Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας..ξεκίνησα να κάνω το δικό μου build😛 και έχω το εξής πρόβλημα..αγόρασα το core p5 case της thermaltake γιατί είμαι λίγο Κάγκουρας και το κρέμασα στο τοίχο😂😂 Το κουτάκι αυτό όμως είναι αρκετά μεγάλο και απευθύνεται σε κοινό που έχει σκοπό να βάλει custom υδροψυξη!!οι θέσεις που υπάρχουν για να κουμπώσει η υδροψυξη μας λοιπόν είναι πολύ μακριά από το socket..και επειδή μακρηγορισα πολύ εγώ θέλω να βάλω aio υδροψυξη και συγκεκριμένα την thermaltake 3.0 rgb της οποίας τα σωλινακια δε φτάνουν ποτεεε στο socket!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ AIO ΥΔΡΟΨΙΞΗ;;;;και αν ναι πως ;;;;  Ευχαριστώ 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gewrgakos94 είπε

Καλημέρα παιδιά!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας..ξεκίνησα να κάνω το δικό μου build😛 και έχω το εξής πρόβλημα..αγόρασα το core p5 case της thermaltake γιατί είμαι λίγο Κάγκουρας και το κρέμασα στο τοίχο😂😂 Το κουτάκι αυτό όμως είναι αρκετά μεγάλο και απευθύνεται σε κοινό που έχει σκοπό να βάλει custom υδροψυξη!!οι θέσεις που υπάρχουν για να κουμπώσει η υδροψυξη μας λοιπόν είναι πολύ μακριά από το socket..και επειδή μακρηγορισα πολύ εγώ θέλω να βάλω aio υδροψυξη και συγκεκριμένα την thermaltake 3.0 rgb της οποίας τα σωλινακια δε φτάνουν ποτεεε στο socket!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ AIO ΥΔΡΟΨΙΞΗ;;;;και αν ναι πως ;;;;  Ευχαριστώ 

Καλησπέρα, όχι δεν μπορείς.

Θα χάσεις εγγύηση, θα κάνεις πατέντες και θα είναι άσχημο, συν οτι ειναι ευκολότερο να πας σε custom εξαρχής.

Ρώτα εδώ για υδρόψυξη: 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gewrgakos94 είπε

Υπαρχουν καποια μοντελα ΑΙΟ που μπορεις να κανεις επεκταση (πχ της Alphacool, Swiftech και EKWB) αλλα οχι στο συγκεκριμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...