποντας τη ταινία αδικώ άλλες με 7,5άρια.

Η ταινία, βλέποντάς την σε 50άρα οθόνη πλέον, ειναι του 6,5 και ο βασικός της λόγος ειναι ο πρωταγωνιστής. Ειναι κακός, οχι απλά μέτριος. Ρηχός και μονοδιάστατος που χαρακτηριστηκε και παραπάνω.  Ούτε ο Πασκαλ ειναι κακός ούτε ο Ουάσιγκτον. Ουτε καν η υπόθεση δεν με ενοχλεί. Ο άνθρωπος δε κάνει για τον ρόλο. 

Τα υπόλοιπα τα έχω γράψει, δεν αλλάζει κάτι.

Spoiler

Γενικά οι ταινίες εποχής μου αρέσουν, οποτε ισως δεν ειμαι ο καλυτερος κριτής. Εδω έχω δει ευχάριστα 2-3 φορές το Pompei :P Δε με χαλάει να βλέπω πειρατικές του Ερον Φλυν ή τους Βικινγκς του 58.

Αντίθετα, βλέποντας ξανά το Indiana Jones 5 πχ σε τηλεόραση, θα του έδινα μεγαλύτερη βαθμολογία γιατι με ταξίδεψε.

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 hours ago, μπουρτζοβλαχος said:

Οι καρχαριες στο κολοσσαιο που κολλανε? :P 

Πραγματικα, αυτη η σκηνη, ηταν η αποθεωση της υπερβολης. Αθλια προσθηκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι και άθλια, βλέπεται απλά επισκιάζεται (και δικαιολογημένα) από το αξεπέραστο original. Ο Ντενζελ ξεχώρισε αρκετά σε πολλά σημεία. Ο Πασκάλ καλός, περίμενα περισσότερο screentime. Ένα κλικ περισσότερο. 

Καλοσχεδιασμένο το όλο σκηνικό και κλιμα - αν και έμεινε εστιασμένο πάλι σε 1 μέρος. Εκπληκτικά τα όποια σκηνικά, κοστούμια, ατμόσφαιρα της Ρώμης. Θα μπορούσε να δείξει περισσότερο backstory για να δείξουμε πιο συμπάθεια στον χαρακτήρα και όχι συνεχώς να κρατιέται από το legacy του Μάξιμου. Επίσης αυτές οι cgi μαϊμούδες στα κοντινά πλάνα κάπως ήταν ψεύτικες. Έβγαζε μάτι. Και οι καρχαρίες () αλλά ευτυχώς δεν ήταν πολύ στο πλάνο. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

την ειδα και γενικα δε μου αρεσε,βαρετη,προβλέψιμη και αντιγραφο της πρώτης

νομιζω οτι την γυρίσανε μονο για να δείξουν οτι στη Ρωμη υπηρχαν μαυροι

αλλο λογο δε βρισκω

απο την ταινια μου αρεσε η ερμηνεία του ντανζελ και η σκηνή με τους καρχαρίες στο Κολοσαιο,αν παραβλέψεις

ασημαντότητες όπως αληθοφάνεια ήταν πολύ εμπνευσμένη σκηνή 

μου κακοφάνηκε  ο ρόλος των αυτοκρατόρων δεδομένου ότι ο Καρακάλλας εικάζεται ότι ήταν ο τελευταίος 

που επισκέφθηκε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Chrisxxx said:

Ποσα λεφτα παιρνει ενας σεναριογραφος και δεν προσλαμβάνουν εναν;

Να τα μονο αυτο....ο πρωταγωνιστης που ηταν λες και εκανε αγγαρεια;

Δηλαδη, οποιος ειδε το 2, πρεπει αμεσα να παει να ξαναδει το 1, να ερθει στα ισια του!

Russel Crow, απιστευτη ερμηνεια!

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 3
Δημοσ.

Λατρης της πρωτης ταινιας ,δεν ξερω απο που να την πιασω αυτην τη φολα που ειδα.Δε θα την πιασω καν λοιπον.Λυπαμαι μονο για την καταντια του Ριντλευ.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mindreader είπε

Δηλαδη, οποιος ειδε το 2, πρεπει αμεσα να παει να ξαναδει το 1, να ερθει στα ισια του!

Το έκανα.χαχαχαχαχχα.

Και ρε γμτ. Έχει κάνει ωραία σύνδεση ο Σκοτ αλλά πάσχει σε τόσα άλλα η ταινία. Αδικεί τον εαυτό του. Κακός πρωταγωνιστής, ιστορία που θα μπορούσε να είναι εξαιρετική και τη χαλάει αφήνοντας βασικά κενά.

Στα θετικά τα εφέ, η μουσική και οι εξαιρετικές παρουσίες ηθοποιών αλλά δε φτάνει ρε γμτ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...