Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενας φιλος πιτσιρικος εχει το εξης pc

thermaltake toughpower 650w

amd phenom x4 2.8

4gb ram

gt 710 1gb

το παλικαρι θελει να παιξει fortnite, αλλα δεν τον νοιαζουν τα γραφικα. εστω και στο low. θα το σηκωσει λετε? και αν οχι, τι να αλλαξει? μια γραφικων καλυτερη?

μην μου πειτε να αλλαξει πισι :P οπως ειπα, ας ειναι και στα low

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Αυτό το pc δεν μπορεί να παίξει ουσιαστικά fortnite.Θα έχει πολλά drops,ακομη  και στα low.Αφου δεν υπάρχει άλλη επιλογη,βάζεις μια μτχ κάρτα, χονδρικά στα επίπεδα της gt 1030 με κάνα 30αρι και κάνα 2gb έξτρα ραμ.Αν μπορείς να κάνεις και λίγο oc θα δεις κάποια βελτίωση μιας που το τροφοδοτικό είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Δεν είπα 1030,επιπέδου 1030 είπα.Και 1gb vram να έχει δεν σε πειράζει,το τελευταίο που θα σε κόβει είναι αυτό.Πχ gtx 470,hd6870 κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης GTX650Ti, GTX750, GTX750Ti, RX460, R7 360 είναι φθηνές κάρτες στα μτχ. που κάνουν για τη φάση σου. Αλλά κοιτάς στα 40 και πάνω, 30 πολύ δύσκολα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Ερωτηση. εχει τα χρηματα να παρει μια 1030 με 90 ευρω. Να την παρει? Η μητρικη ειναι gigabyte ma780g-ud3h

Οχι,δεν αξίζει.Ας μαζέψει για νέο σύστημα.Με 2200G,B350,8GB των ~250 έχει καθαρίσει.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Να συγκεντρωθεί στο σχολείο 

αντε να του το πεις αυτο και να το καταλαβει ο μικρος χαχα. θα του περασει. εχω αλλον εναν πιτσιρικο πρωτη γυμνασιου απεναντι μου του ειχα φτιαξει το πισι για fortnite, εκαψε μετα απο καιρο την καρτα γραφικων και μεχρι να του την αλλαξω μου ελεγε η μανα του ειχε ξαπλωσει κατω στο πατωμα και δεν μιλουσε.

τραγικη κατασταση. λαθος γονιων αλλα δεν βαριεσαι

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Alex-V είπε

ενας φιλος πιτσιρικος εχει το εξης pc

thermaltake toughpower 650w

amd phenom x4 2.8

4gb ram

gt 710 1gb

το παλικαρι θελει να παιξει fortnite, αλλα δεν τον νοιαζουν τα γραφικα. εστω και στο low. θα το σηκωσει λετε? και αν οχι, τι να αλλαξει? μια γραφικων καλυτερη?

μην μου πειτε να αλλαξει πισι :P οπως ειπα, ας ειναι και στα low

Κάρτα γραφικών -> ram -> ssd

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alex-V είπε

αντε να του το πεις αυτο και να το καταλαβει ο μικρος χαχα. θα του περασει. εχω αλλον εναν πιτσιρικο πρωτη γυμνασιου απεναντι μου του ειχα φτιαξει το πισι για fortnite, εκαψε μετα απο καιρο την καρτα γραφικων και μεχρι να του την αλλαξω μου ελεγε η μανα του ειχε ξαπλωσει κατω στο πατωμα και δεν μιλουσε.

τραγικη κατασταση. λαθος γονιων αλλα δεν βαριεσαι

Κακή διαχείριση, όπως τα λες. Τα παιδιά πρέπει να έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία μετά από συγκεκριμένες ηλικίες και όχι από τόσο μικρά. Τα παιδικά χρόνια είναι για τις αλάνες και τις παιδικές χαρές, όχι για τα νετ και pc/ps κοκ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...