Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι και όχι μόνο στις τηλεοράσεις.

Έχω σταμπάρει άλλα είδη οικιακού εξοπλισμού και τη βδομάδα πριν τις ενδιάμεσες εκπτώσεις αύξησαν τις τιμές σε μεγάλη αλυσίδα για να τις ρίξουν τώρα στο 10ήμερο.

Πας σήμερα και τους λες θέλω προσφορά και σου απαντούν ότι έχει ήδη έκπτωση...

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα εκανα το ιδιο θεμα αλλα το εκανε ο φιλος...

Χρησιμες οι πληροφοριες σας παιδια ευχαριστουμε...και γω ειχα στοχευσει αρχικα την NU8002 αλλα μεταπηδησα στην Q6FN...Εφοσον θα βρισκονται κοντα στην τιμη στην black friday θα προτιμησω την Q...Δυστυχως δεν μπορω να ανεβω σε καλυτερα μοντελα μιας και ξεκινησα απτην 55 Samsung 7172 σκεφτειτε το μπατζετ, και με το ψαξε ψαξε που παθαινουμε ολοι εκτοξευθηκα στην Q6...Ανυπομονω για gaming στο pro...μαλλον θα χτυπησω και το bundle με RDR2 που εχει και το πιο "φρεσκο" PRO...και ισως και την επεκταση εγγυησης...

παντως σε αυτο το μπατζετ ειναι απτις καλυτερες επιλογες ετσι δεν ειναι?χαμηλο input lag,καλο hdr, QLED...αληθεια ουτε αυτες οι Q παιζουν DTS οπως και η NU80002?

Επισης μεγαλο δικιο ο φιλος που λεει οτι ο καθενας εχει τις προσωπικες του κακες του εμπειριες απο εκαστοτε εταιριες και οτι παιζει ρολο και το εκαστοτε σερβις της περιοχης...καμμια εταιρια δεν ειναι τελεια πιστευω...

Δημοσ.

Ακριβώς στην ίδια φάση. Αρχικά είδα την NU8000 και σιγά σιγά έφτασα από θέμα budget στην Q6FN και μετά στην Sony. Αλλά όχι και 1500 που το φτάσανε τώρα... Ελπίζω στην bf να πέσουν

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια πετρο θα τα λεμε οποτε τις επομενες μερες...Εγω δεν παω για sony γιατι ξεφευγω υπερβολικα και δεν γινεται ειπαμε...πρεπει να παρω και το προ...Μετα θα βγω στην ζητιανια για να ανταπεξελθω οικονομικα!

ΣΤο παμπλικ την πηγαν στα 1200 την Q6!!!ελεος...Πραγματικα επειδη πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια θελω να δω τι προσφορες θα κανουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις είδα και τις δύο από κοντά. Είναι φανταστικές. Η διαφορά στην τιμή τους πραγματικά είναι ένα ps4 pro (σχεδόν :) )... Αν και βλέπω πολλά αρνητικά post για τις Samsung, όπου και να καταλήξω τελικά, θα γίνει με 5ετη εγγύηση

Παντού τις έχουν ανεβάσει. Μόνο στα σκρουτζομαγαζα έμειναν οι τιμες ως είχαν

Επεξ/σία από Petros24ath
Δημοσ.

SAMSUNG Q6FN 55 & SONY XF9005 55...  Πάντως στα demo που έδειχνε στο μαγαζί ενώ στα διαφημιστικά σποτ απο θέμα χρωμάτων και φωτεινότητας μου άρεσε περισσότερο η Samsung, όταν έπαιξε τρειλερ ταινίας μου άρεσε ξεκάθαρα η Sony. Είχε πιο ωραία χρώματα (πιο φυσικά) και λίγο πιο σκοτεινά μαύρα.

Δημοσ.

Μάλλον είμαστε πολλοί στην ίδια φάση με τις samsung 8000-Q6 και sony 9005... ξαφνικά από τα 965 η Q6 Πήγε ξανά στα 1100...και bf θα πέσει πάλι στα 965 και θα λένε "μα έχει 500 ευρώ κάτω". Αν γίνει κανένα θαύμα και πέσει αρκετά η τιμή της Sony στο χιλιάρικο δεν θα μείνει ούτε εκθεσιακή...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

SAMSUNG Q6FN 55 & SONY XF9005 55...  Πάντως στα demo που έδειχνε στο μαγαζί ενώ στα διαφημιστικά σποτ απο θέμα χρωμάτων και φωτεινότητας μου άρεσε περισσότερο η Samsung, όταν έπαιξε τρειλερ ταινίας μου άρεσε ξεκάθαρα η Sony. Είχε πιο ωραία χρώματα (πιο φυσικά) και λίγο πιο σκοτεινά μαύρα.

Μην μπερδευεστε απο τα demo. μην τα υπολογιζεται καν. Η Sammy εχει ειδικο προφιλ το Δυναμικο οπου με το καλιμπραρισμενο βιντεο που πασαρει την κανει WOW. 

και η σονυ εχει βιντεο αλλα οχι ειδικο σκηνικο η κατι περιεργο. Ειναι το marketing τετοιο. Παρτε δικη σας ταινια και βαλτε την επανω να δειτε πια σας αρεσει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q6fn/585/623      επιλεξτε τι θελετε να βλεπετε, και δειτε την βαθμολογια, τελικος κριτης ο αγοραστης.

Δημοσ.

Την sony πρεπει να την συγκρινεις με q7 q8.γιατι τοσο κοστιζει.το ειχα ξαναγραψει οτι ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτες με την sony ομως να με προβληματιζει στα μαυρα και να μην φενεται το αντικειμενο που ειναι σκουρο.η οπου δεν πεφτει και καλα ηλιος και εχει σκια.αντι να δειξει τι ειναι πισω απο την σκια δειχνει μια μαυριλα.μονο εγω το εχω παρατηρησει σε ολα τα βιντεο του youtube?και κατι αλλο που εγραψα και αλλου και οποιος θελει το ακολουθαει και εχει το κεφαλι του ησυχο.το γραφω και εδω

Το θεμα ειναι ενα. και η λυση μια.που μπορει να την κανει ο καθενας.ταπεινη μου γνωμη ποτε μη μπεις στο καταστημα και πεις θελω αυτην την τηλεοραση.μπες δες, μετα πηγαινε στο κινητο σου κανε την παραγγελεια σου online, παραλαβη απο το καταστημα.η παραγγελεια πιανεται ηλεκτρονικα.και εχεις δικαιωμα βαση νομου να επιστρεψεις ενα προιον στην αρχικη του μορφη σε εως 14 μερες.ακομα καλητερα αν πληρωσεις και με paypal.εκει τους δενεις κομπο. Επιστρεφονται τα λεφτα με την μια..με αυτον τον τροπο αυτο που γλιτωνεις ειναι να παρεις σκαρτη τηλεοραση απο το κουτι.εγω ετσι θα κανω και δεν θα με φαει το ανχος τι θα δω μολις την βαλω στην μπριζα.σημαντικο ειναι να μη χαλασεται κουτια και συσκευασιες.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Την sony πρεπει να την συγκρινεις με q7 q8.γιατι τοσο κοστιζει.το ειχα ξαναγραψει οτι ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτες με την sony ομως να με προβληματιζει στα μαυρα και να μην φενεται το αντικειμενο που ειναι σκουρο.η οπου δεν πεφτει και καλα ηλιος και εχει σκια.αντι να δειξει τι ειναι πισω απο την σκια δειχνει μια μαυριλα.μονο εγω το εχω παρατηρησει σε ολα τα βιντεο του youtube?και κατι αλλο που εγραψα και αλλου και οποιος θελει το ακολουθαει και εχει το κεφαλι του ησυχο.το γραφω και εδω

Το θεμα ειναι ενα. και η λυση μια.που μπορει να την κανει ο καθενας.ταπεινη μου γνωμη ποτε μη μπεις στο καταστημα και πεις θελω αυτην την τηλεοραση.μπες δες, μετα πηγαινε στο κινητο σου κανε την παραγγελεια σου online, παραλαβη απο το καταστημα.η παραγγελεια πιανεται ηλεκτρονικα.και εχεις δικαιωμα βαση νομου να επιστρεψεις ενα προιον στην αρχικη του μορφη σε εως 14 μερες.ακομα καλητερα αν πληρωσεις και με paypal.εκει τους δενεις κομπο. Επιστρεφονται τα λεφτα με την μια..με αυτον τον τροπο αυτο που γλιτωνεις ειναι να παρεις σκαρτη τηλεοραση απο το κουτι.εγω ετσι θα κανω και δεν θα με φαει το ανχος τι θα δω μολις την βαλω στην μπριζα.σημαντικο ειναι να μη χαλασεται κουτια και συσκευασιες.

Έχεις δίκιο. Ως πρός τα χρήματα η Sony συγκρίνεται με την Q7. Όσο για τα βίντεο που λές πράγματι σε ορισμένα δείχνει ότι το μαύρο είναι πολύ μαύρο. Λές και δεν ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες. Όμως από κοντά που την είδα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έκατσα και είδα 2 τρειλερ ταινιών και το μαύρο του είναι απίστευτο. Με τις λεπτομέρειες όμως να ξεχωρίζουν και όχι να υπερκαλύπτονται. Αν με καταλαβαίνεις...

Είναι πολύ σωστή η τακτική που αναφέρεις για να αποφύγεις τυχόν "περίεργες" καταστάσεις...

Δημοσ.

Θα με κανεις να παω στο καταστημα να την δω απο κοντα την sony  γιατι αν και την ηθελα πολυ διοτι πιστευω εχει καλητερη εικονα και hdr απο την samsung αλλα την ειχα αποκλεισει γιατι βλεπω απο βιντεο αυτα με το μαυρο.θα παω απο κοντα μηπως δεν ισχυει οντως.το θεμα ειναι οτι εκει βαζουν demo και παιζουν  αλλα εγω θα ηθελα να δω ενα λιγο σκοτεινο πλανο με αλλο υλικο μηπως δεν φενεται τιποτα.

Εδω μεδα δηλαδη ειμαστε ποσα ατομα που πανε για sony xf η qled.χχαχα καλη φαση.θα εχει ενδιαφερον.

Δημοσ.

Mη σφαχτουμε παιδια!μηπως να μαζευτουμε κιολας να κανουμε ομαδικη παραγγελια να μας κοψουν κιαλλο??χαχαχα

Ωραια οποτε εγω καταλληγω στην Q6 δαγκωτο εφοσον η σονυ ξεφευγει!Αν και αγαπω σονυ οντως η διαφορα ειναι ενα προ που το χρειαζομαι γιατι θα πουλησω το fat και την παλια τιβι!

Μηπως να περιμενουμε για 8κ samsung?μολις ειδα τρειλερ!!!λολ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...