oliz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Παιδια κ εγω για την samsung q6fn παω ειναι ταβανι τα χρηματα αυτα για μενα! (Σκοπευα να παιξω με πιο φθηνες του 550-650 στην τελικη κ αυτες πριν ενα χρονο 1000 ειχαν..) αλλα επειδη δεν περνω καθε χρονο τηλεοραση.. διαβασα στο νετ ομως οτι εχει θεμα στις γωνιες θεασης και στις ανακλασεις.. επιπλεον δεν εχει αναλογικες εισοδους( scart, component,composite)
Petros24ath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Είμαι σε δίλημμα πραγματικά. Η Q6FN αυτή την στιγμή έχει 965 και δεν βλέπω να έχει κάποια τρελή έκπτωση στο bf (δική μου εκτίμηση). Από την άλλη η XF9005 έχει 1289. 320 ευρώ παραπάνω δεν ξέρω αν όντως αξίζουν (επιφυλάσσομαι έως αύριο που θα πάω να την δω από κοντά στον Κωτσόβολο). Έχω όμως μία υποψία ότι στο bf ίσως να πέσει στα 1100 - 1150 και λέω να περιμένω.
oliz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) o Kotsovolos την Q6FN tην εχει σε εκπτωση κ καλα απο 1300... μου ειπε ο πωλητης ekei οτι για να βρω αντιστοιχη ποιοτητα σε LG ktlp παω στο 1500 plus. αλλιως η Q6fn einai value for money. tin Sony o kotsovolos apo 1650 tin exei 1289.. opote στο black friday.. ποσο να πεσουν? Γενικα δεν ξερω κ ποσο γρήγορα πέφτει η τιμή σε αυτες τις τηλεορασης πχ αν πηγαινα για αγορά μετα τα χριστούγεννα ενδεχεται οι τιμές να είναι πιο κατω? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από oliz
graphist83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με την XF9000 η Q6 ειναι εκτός ανταγωνισμού. Οχι χαώδης αλλα χάνει. Αν μπει όμως στο παιχνίδι η Q7FN με παρόμοια τιμή εκει το παιχνίδι αλλάζει. Σε γενικές γραμμές κονταροχτυπιουνται με την Q7 να υπερεχεί σε χρώμα (Wide Color Gamut ) Black Uniformity, αντανακλασεις, κινηση και μακραν input lag. Οι γωνιες θεασης ειναι decent αρκει η θεση που θα καθεσαι να μην ειναι σχεδον διπλα. Αντανακλασεις θα εχεις θεμα σχεδον με οποιαδηποτε TV με φωτιστικο απεναντι της σε σκοταδι. Σε συνθηκες νορμαλ σε αυτη την κατηγορια δεν θα εχεις θεμα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από graphist83
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δεν ξερω...μπαινω σε ενα θεμα και διαβαζω η xf "καταπληκτικη tv"..λεω θα παρω αυτην.βλεπω βιντεο στο youtube και στα μαυρα σκεπαζει χαρακτηριστικα.κατι σαν black crash...οπα λεω θα παρω qled δεν το ρισκαρω...μπαινω σε αλλο θεμα και βλεπω qled με καμμενα pixels χιλιαδυο αλλα προβληματα και λεω μωρε να κοιταξω κανα αλλο βιντεο της sony μπας και δεν ειχε καλες ρυθμισεις...μπαινω σε αλλο θεμα βρισκω παλι καμμενα pixels αθλια αντιμετωπιση στο service και λεω οχι μωρε καλητερα qled..ξαναμπαινω σε αλλο θεμα 3 σερι qled πισω για αντικατασταση ...οπα λεω να κοιταξω καλητερα για καμια oled και να προσεχω για στατικες εικονες..παμε παλι απο την αρχη..ερευνα αγορας για oled..βλεπω tests σχολια "μακρια απο oled" δεν το γλιτωνεις το burn in και κανα black crash..ξανα παλι μωρε αυτη xf θα νε καλη τελικα...ξαναμπαινω σε θεμα τραβανε δικαστηρια γιατι δεν του φτιαχνουν το πανελ στο παλικαρι και λενε απο την sony οτι οι ασπριλες στο μαυρο φοντο ειναι νορμαλ..αα qled καλητερα...παμε παλι απο την αρχη...μα ρε γαμτο συχνο φενομενο να φας πατατα samsung.. παμε σε αλλη;;; ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ και να βαζω τα πιτσιρικια να παιζουν και να παρακολουθω..αν βγει καμια τηλεοραση ενημερωστε με παρακαλω.και καλητερα η ενοτητα να ονομαστει " προβληματα τηλεορασεων" και οχι απλα τηλεορασεις..δεν βλεπεις και τπτ αλλο...παντος ακομα το ψαχνω τι τηλεοραση να παρω..θα καταντησουμε να ψαχνουμε μονο μεταχειρισμενες για να μη περνουμε γουρουνι στο σακι Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi 1 1
graphist83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα ασχολουμαι επαγγελματικα με το χωρο αυτο εδω και σχεδον 16 χρονια. Δεν υπαρχει προϊόν που να ειναι αφθαρτο. Σε πληροφορώ λοιπον οτι δεν υπάρχει μαρκα η αντιπροσωπία που να μην με εχει απογοητεύσει - εκθέσει. Ειτε προσωπικά , ειτε σε πελατη μου. Υπαρχουν ομως και φορες που με εξυπηρέτησαν αμεσα. Λογικο. Μιλαω σχεδον μερα παρα μερα μαζι τους. Υπάρχουν και καλες μερες και κακες. Παρολα αυτα οτι διαβάζεις αποτελεί μερος φανατισμού που εχει προέλθει προφανώς απο ατομα που εχουν καεί απο μεμονωμένα περιστατικά. Ενας εδω κραζει μια Q9FN σε καθε τοπικ επειδη του εκατσε στραβή. Εχω ρυθμισει σχεδον 40 q9 με καμια να εχει πρόβλημα. Αντίστοιχα εχω στησει και ποσες OLED χωρις πρόβλημα. Ειχα περιστατικα burn in αλλα ηταν λιγο ακραια και η χρηση. Δεν υπάρχει σταθερή τιμη στα ηλεκτρονικά. Αν αγοράσεις ακριβη TV παρτην απο κάποιο σοβαρο κατάστημα με σοβαρό DOA και γιατι οχι και επεκταση εγγύησης. Μερικές μεγάλες αλυσιδες καλύπτουν και 0 καμένα πιξελ. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από graphist83 1 1
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μα αυτο μου φενεται παραξενο μαυτα που διαβαζει κανεις...μα ολες αχρηστες δηλ; θα την ξεπακεταρεις και θα ανεβαζεις 40 πυρετο..και μετα για να την βαλεις στην μπριζα;εμφραγμα απο το ανχος..καλητερα να μην ειχα διαβασει τπτ.
graphist83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δαβαζεις απλως υπερβολες. Δες το πιο χαλαρα. Αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεισει ολοι. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από graphist83
oliz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που την είδα χτες την Q6FN 55" απο κοντά (χωρίς να είμαι γνώστης) έπαθα πλάκα απ΄ την εικόνα της! εντάξει καινούργια Panel σε άλλο επίπεδο!τι λέτε να την πάρω τώρα η παίζει σε κανα BF να πέσει η τιμή της? h η Q7N να πέσει απ το 1000αρικο(Μην ξεχνάμε οτι αρχική τιμή για την Q6FN το Media leei 1850...o kotso 1400..to public apo 1200 ) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από oliz
derr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, graphist83 είπε Με την XF9000 η Q6 ειναι εκτός ανταγωνισμού. Οχι χαώδης αλλα χάνει. Αν μπει όμως στο παιχνίδι η Q7FN με παρόμοια τιμή εκει το παιχνίδι αλλάζει. Σε γενικές γραμμές κονταροχτυπιουνται με την Q7 να υπερεχεί σε χρώμα (Wide Color Gamut ) Black Uniformity, αντανακλασεις, κινηση και μακραν input lag. Οι γωνιες θεασης ειναι decent αρκει η θεση που θα καθεσαι να μην ειναι σχεδον διπλα. Αντανακλασεις θα εχεις θεμα σχεδον με οποιαδηποτε TV με φωτιστικο απεναντι της σε σκοταδι. Σε συνθηκες νορμαλ σε αυτη την κατηγορια δεν θα εχεις θεμα. επειδη ψαχνω κι εγω, για την xf9005 διαβαζω παντου οτι ειδκα στην κινηση ειναι κορυφαια (με ενδιαφερει αρκετα η αποδοση σε ποδοσφαιρο), τελικα τι ισχυει? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από derr
alexakos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, oliz είπε Εγώ πάντως που την είδα χτες την Q6FN 55" απο κοντά (χωρίς να είμαι γνώστης) έπαθα πλάκα απ΄ την εικόνα της! εντάξει καινούργια Panel σε άλλο επίπεδο! Την βρίσκω απο φίλο που εχει κατάστημα 890ευρώ, τι λέτε να την πάρω τώρα η παίζει σε κανα BF να πέσει η τιμή της? h η Q7N να πέσει απ το 1000αρικο(Μην ξεχνάμε οτι αρχική τιμή για την Q6FN το Media leei 1850...o kotso 1400..to public apo 1200 ) Εβαλες κατι δικο σου να παιξει στην τηλεοραση? Η ειδες το ειδικο καλιμπραρισμενο βιντεο με την δυναμικη εικονα?
oliz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι δικο μου υλικό δεν έβαλα! τα demo που μας πασαρουν χαζευα! 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εβαλες κατι δικο σου να παιξει στην τηλεοραση? Η ειδες το ειδικο καλιμπραρισμενο βιντεο με την δυναμικη εικονα? οχι δικο μου υλικό δεν έβαλα! τα demo που μας πασαρουν χαζευα! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από oliz
Petros24ath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ως πρός το κομμάτι του gaming θα αντιμετωπίσω θέματα με την XF9000; Βλέπω ότι έχει μεγαλύτερο input lag από την Q6
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εβαλες κατι δικο σου να παιξει στην τηλεοραση? Η ειδες το ειδικο καλιμπραρισμενο βιντεο με την δυναμικη εικονα? Ειδα εγω χθες την nu8000 που ειναι λιγο κατωτερη της q6.και εχω 4κ τηλεοραση.επαθα πλακα απλα. 1
alexakos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ειδα εγω χθες την nu8000 που ειναι λιγο κατωτερη της q6.και εχω 4κ τηλεοραση.επαθα πλακα απλα. και η περσινη και η φετινη 8000 σειρα ειναι πολυ καλες,με premium panels.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα