skyrios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Την πήρα! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις γιατί ποτε μου δεν είχα αντίστοιχη TV. Αλλά οι εικόνα που δίνει σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Κατέβασα ένα demo της Bravia με κάτι γυαλιά και καταλαβα τι εστί HDR. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το controller. Τραγικό. Γίνεται να κανεις χειρισμό της TV απο iOS? Tip για νετφλιξοφιλους. Οι default υπότιτλοι του αναδεικνύουν το local dimming. Μπείτε απο το κινητό σας και αλλάξτε το να έχουν transparency (και μικρυνετε το μεγεθος αν θέλετε) ώστε να μην είναι φουλ λευκοί. Και λύνει το θέμα και είναι καλύτερη η εμπειρία overall. Επισης, μπορεί κάποιος να δώσει ένα λινκ για τις ρυθμίσεις περί lag?
oliz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Παιδια για την Samsung q6fn για επεκταση εγγυησης απο τα 2 στα 5 μου ζητανε 75 ευρω..αξιζει τον κοπο τι λετε??
skyrios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, oliz είπε Παιδια για την Samsung q6fn για επεκταση εγγυησης απο τα 2 στα 5 μου ζητανε 75 ευρω..αξιζει τον κοπο τι λετε?? Η τιμή νομίζω ειναι λογική. Για την sony εγώ τα τσιγκουνεύτηκα γιατί ήδη ξέφυγα τρομερά στο ποσο.. αλλά πιστευω αξίζει μωρέ. Στην τελική αν την πουλήσεις και μετά από μερικά χρόνια θα έχει value αυτό και επίσης θα χεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Λογικά θα πάρεις και το 20% πίσω και γι’αυτό ε; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από skyrios
koulists Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Petros24ath είπε Επιβεβαιώνω ότι με 2-3 ρυθμίσεις όντως το lag εξαφανίζεται. Τώρα πλέον τρέχει κανονικά το android... Θεωρώ ότι στα 700 κάτι ευρώ η 55Q6FN (με το κόλπο των yellows στα Public) είναι όντως vfm. Αλλά βλέπω ότι δεν δίνει δώρο την 5ετη εγγύηση όπως κάνει με άλλες. Κρίμα. Το καλύτερο deal όμως ήταν η 55XF9005 στα 800 ευρώ με yellows και δώρο 5ετη εγγύηση!!! Γιατι λες ηταν, εχει τελειωσει η προσφορα της xf9... και γενικα τον yellows απο public;
Petros24ath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Αν υπαρχει διαθεσιμη τοτε ειναι ακομα...
oliz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, koulists είπε Γιατι λες ηταν, εχει τελειωσει η προσφορα της xf9... και γενικα τον yellows απο public; το ήταν το λέω επειδη δεν υπαρχουν διαθέσιμα τεμάχια της sony στο public, και δεν συνοδευουν την τηλεοραση με 5 ετη εγγύηση. τα yellow ισχυουν κανονικα.
oliz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tελικα πηρα την Samsung Q6fn 55, απο public, πολυ ωραια είκονα! τρελή φωτεινότητα! τρομερά χρώματα! διπλο τιουνερ! πολυ ωραιος ήχος ειναι 2,1 (εχει κ sub) υποστηριζει κ bluetooth για ακουστικα- ηχεια το λογισμικο πεταει, βλεπει κ 5G δικτυο..κ φορτωσα 4κ απο youtube..φωνητικες εντολές, ..(κ σε τιμή 720 ευρω..) και παίχτηκε κ σκηνικό στο public! ειμαι στην σειρά κ μου λεει ο πωλητης 2 τελευταιες υπαρχουν..του λεω..φερτην μια.. ψαχνει απο δω..απο κει..μου λεει δεν την βρισκω...μισο λεπτο..η μια εφυγε ηδη απ το ταμείο.. μου εχει μεινει μια αλλα δεν την βρισκω θα εφυγε κ αυτη.. αλλα 2 παιδια στη σειρα..μετα απο μενα..για ποια λετε για την Q6 ααα κ εμεις αυτην ηρθαμε να παρουμε..δυστυχως λεει ο πωλητης δεν εχω..που θα βρουμε διαθεσιμες;; στο συνταγμα δειχνει 3 κομματια αλλα δεν σας υποσχομαι οτι θα υπάρχουν...φευγουμε ολοι μαζι απ το μαγαζι..παω στο πλαισιο βολτα.κ παρατηρω οτι το κουτι της samsung einai εγχρωμο ξαναγυριζω στο public...k ti na dw.. το κουτι της q6 χύμα εξω..διαθεσιμη μαζι με αλλα μοντελα.. παω στον πωλητη..του λεω ρε φιλε μας δουλευεις να η q6 που σου ζήτησα πριν... show..ενταξει ειχαν τρελαθει τα παιδια στο public τρελη δουλεια....την φορτωσα κ εφυγα!! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από oliz 1
Petros24ath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλοδουλευτη φιλαρακι. Νομιζω αξιζε που περιμεναμε. Αυτες οι 2 τηλεορασεις Q6 & X9005F πραγματικα εγιναν αναρπαστες!!! 1
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλοριζικη φιλε.ισως κτυπησω και εγω μια τις γιορτες διοτι πουλησα την παλια 4κ και θα βαλω αλλα λιγα λεφτα για να βαλω αλλην στην θεση της στην κρεβατοκαμαρα...στο σαλονι εχω την xf .ελεγα να παρω μια απο κανα 600αρι αλλα αν πεσει η τιμη της q6 τις γιορτες δεν αξιζει να παρεις αλλη με 600 Για ταινιες μονο δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα