Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες κάποια ταινία που είπες; πχ απο usb; που έδειχνε καλύτερα; Περίεργα πάντως όλα αυτά; Λές να έχει κάποιο πρόβλημα η συγκεκριμένη; Δεν ξέρω πόσο έπαιξες με τις ρυθμίσεις, πάντως εγώ θα έκανα ένα reset και θα ξαναδοκίμαζα.

Επεξ/σία από Petros24ath
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δοκιμασα μονο στο netflix  μεσω του xbox.η εικονες τους πολυ κοντα σε σημειο που δεν ξερω πια ειναι καλητερη.και το αλλο θεμα ειναι που η samsung ηταν εντελως ακαλιμπραστιστη.ειναι της πεθερας μου και οπως την πηρε ετσι την αφησε.μονο το on off ξερει.δεν εκατσα να ψαξω πολλες ρυθμισεις γιατι δεν ειχα χρονο.το motion plus της επισης παρα πολυ καλο.δεν ξερω αν φταει η δικια μου συγκεκριμενα αλλα πως να το ρισκαρω να παρω ιδια; και αν η εικονας της ειναι αυτη; με λιγα λογια θες λιγες μερες χρησης στο σπιτι για να δεις τα ελατωματα της σε ολα τα χρωματα και ολα τα υλικα.στο καταστημα πιστεψε με δεν βλεπεις τιποτα.εγω πηγα με αυτα τα ελλατωματα να δω τη  samsung αν ειναι μια απο τα ιδια και δεν αντικρυσα κανενα.και ολα αυτα σε nu8002 ακαλιμπραριστη.

Δημοσ.

Μήπως τελικά η κακή εικόνα οφείλεται στο καλιμπράρισμα που έκανες; (λέω εγώ τώρα). Για αυτό σου πρότεινα να κάνεις ένα reset.

Δημοσ.

Εκανα factory reset χθες βραδυ.καλιμπραρισμα δεν εκανα τυχαια.αλλα δοκιμασα απο πηγες οπως rtings και αλλα στο net.   Κοιτα μη φανταστεις οτι δεν βλεπεται.αλλα δεν θα επρεπε να μην ξερω πια εχει καλητερη εικονα απο αυτην και μια nu8002.δηλαδη αν ηταν q8 η αλλη τι θα γινονταν;  

Και ολα τα προβληματα ειναι με το hdr της.χωρις hdr κανενα προβλημα.με το hdr δειχνει αλοκοτα πραγματα

Δημοσ.

αρχηγε μου εχεις συνδεσει σωστα  το καλωδιο hdmi  με μια απο τις θυρες που υποστηριζει πληρες hdr για εξωτερικες συσκευες ? και νομιζω ειναι οι θυρες 2 και 3 . ειναι σε καποια απο αυτες συνδεδεμενο το xbox ?

αυτο εδω το εχεις προσεξει σχετικα με το xbox  στα reviews  του rtings ?

Update 06/11/2018: A note for Xbox One X and Xbox One S owners: 120 Hz from the Xbox will not work with this TV (and all 2018/2017 Sony's we've tested), because the TV requires a forced resolution for 120 Hz to be displayed.

Update 06/12/2018: It turns out 1080p @ 120 Hz is possible, when the Xbox's connection type is changed from Auto-detect (Recommended) to HDMI: (Xbox > Settings > Display & sound > Video fidelity & overscan > Display > Connection > HDMI). Unfortunately in this mode 4k, HDR, 50 Hz and 24 Hz aren't possible, so this mode is only recommended when the higher refresh rate of 120 Hz is more important to you than these other features. Find out more here.

Update 06/18/2018: Correction, 24 Hz and 50 Hz are in fact possible with the Xbox's connection type set to HDMI.

Δημοσ.

Ναι και στην 2 και 3 το δοκιμασα.δειχνει οχι καλα αλλα αν πας  settings  και πατησεις stantard mode και μετα enchant mode τοτε δειχνει πραγματικα hdr εικονα αλλα και to hdr να εχεις off παλι δειχνει 1000% καλητερα απο πριν κανεις αυτην την κινηση με τα standard mode kai enchamt mode.καποιο προβλημα θα εχει.γινεται να την γυρισω πισω και να την δοκιμασω με το λογισμικο που ειχε οταν την πηρα πριν 5 μερες; εκανα factory reset αλλα εχει περασμενο το νεο firmware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ αν δεν σε σου αρέσει τηλεόραση, πάρτη πίσω τώρα που έχεις περιθώριο και πάρε μια Samsung που είναι πιο κοντά στα γούστα σου, στα μάτια του κάθε ενός απο εμάς είναι πολύ διαφορετικό τι αρέσει στο κάθε ένα, άλλος βλέπει εντυπωσιακη την sony άλλος την Samsung συμβαίνει, είναι και θέμα καλιμπαρισματος, είναι πολλά. Τόσα λεφτά έδωσες είναι κρίμα να μην σε ικανοποίηση 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vagk1973 είπε

αρχηγε μου εχεις συνδεσει σωστα  το καλωδιο hdmi  με μια απο τις θυρες που υποστηριζει πληρες hdr για εξωτερικες συσκευες ? και νομιζω ειναι οι θυρες 2 και 3 . ειναι σε καποια απο αυτες συνδεδεμενο το xbox ?

αυτο εδω το εχεις προσεξει σχετικα με το xbox  στα reviews  του rtings ?

Update 06/11/2018: A note for Xbox One X and Xbox One S owners: 120 Hz from the Xbox will not work with this TV (and all 2018/2017 Sony's we've tested), because the TV requires a forced resolution for 120 Hz to be displayed.

Update 06/12/2018: It turns out 1080p @ 120 Hz is possible, when the Xbox's connection type is changed from Auto-detect (Recommended) to HDMI: (Xbox > Settings > Display & sound > Video fidelity & overscan > Display > Connection > HDMI). Unfortunately in this mode 4k, HDR, 50 Hz and 24 Hz aren't possible, so this mode is only recommended when the higher refresh rate of 120 Hz is more important to you than these other features. Find out more here.

Update 06/18/2018: Correction, 24 Hz and 50 Hz are in fact possible with the Xbox's connection type set to HDMI.

Αποτι εχω καταλαβει ειναι για 120hz περιεχομενο.εγω το εχω σε mode 4k 60hz.το θεμα ειναι οτι εφερα φιλο με ps4 και δεν φτιαχνεται καν η εικονα με το τρικ που κανω απο το enchant-standard- enchant.μενει θολη.καποιο προβλημα θα εχει και μιλαμε για προβλημα περιπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω καταληξει επειδη σκοπευω να κανω αγορα περιμενοντας την bf στην 75αρα xf9005 . αποσταση θεασης 2,8 μ. ας ειναι και μεγαλη γι αυτη την αποσταση αλλα ειναι ιντσες . Μεταξυ αυτης και της 65 αρας ΑF 9 OLED SONY  προτιμω την xf . ας χασω  λιγο σε ποιοτητα εικονας απ το να εχω συνεχεια το αγχος αν θα αφησει αποτυπωμα με στατικες μπαρες απ το cosmote tv nova   και τις μπαρες στους αγωνες ποδοσφαιρου μπασκετ κλπ.

Επεξ/σία από vagk1973
Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Με λυπηθηκε ο θεος και εφτιαξε

Μα ειπα και εγω δεν γινεται να νε ετσι

και τελικα για πες μας. τι γινεται τελικα? η sammy καλυτερη σε ολα? η sony? τι να παρουμε? τι προτεινεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμένουμε ξανά εντυπώσεις. Το θεμα δεν ειναι να δειχνει καλα. Το θεμα ειναι αν δειχνει καλυτερα απο την samsung.

Επεξ/σία από Petros24ath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...