Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντος εγω στο αλμα απο 1080 στα 4κ δεν ειπα τοσο πω πω παναγια μου τι ειναι αυτο.οσο τωρα που ειδα στις φετινες αυτα τα hdr pro κτλπ.πολυ μεγαλυτερο αλμα.ναι και η προηγουμενες καλες τηλεορασεις ακομα κρατανε.το θεμα ειναι οτι ηθελες 2 χιλιαρικα.τωρα με 1000 περνεις πολυ καλη

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Παντος εγω στο αλμα απο 1080 στα 4κ δεν ειπα τοσο πω πω παναγια μου τι ειναι αυτο.οσο τωρα που ειδα στις φετινες αυτα τα hdr pro κτλπ.πολυ μεγαλυτερο αλμα.ναι και η προηγουμενες καλες τηλεορασεις ακομα κρατανε.το θεμα ειναι οτι ηθελες 2 χιλιαρικα.τωρα με 1000 περνεις πολυ καλη

πια 4κ πηρες?

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Ημουν ετοιμος να παω να παρω την Q6FN 55.. αλλα με τα το post του συμφοριτη.. με την Q9FN.. μοντελο ναυαρχιδα..κ να τρεχει ετσι ασχημα.. χωρις να βγαζει ακρη...οπως επισης κ ενα αλλο ποστ που μετα απο 3 χρονια του μπλεδιασε η μιση οθονη.. τι γινεται με την samsung εχει χασει την ποιοτητα της? μηπως να παω σε sony h LG τελικα?

Δημοσ.

Μόλις επέστρεψα από γνωστή αλυσίδα. Είδα και τις 2 τηλεοράσεις (Q6FN - XF9005). Μου φάνηκε πιό ζωντανή στα χρώματα και πιο φωτεινή η Samsung. Φοβερή εικόνα πάντως και οι δύο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Μόλις επέστρεψα από γνωστή αλυσίδα. Είδα και τις 2 τηλεοράσεις (Q6FN - XF9005). Μου φάνηκε πιό ζωντανή στα χρώματα και πιο φωτεινή η Samsung. Φοβερή εικόνα πάντως και οι δύο... 

ε ναι ρε συ η samsung εxει QLED πανελ ! θα το καψουμε κυρ Στεφανε... :P

Επεξ/σία από oliz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, oliz είπε

Ημουν ετοιμος να παω να παρω την Q6FN 55.. αλλα με τα το post του συμφοριτη.. με την Q9FN.. μοντελο ναυαρχιδα..κ να τρεχει ετσι ασχημα.. χωρις να βγαζει ακρη...οπως επισης κ ενα αλλο ποστ που μετα απο 3 χρονια του μπλεδιασε η μιση οθονη.. τι γινεται με την samsung εχει χασει την ποιοτητα της? μηπως να παω σε sony h LG τελικα?

Δεν υπάρχει άφθαρτο ηλεκτρονικό ότι έτυχε στον κύριο με την q9 έχει τύχει σε άλλους τόσους με αντιστοιχα μοντέλα άλλων εταιριών και γράφονται τα ίδια. Οταν κάποιος κάει φυσάει και το γιαούρτι Λογικό είναι. 

Από άποψη ζημιών και προβλημάτων Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι για κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα θα είχε γίνει ντόρος. 

Ως ηλεκτρονικός έχοντας δει και αναλύσει σχεδόν όλες οι εταιρείες όσες πιθανότητες έχει να χαλάσει μία συσκευή τηλεοράσης της οποιασδήποτε εταιρείας άλλες τόσες έχει και για άλλη. 

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros24ath είπε

Απο κοντα δεν τις εχω δει να παιζουν και δεν μπορω να εχω σιγουρη γνωμη.παντος σε ολα τα βιντεο που εχω δει.και τα εχω δει ολα με την xf9005 κατεληξα οτι εχει ψιλοθεματακια στο μαυρο.και γενικα οτι εχει μαυρο χρωμα.πχ εναν ανθρωπο που φοραει μαυρο παντελονι..δεν ξεχωριζεις το παντελονι αλλα βλεπεις απλα μια μαυριλα κατω.ψαχτο λιγο και.θα δεις τι σου λεω.

1 ώρα πριν, oliz είπε

Την ιδια αποψη ειχα με σενα.και στην αρχη ειπα μακρια.αλλα οπως λεει ο φιλος ηλεκτρονικος πιο κατω ειναι ολες ιδιες.ο φιλος συμφοριτης με την q9 κατεληξε στην q9 γιατι ειχε γυρισει πισω 3 μοντελα sony.πολυ απλα ειναι να μη σου κατσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Απο κοντα δεν τις εχω δει να παιζουν και δεν μπορω να εχω σιγουρη γνωμη.παντος σε ολα τα βιντεο που εχω δει.και τα εχω δει ολα με την xf9005 κατεληξα οτι εχει ψιλοθεματακια στο μαυρο.και γενικα οτι εχει μαυρο χρωμα.πχ εναν ανθρωπο που φοραει μαυρο παντελονι..δεν ξεχωριζεις το παντελονι αλλα βλεπεις απλα μια μαυριλα κατω.ψαχτο λιγο και.θα δεις τι σου λεω.

Την ιδια αποψη ειχα με σενα.και στην αρχη ειπα μακρια.αλλα οπως λεει ο φιλος ηλεκτρονικος πιο κατω ειναι ολες ιδιες.ο φιλος συμφοριτης με την q9 κατεληξε στην q9 γιατι ειχε γυρισει πισω 3 μοντελα sony.πολυ απλα ειναι να μη σου κατσει.

πηρε q9 και ειχε πρόβλημα και αυτη. Ειναι μην σου κατσει.

Και ενώ εχει θεμα με σκουπίδι μεσα στο πανελ του κανουν τους κινέζους. και δεν την αλλάζουν.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω παιζει μεγαλο ρολο και το καταστημα.εγω που συντομα θα παω για αγορα πρωτα θα ρωτησω τον πωλητη αν εχουμε αυτο αυτο και αυτο το προβλημα τι γινεται; την δεχεστε πισω; αν μου πει ναι και σπασει ο διαολος το ποδι του θα με δει μπροστα του παλι σε μια ωρα απο την αγορα.αν μου πει πριν την αγορα ξερεις αυτο δεν το καλυπτει εκεινο οχι και τετια πολυ απλα δεν θα την παρω.αλλα πολυ το σκεφτομαι να παω σε ενα μεγαλο τοπικο καταστημα που μου κανει δοσεις χωρις τραπεζες και λοιπα χαρτια επειδη οικογενειακος ειμαστε πελατες.αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο απο τις αλυσιδες.εκει ομως εχω το ατου οτι αν μου κατσει στραβη και δεν την αλλαξουν εχω το κεφαλι μου ησυχο διοτι δεν θα πληρωσω καμια δοση χωρις καμια συνεπεια.απλα θα αφησω την τηλεοραση μεσα στο καταστημα και θα πω δεν την δεχομαι ετσι.και οπως μπηκα θα βγω.βεβαια αν ψωνισω απο εκει δεν εχει 5ετη εγγυηση και εχει και καπελο κανα 200αρι στο 1500 χιλιαρικο.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Πιστευω παιζει μεγαλο ρολο και το καταστημα.εγω που συντομα θα παω για αγορα πρωτα θα ρωτησω τον πωλητη αν εχουμε αυτο αυτο και αυτο το προβλημα τι γινεται; την δεχεστε πισω; αν μου πει ναι και σπασει ο διαολος το ποδι του θα με δει μπροστα του παλι σε μια ωρα απο την αγορα.αν μου πει πριν την αγορα ξερεις αυτο δεν το καλυπτει εκεινο οχι και τετια πολυ απλα δεν θα την παρω.αλλα πολυ το σκεφτομαι να παω σε ενα μεγαλο τοπικο καταστημα που μου κανει δοσεις χωρις τραπεζες και λοιπα χαρτια επειδη οικογενειακος ειμαστε πελατες.αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο απο τις αλυσιδες.εκει ομως εχω το ατου οτι αν μου κατσει στραβη και δεν την αλλαξουν εχω το κεφαλι μου ησυχο διοτι δεν θα πληρωσω καμια δοση χωρις καμια συνεπεια.απλα θα αφησω την τηλεοραση μεσα στο καταστημα και θα πω δεν την δεχομαι ετσι.και οπως μπηκα θα βγω.βεβαια αν ψωνισω απο εκει δεν εχει 5ετη εγγυηση και εχει και καπελο κανα 200αρι στο 1500 χιλιαρικο.

Ε ναι σίγουρα παίζει ρολο το κατάστημα ο ανθρωπος με την qled την ψιλοπάτησε επειδη την πήρε απο φίλο του που ειχε κατάστημα (προφανώς με καλή έκπτωση) και για να μην  την φορτώσει στο καταστημα ως DOA προσπάθησε να παίξει μπάλα με την αντιπροσωπεία... εχτές πηγα να τις δω στο media που τις εχει ολες κ μου προτειναν ως κορυφη την LG OLED (1650) αλλα μονο σε περίπτωση που πέσει στο BF κ προτείναν να περίμενω μεχρι τότε και αυτο θα κάνω. Τι γνωμη εχετε για την LG OLED διαβασα στο review oti κανει burn in..  κ τετοια...κ το σκεφτομαι..

Δημοσ.

Τελεια εικονα η oled αλλα δεν μπορω να φορτωθω και στο κεφαλι μου την τηλεοραση.εμενα παιζει σχεδον ολη μερα σπιτι η tv και σε καμια περιπτωση δεν θελω να με τρωει και να κοιταζω καθε μερα ποτε θα εμφανιστει καποιο λογοτυπο πανω της..για καποιον.που την ανοιγει για να δει ταινια ειναι κορυφη.

Δημοσ.

Είναι ωραίοι οι τύποι. Απλά γελάω. 1500 πήγε σήμερα η Sony και 1200 η Samsung... Εντάξει σαν να σου λένε περίμενε την bf που θα ξαναπάμε τις τιμές εκεί που ήταν.... 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Είναι ωραίοι οι τύποι. Απλά γελάω. 1500 πήγε σήμερα η Sony και 1200 η Samsung... Εντάξει σαν να σου λένε περίμενε την bf που θα ξαναπάμε τις τιμές εκεί που ήταν.... 

Ποια πηγε 1500?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony XF9005 55" -> 1500  Samsung Q6FN 55" -> 1200    Μιλάω για τις μεγάλες αλυσίδες

Επεξ/σία από Petros24ath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...