Petros24ath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Όπως το έγραψε, κατάλαβα ότι οι διαφορές ανάμεσα στην sony και στην Q6fn είναι μικρές και τις συνηθίζεις. οπότε και δεν αξίζει να δωσεις παραπάνω λεφτά
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Την μεγαλη διαφορα την κανει το hdr.αν καποιος εχει ηδη 4κ tv με hdr για μενα ειναι τσαμπα λεφτα..η τηλεοραση ειναι αυτη που λενε στα τεστ και στα review.δεν ειναι οτι δεν μαρεσει.αλλα αφου την αγορασα και μου περασε η κ@υλα που λενε της αγορας.πιστευω πλεον οτι και με μια q6 θα ημουν το ιδιο ευχαριστημενος.αν μπορουσα να γυρνουσα πισω θα επερνα μια q6 65αρα με τα ιδια λεφτα.το ιδιο θα ελεγα αν επερνα μια q8 55αρα.οτι θα προτιμουσα μια q6 65αρα.η στην τελικη μια q6 55ara και λεφτα στην τσεπη μου.οι διαφορες ειναι μικρες που σου φενονται μονο την πρωτη ωρα.αν παει καποιος απο 49αρα σε 55αρα σε 1 ωρα την εχει συνηθισει.εγω σας λεω πως το ειδα το ολο πραμα μετα απο μια μερα αφου την αγορασα. Και να συμπληρωσω οτι οποιος την θελει για ps4 πιστευω η samsung ειναι πιο ομαλη στα 30 frames παιχνιδια.αλλα την κινηση που ειδα σε racing παιχνιδι 60 frames με την sony δεν την εχω δει σε καμια τηλεοραση. Θα σας πω το βραδυ ομως πιο σιγουρα μιας και δεν προλαβα πολλα χθες 2
Petros24ath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπορεις γραψε εντυπώσεις από την εμπειρια με το android tv και με την ποιοτητα σε ταινιες (ειδικα απο netflix, motion κτλ). Καλοριζικη παντως. Να την χαρεις!!! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από Petros24ath
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον στο netflix και ακομα στα καναλια του cosmote tv. Η τηλεοραση κανει τρελο upscaling μαλλον λογο του δυνατου επεξεργαστη. Τα καναλια της cosmote τα δειχνει πεντακαθαρα και ας ειχα 4κ tv που δηθεν εκανε upscaling η διαφορα ειναι φανερη σε σχεση με την αλλη tv απο μεγαλη αποσταση.στο netflix τωρα.εχουμε πολλα συν αλλα και ενα σημαντικο πλυν.το τρελο upscaling που κανει στις απλες hd ταινιες (1080) ειναι ιδιες σαν να βλεπεις 2160.ακομα εχεις την επιλογη σε ολες τις οχι hdr ταινιες να το γυρισεις σε hdr10 και η ταινια μεταμορφωνεται στην κυριολεξια σε hdr ταινια με αριστα αποτελεσματα.τωρα σε ενα αρνητικο.οσες ταινιες ειναι hdr στο netflix δεν σου εμφανιζει το hdr αλλα το dolby vision.και το κακο ειναι οτι μπαινει αυτοματα η tv σε dolby vision mode και δεν μαρεσει καθολου.και το κακο ειναι που δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις και να ανοιξεις το hdr.η εικονα του dolby vision δεν μαρεσει καθολου σε σχεση με το hdr και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το κλεισεις. Με την κινηση στις ταινιες δεν ειδα καποιο προβλημα η κατι που να με ενοχλησε.με το android ακομα δεν εχω ασχοληθει.κατι αλλο που ειχα δει σε καποια βιντεο στο youtube οπου επαιζαν σε κονσολα και για να μπει στις ρυθμισεις της tv μετρουσε 8-10 δευτερολεπτα.αυτο δεν ισχυει.η tv μπαινει στις ρυθμισεις και αλλαζεις κατι ακαριαια.μαλλον θα εφτιαξε με update και στα βιντεο ειναι με προηγουμενη εκδοση λογισμικου.αν ξερει παντος καποιος πως και αν απενεργοποιεις το dolby vision θα βοηθουσε πολυ.το θεωρω αχρηστο. 10 ώρες πριν, alexakos89 είπε Μας λές ότι του 15 είναι σακαράκα μπροστά στην νέα αλλά μετά δεν αξίζει να πς σε μια τέτοια διότι δεν έχει διάφορες. Τελικά τι ισχύει ;; Καλο δουλευτη, και καλή επιλογή. Κοιτα σακαρακα που λεει ο λογος ειναι μπροστα της και δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη.αλλα και σε οποιαν καινουργια την βαλεις διπλα σακαρακα θα ειναι.ουτε hdr εχει ουτε τοσες ρυθμισεις για να φερεις την εικονα οπως θες.απλα με λιγα λογια θελω να πω οτι το ψυριζουμε πολυ και αν παρεις και μια πιο φθηνη,μεχρι καποιο οριο ενοειτε φθηνη.πιστευω οχι κατω απο q6 η nu8002 θα εχεις ιδια αποτελεσματα.ισως πεφτω και εξω τι να πω.δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν τις εχω μεταχειριστει.μονο σε μια nu8002 εκατσα καμια ωρα σε ενα σπιτι αλλα δεν ειχα υλικο να την τσεκαρω παρα μονο στο youtube σε βιντεο που εντυπωσιαστηκα εξισου και με εκεινην.το μονο σιγουρο ειναι οτι η nu8002 εχει πολυ καλητερο ηχο απο την xf9005. 10 ώρες πριν, petros610 είπε Ποσο την πήρες?και από πιο μαγαζί? Απο expert hellas 1450 μαζι με μια βαση τοιχου ατοκα με δοσεις.χωρις τραπεζες κτλπ.βολευομαι απο εκει γιατι ουτε κας θελω να δωσω αν την εβρισκα αλλου κανα 1200αρι ουτε να εμπλεκα με τραπεζες.συν οτι ειχα την επιλογη αν εβγαζε κανενα απο τα γνωστα προβληματα που βγαζουν τωρα οι τηλεορασεις να την δωσω πισω χωρις μα μου και προβληματα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
FLO Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Λοιπον στο netflix και ακομα στα καναλια του cosmote tv. Η τηλεοραση κανει τρελο upscaling μαλλον λογο του δυνατου επεξεργαστη. Τα καναλια της cosmote τα δειχνει πεντακαθαρα και ας ειχα 4κ tv που δηθεν εκανε upscaling η διαφορα ειναι φανερη σε σχεση με την αλλη tv απο μεγαλη αποσταση.στο netflix τωρα.εχουμε πολλα συν αλλα και ενα σημαντικο πλυν.το τρελο upscaling που κανει στις απλες hd ταινιες (1080) ειναι ιδιες σαν να βλεπεις 2160.ακομα εχεις την επιλογη σε ολες τις οχι hdr ταινιες να το γυρισεις σε hdr10 και η ταινια μεταμορφωνεται στην κυριολεξια σε hdr ταινια με αριστα αποτελεσματα.τωρα σε ενα αρνητικο.οσες ταινιες ειναι hdr στο netflix δεν σου εμφανιζει το hdr αλλα το dolby vision.και το κακο ειναι οτι μπαινει αυτοματα η tv σε dolby vision mode και δεν μαρεσει καθολου.και το κακο ειναι που δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις και να ανοιξεις το hdr.η εικονα του dolby vision δεν μαρεσει καθολου σε σχεση με το hdr και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το κλεισεις. Με την κινηση στις ταινιες δεν ειδα καποιο προβλημα η κατι που να με ενοχλησε.με το android ακομα δεν εχω ασχοληθει.κατι αλλο που ειχα δει σε καποια βιντεο στο youtube οπου επαιζαν σε κονσολα και για να μπει στις ρυθμισεις της tv μετρουσε 8-10 δευτερολεπτα.αυτο δεν ισχυει.η tv μπαινει στις ρυθμισεις και αλλαζεις κατι ακαριαια.μαλλον θα εφτιαξε με update και στα βιντεο ειναι με προηγουμενη εκδοση λογισμικου.αν ξερει παντος καποιος πως και αν απενεργοποιεις το dolby vision θα βοηθουσε πολυ.το θεωρω αχρηστο. Κοιτα σακαρακα που λεει ο λογος ειναι μπροστα της και δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη.αλλα και σε οποιαν καινουργια την βαλεις διπλα σακαρακα θα ειναι.ουτε hdr εχει ουτε τοσες ρυθμισεις για να φερεις την εικονα οπως θες.απλα με λιγα λογια θελω να πω οτι το ψυριζουμε πολυ και αν παρεις και μια πιο φθηνη,μεχρι καποιο οριο ενοειτε φθηνη.πιστευω οχι κατω απο q6 η nu8002 θα εχεις ιδια αποτελεσματα.ισως πεφτω και εξω τι να πω.δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν τις εχω μεταχειριστει.μονο σε μια nu8002 εκατσα καμια ωρα σε ενα σπιτι αλλα δεν ειχα υλικο να την τσεκαρω παρα μονο στο youtube σε βιντεο που εντυπωσιαστηκα εξισου και με εκεινην.το μονο σιγουρο ειναι οτι η nu8002 εχει πολυ καλητερο ηχο απο την xf9005. Απο expert hellas 1450 μαζι με μια βαση τοιχου ατοκα με δοσεις.χωρις τραπεζες κτλπ.βολευομαι απο εκει γιατι ουτε κας θελω να δωσω αν την εβρισκα αλλου κανα 1200αρι ουτε να εμπλεκα με τραπεζες.συν οτι ειχα την επιλογη αν εβγαζε κανενα απο τα γνωστα προβληματα που βγαζουν τωρα οι τηλεορασεις να την δωσω πισω χωρις μα μου και προβληματα. Τι εννοείς χωρίς τράπεζες? Με πιστωτική?
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι χωρις πιστωτικες και τραπεζες.με δοσεις στο μαγαζι οπως τον παλιο καλο καιρο.δεν ξερω αν τα καταστηματα τους στις αλλες πολεις το κανουν.απλα. αν δεν τους πληρωσεις μαυριζεσαι στο μαγαζι και δεν σου ξαναδινει τπτ. Και βασικα ξερω οτι ψωνιζει πολυ κοσμος απο εκει ετσι.τωρα αν δεν δινουν στους εντελως νεους πελατες τους δεν το ξερω.εγω κατα καιρους εχω παρει 3 τηλεορασεις απο εκει πλυντηρια αφυγραντηρες και δεν θυμαμε τι αλλο. πας λες θελω αυτο, στο ταμειο λεω απλα το ονομα χωρις εκκαθαριστικα χωρις τπτ.(ενοειτε μου εχει ανοιξει καρτελα απο προηγουμενη αγορα και με εχει περασμενο στο pc)και μου βγαζει το χαρτι με τις δοσεις ατοκα εντελως και παω καθε μηνα και τα σκαω.αξιζει μια προσπαθεια να ρωτησει οποιος θελει και σε αλλο μερος.δεν ξερω αν το κανουν η αν ετυχε να γινεται μονο εδω που ειμαι σε νησι. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
petros610 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 επειδη ειμαι και εγω κοντα στην sony γενικα αξιζει η οχι?ειμαι αναμεσα σε αυτη και στην samsung q7.το dolby vision τι προβλημα εχει και δεν σου αρεσει?
Petros24ath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Chrisgewrgi τελικά ποιά η γνώμη σου από την χρήση της Sony αυτές τις μέρες; Αυτό με το Dolby Vision το έλυσες; Άραγε υπάρχει κάποιος που να έχει την Q6FN να μας πει δυο λόγια; Οι μέρες για την black friday πλησιάζουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι!!!
alexakos89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Θελω να ειστε ολοι ετοιμοι και να μην βαλουν τιποτα τελικα.. Παντως και εγω ετοιμος ειμαι να πυροβολησω καμια καλη 65αρα
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον υπαρχει ενα προβλημα; δεν ξερω αν ειναι προβλημα της τηλεορασης η του xbox one x με το hdr.το απογευμα θα το σιγουρεψω γιατι θα μου φερουν σπιτι ενα ps4 pro να σιγουρευτω οτι δεν φταιει η συσκευη αλλα η τηλεοραση.αν βαλεις game hdr στο xbox πρεπει να πηγαινεις καθε φορα στο hdmi input και να ξεκλεικαρεις την επιλογη enchant mode se standard mode και μετα ξανα enchant mode.τοτε καθαριζει η εικονα.διαφορετικα δειχνει θολα.η απαντηση του τεχνικου της sony στην περιοχη ( που δεν δεχεται να ερθει να δει την tv )ολα τα λεφτα!θα σας πω το απογευμα να γελασετε γιατι ειμαι στην δουλεια.ευτηχως δεν την εχω πληρωσει την τηλεοραση. Με λιγα λογια καθε που βαζεις hdr περιεχομενο πρεπει να ξεκλικαρειε και να κλικαρεις το enchant mode στα settings
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το απογευμα παιρνω τα μπογαλακια μου που λενε και παω σε ενα σπιτι να συνδεσω το one x σε μια nu8002 που αγοραστηκε προσφατα 1150 ευρω και ειναι πολυ αξιολογη tv να δοκιμασω ιδιες ταινιες που βλεπω στην δικια μου και games.θα σας πω αποτελεσματα μετα για τον αν η xf9005 ειναι τοσο καλη οσο λεμε.ελπιζω να μην το μετανιωσω. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi 1
alexakos89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το απογευμα παιρνω τα μπογαλακια μου που λενε και παω σε ενα σπιτι να συνδεσω το one x σε μια nu8002 που αγοραστηκε προσφατα 1150 ευρω και ειναι πολυ αξιολογη tv να δοκιμασω ιδιες ταινιες που βλεπω στην δικια μου και games.θα σας πω αποτελεσματα μετα για τον αν η xf9005 ειναι τοσο καλη οσο λεμε.ελπιζω να μην το μετανιωσω. Δεν θα το μετανιωσεις! Ειναι κατα πολυ ανωτερη.
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μακαρι να μην δω τιποτα καλητερο γιατι θα πονεσω!
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον καταρχας η τηλεοραση μου κατι παιζει με τα hdr games.δεν δουλευει καθολου σωστα.δεν μπορω να το περιγραψω αλλα εχει καποιο προβλημα.βαζεις hdr game και στην οθονη πανω σου λεει 4k hdr.δεν σου γεμιζει το ματι για hdr και αν πας και ξεκλεικαρεις και ξανακλεικαρεις το enchant mode τοτε δειχνει σαν hdr με πολυ πιο καθαρη εικονα και χρωματα.το θεμα ειναι οτι τα λουζει ολα.παρα πολυ φωτεινο ασπρο σε σημειο που κανει white crash δηλαδη κρυβει λεπτομερειες απο πισω.τα σκεπαζει μια ασπριλα.φτιαχνεται μονο με το να χαμηλωσεις πολυ το contrast σε σημειο που γινεται παρα παρα πολυ σκοτεινη.γενικα καποια χρωματα τα λουζει και γινονται πολυ ενοχλητικα.τα φτιαχνεις λιγο απο τα settings και μολις βαλεις αλλο game θελεις αλλες ρυθμισεις.γολγοθας δηλαδη αυτα στο xbox.στο ps4 δεν δειχνει καν hdr.σου λεει οτι ειναι hdr αλλα η εικονα κλαιν μαιν.στο netflix δεν κανει προβληματα.μονο σε ασπρα σηματακια υποτιτλους κανει blooding?δηλαδη φωτιζει και γυρω απο αυτα και αν ειναι μαυρο το χαλαει.πηγα και συνδεσα το xbox οπως ειπα σε μια nu8002 που λογικα ειναι λιγο χειροτερη απο μια q6.δεν ειδα κανενα προβλημα ουτε με λουσαρισμενα χρωματα ουτε με ασπρα η να κανει blooding γυρω απο υποτιτλους κτλπ.η εικονα της μου φανηκε πολυ πιο καθαρη,πιο κρυσταλινη και με τα χρωματα τελεια μοιρασμενα.να εχω την xf9005 σπιτι και να ειμαι σε σημειο να ζηλευω την nu8002.που μαυτα τα λεφτα επερνα q8.δεν ξερω αν η sony μου κατσε εντελως διαλυμενη αλλα πρεπει να την γυρισω πισω και θα προσπαθησω να μην το ρισκαρω να παρω ιδια.δεν ξερω αν ειναι αυτη η εικονα της αλλα αν ειναι αυτη δεν συγκρινεται με qled.κακα τα ψεματα.διαβασα και σε ξενο φορουμ οτι εχουν κιαλλοι προβληματα γενικα και δεν τους αρεσει η εικονα με τους περιεργους υπερβολικους φωτισμους και οτι το μοντελο μαλλον εχει προβληματα αλλα εχουν δημηουργησει ενα hype και τα σκεπαζουν.δεν ξερω τι να πω και να δω πως θα ξεμπλεξω.θελω να την δωσω πισω χωρις να τσακωθω. 5 λεπτά πριν, Petros24ath είπε Αναμένουμε εντυπώσεις!!! Αστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα