Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αδιάφορο trailer και η μουσική απλά το σκότωσε

Εντελώς αδιάφορο όμως και  η μουσική δεν κολλάει μια. Ο Denzel κάτι μου λέει ότι υποδύεται για ακόμα μια φορά έναν generic action χαρακτήρα, μακάρι να βγω λάθος και να είναι διαφορετικός. Όχι πως θα κάνει καμιά διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, φαίνεται πολύ άκυρη η ταινία και γενικά καμιά σχέση με το original.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 4
Δημοσ.

Ο πρωταγωνιστής μου φαίνεται αδιάφορος όσο δεν πάει. Αν κάτι μου έκανε εντύπωση είναι η Κόνι Νίλσεν που ενώ πλησιάζει τα 60 παραμένει γυναικάρα. 

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ εδώ και χρόνια βγάζει αδιάφορες έως κακές ταινίες που πάσχουν κυρίως στο σενάριο. 

• Like 7
Δημοσ.

Αυτο που μου αρεσει στον Σκοτ, ειναι οτι δημιουργει επικες ταινιες. Δεν βγαινουν και πολλες τετοιες στις μερες μας, σωστα; Ακομη και το 1950 εβγαιναν, αλλα τωρα σχεδον οχι.

Ωστοσο θα συμφωνησω, οτι σε συγκριση με τον παλιο του εαυτο, φαινεται πια να ειναι σε πιο χαμηλο επιπεδο.

Ιδωμεν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DOA

και το τελευταιο του με τον Γαλλο Τζοκερ πατωσε. το ξαναλεω. μην βριζουμε το Hollywood  μονο οταν σπαταλαει το χρημα του σε σκουπιδια με υπερηρωες. το ιδιο προβλημα κακοδιαχειρισης budget γινεται και με τους παλιους κινηματογραφιστες που λογω prestige συνεχιζουν και παιρνουν υπερογκα ποσα για να γυρισουν τα αποτυχημενα vanity project τους.

ο Scorsese, ο ιδιος που κλαιγοταν οτι οι υπερηρωες σκοτωσανε το σινεμα, πηρε μισο δις για να γυρισει δυο φαλιρισμενες ταινιες που δεν θυμαται κανεις. Και δεν μιλαει κανενας για αυτην την κατασταση. Αλλα περιμενανε για τριτη φορα με ακονισμενα τα μαχαιρια, να λυντσαρουν τον Cameron σε περιπτωση που πατωνε το Avatar 2 του.

Οποτε μακαρι να πατωσει και αυτη η ταινια, μπας και συνετιστούν τα στουντιο και στειλουν τα γεροντια στο γηροκομιο. Αλλα δεν το βλεπω.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
Δημοσ.

ρε πραγματικα ποιο rage? ποιο fury λενε? ο τυπος δεν βγαζει καν 1 συναισθημα....τι φαση?!!
δεν δουλευει και το dislike counter ετσι δεν ειναι?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εντάξει γέρασε ο Σκότ, δεν μπορεί να δώσει αυτά που έδινε κάποτε. Τουλάχιστον να βλέπεται ευχάριστα στο σπίτι(Αν όχι για σινεμά) καλά θα είναι.

Ο πρωταγωνιστής όντως δεν..Προσπαθεί να τον σπρώξει αλλά δεν τραβάει.

• Like 1
Δημοσ.

Παντα είχα απορία με το appeal του Κολοσσαίου 

Δλδ για κάποιο λόγο θεωρείται μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς ένα μέρος που σφάζοταν και κατασπαράζοταν χιλιάδες άνθρωποι 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Glikos είπε

Mandalorian και ''Eddie Munson'' από  Stranger Things. 🙂

Ειλικρινά αν και το Stranger Things το γουστάρω και κάθε φορά που βγαίνει μία σαιζόν βλέπω και τις προηγούμενες, δεν μου πήγε καθόλου το μυαλό ότι είναι ο ίδιος που έπαιξε πολύ καλά τον Eddie 😊 

Στο trailer δεν με έπεισε καθόλου όμως. 

Το πρόβλημα μου με τον Σκότ δεν είναι στην σκηνοθεσία - φωτογραφία κτλ αφού ακόμα και τώρα παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο (είναι και τα budget επίσης μεγάλα). Απλά στις τελευταίες ταινίες του το ΣΕΝΑΡΙΟ είναι στην καλύτερη μέτριο. 

Τέλος η πρώτη ταινία απλά δεν ήθελε ούτε sequel ούτε prequel. Όμως για πολλοστή φορά πάμε να σκατώσουμε άλλο ένα franchise όπως έχει γίνει για σχεδόν όλες τις κορυφαίες ταινίες του παρελθόντος. Από τις λίγες εξαιρέσεις το Blade Runner του Villeneuve που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (χωρίς βέβαια να ξεπεράσει την πρώτη). 

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με την ταινία, δεν φαίνεται τόσο κακή και δεν μπορεί να βγει και τόσο κακή. Αλλά έχω πρόβλημα με τον τίτλο. Μονομάχος 2; 

Δημοσ.
Στις 9/7/2024 στις 8:33 ΜΜ, panagiotis54 είπε

ρε πραγματικα ποιο rage? ποιο fury λενε? ο τυπος δεν βγαζει καν 1 συναισθημα....τι φαση?!!
δεν δουλευει και το dislike counter ετσι δεν ειναι?

δουλευει ρε'συ

ZRsUlST.jpeg

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...