woox-2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω, εγω που τις είδα δίπλα δίπλα, qled q6fn vs nu 8002 ( 10 bit original, 8 η nu μεγαλύτερο χρωματικό εύρος η qled) ειδα τρομερή διαφορά και έπαιζαν αρκετα βίντεο έμεινα 1.30 ωρα πήγα σε δεύτερο καταστήμα μάλιστα , φαινόταν η διαφορα σε χρωματα λεπτομέρειες, ακόμα και απο την sony με προβλήματιζει αυτό , και επειδή εχω είδη sony την οποία είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος είπα αυτή την φορά να προτιμήσω την Samsung, και λόγο τις εγγύησης που μου προτείνε ο καταστηματαρχης. Εχουν σημασία η ίντσες φίλε, Τώρα αν μιλαγαμε για va panel 65 αρα vs 75 άρα ips panel , η 7 σειρά entry level μετρια τηλεόραση, τοτε ναι θα έπαιρνα την sony 65 αρα 9 σειρά . Μιλάμε όμως qled μοντέλο με 8 αρι βαθμολογημενο στο rtings.com, va panel κτλ. τώρα αν η άλλες κερδίζουν στις λεπτομέρειες, που στη βδομάδα θα τις ξεχάσω, θα απολαύσω το μέγεθος τον 75 ιντσών θα το δεκτό 😉. 65 αρα είδη μου φαίνεται μικρή που έχω 😂 και προερχόμενος απο sony ips panel xd 2016 μοντέλο είδη, θα δω σημαντική διαφορά λογικά , ( αν και ips η συγκεκριμένη sony την λατρεύω τα χρωματα τις, κινήση όλα παρα τα αρνητικά τις συγκεκριμένης τεχνολογίας) Γενικά η Sony είναι μεγάλη αγάπη και η προηγούμενη μου τηλεόραση πριν 5 χρόνια sony ήταν, όμως κάθε δυο χρόνια πλεον αλλάζω τηλεόραση και απο lg πέρασα και απο Samsung,( πουλαω φυσικά αυτες που έχω) επόμενη αγορά σίγουρα Microled ❤ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από woox-2
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα για να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει.μονο το netflix ανοιγω που ανοιγει ακαριαια και λειτουργει αψογα.το καλο με το android ειναι που μπορεις να βαλεις και popcorn για ταινιες.κολλημα και τετια δεν εχω φαει πουθενα. 2 λεπτά πριν, skyrios είπε @chrisgewrgi το android TV πως το βλέπεις; Διαβάζω αρκετά αρνητικά πάνω σε αυτό. 1
Petros24ath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Έχουμε και λέμε... (παράλληλα τρίβω τα χέρια μου 😂) Η τηλεόραση είναι υπέροχη. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Παρακολουθώ βίντεο στο youtube και δεν πιστεύω πόσο τέλεια εικόνα έχει. Τα χρώματά της είναι πολύ ζωντανά, πάρα πολύ ρεαλιστικά και όχι υπερτονισμένα (για τα δικά μου γούστα είναι τέλεια). Τα μαύρα της είναι απίστευτα. (Όπως είχα γράψει προέρχομαι από μία LG 50 FHD όπου το μαύρο ήταν γκρι). Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για μαύρο. Πίσσα λέμε. Σκοτάδι... Κάνει φανταστικό upscaling σε 1080 περιεχόμενο. Ακόμα και στα απλά ελληνικά hd κανάλια είναι πολύ καλή. Δεν έκατσα να πειράξω πολύ τις ρυθμίσεις της. Μου άρεσε και την άφησα στο mode Αθλητικά. Δοκίμασα όμως το hdr το οποίο πραγματικά αλλάζει την εμπειρία θέασης. Δίνει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με hdr και μου έκαναν εντύπωση τα χρώματα και η φωτεινότητα.!!! Δοκίμασα επίσης και νετφλιξ όπου τα σπάει και εκεί... Ο ήχος είναι υπεραρκετός και δυνατός για σαλόνια όπως το δικό μου (περίπου 35τμ). Οπότε δεν θα προχωρήσω σε αγορά ηχόμπαρας προς το παρόν. 2 πράγματα με ενόχλησαν λιγάκι αλλά όχι σε σημείο να μετανιώνω. 1ον το τηλεκοντρολ που το θεωρώ λίγο ξεπερασμένο και 2ον το λειτουργικό το οποίο έχει ένα μικρό lag. Κατά τα άλλα, με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, προτείνω σε όσους είναι σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτήν και την q6fn, να αγοράσουν την Sony χωρίς δεύτερη σκέψη... 1
alexakos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros24ath είπε Έχουμε και λέμε... (παράλληλα τρίβω τα χέρια μου 😂) Η τηλεόραση είναι υπέροχη. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Παρακολουθώ βίντεο στο youtube και δεν πιστεύω πόσο τέλεια εικόνα έχει. Τα χρώματά της είναι πολύ ζωντανά, πάρα πολύ ρεαλιστικά και όχι υπερτονισμένα (για τα δικά μου γούστα είναι τέλεια). Τα μαύρα της είναι απίστευτα. (Όπως είχα γράψει προέρχομαι από μία LG 50 FHD όπου το μαύρο ήταν γκρι). Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για μαύρο. Πίσσα λέμε. Σκοτάδι... Κάνει φανταστικό upscaling σε 1080 περιεχόμενο. Ακόμα και στα απλά ελληνικά hd κανάλια είναι πολύ καλή. Δεν έκατσα να πειράξω πολύ τις ρυθμίσεις της. Μου άρεσε και την άφησα στο mode Αθλητικά. Δοκίμασα όμως το hdr το οποίο πραγματικά αλλάζει την εμπειρία θέασης. Δίνει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με hdr και μου έκαναν εντύπωση τα χρώματα και η φωτεινότητα.!!! Δοκίμασα επίσης και νετφλιξ όπου τα σπάει και εκεί... Ο ήχος είναι υπεραρκετός και δυνατός για σαλόνια όπως το δικό μου (περίπου 35τμ). Οπότε δεν θα προχωρήσω σε αγορά ηχόμπαρας προς το παρόν. 2 πράγματα με ενόχλησαν λιγάκι αλλά όχι σε σημείο να μετανιώνω. 1ον το τηλεκοντρολ που το θεωρώ λίγο ξεπερασμένο και 2ον το λειτουργικό το οποίο έχει ένα μικρό lag. Κατά τα άλλα, με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, προτείνω σε όσους είναι σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτήν και την q6fn, να αγοράσουν την Sony χωρίς δεύτερη σκέψη... Το lag εξαφανίζεται με ρυθμισεις που ειχε προτεινει ο @KoreanW σε καποιο αλλο post. Καλοριζικη! να την χαρεις! Εκανες τελεια επιλογή! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από alexakos89 1
petros610 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) φωτεινή είναι?πάντως εγώ σε όσα demo την έχω δει δεν έχω μείνει τόσο εντυπωσιασμένος.ειναι όντως τόσο καλή? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από petros610
oliz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2018 στις 10:03 ΜΜ, woox-2 είπε λάβει κάποιος την διαφορά πρέπει να τις δει δίπλα δίπλα, ούτε απέναντι, ουτε απο βίντεο review κτλ εκεί βλέπεις τα πάντα. παντως παιδια απο οτι φαινεται η sony exei εξαντληθει στο Public (κ δεν αναφερει κ δωρο την 5ετη εγγυηση πλεον) αλλα! εβγαλε την samsung 55 Q6FN στα 899... - 180 απ τα yellows synolo 720 ... δεν ειναι άσχημη τιμή.. gia qled! θα παω για αυτη τελικά.. τι λετε? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από oliz
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, oliz είπε παντως παιδια απο οτι φαινεται η sony exei εξαντληθει στο Public (κ δεν αναφερει κ δωρο την 5ετη εγγυηση πλεον) αλλα! εβγαλε την samsung 55 Q6FN στα 899... - 180 απ τα yellows synolo 720 ... δεν ειναι άσχημη τιμή.. gia qled! θα παω για αυτη τελικά.. τι λετε? Απεχει πολυ απο την 9005 σε εικονα.απλα καμια σχεση.δες για καμια πιο μεγαλη.q7 q8
woox-2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω αυτή θα πάρω φίλε 75 άρα λόγω μεγέθους κυρίως, μια χαρά είναι την έχω μελετήσει αρκετά, τα πήγε πολύ καλά στα review, έχω διαβάσει και έχω δει 100 νταδες σχόλια-βίντεο για συγκεκριμένο μοντέλο και λένε καλά λόγια, η Sony όμως είναι λίγο καλύτερη, ασχέτως αν στα δικά μου ματιά φαινόταν καλύτερη η qled, όπως και σε άλλους . Σύμφωνα με τους κατόχους και στα review τα παει καλύτερα η Sony ταινίες ειδικά, στο Gaming θεωρώ καλύτερη την Samsung . Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από woox-2
oliz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, woox-2 είπε Και εγω αυτή θα πάρω φίλε 75 άρα λόγω μεγέθους κυρίως, μια χαρά είναι την έχω μελετήσει αρκετά, τα πήγε πολύ καλά στα review, έχω διαβάσει και έχω δει 100 νταδες σχόλια για συγκεκριμένο μοντέλο και λένε καλά λόγια, η Sony όμως είναι λίγο καλύτερη, ασχέτως αν στα δικά μου ματιά φαινόταν καλύτερη η qled. Σύμφωνα με τους κατόχους και στα review τα παει καλύτερα η Sony ταινίες ειδικά, στο Gaming θεωρώ καλύτερη την Samsung . ωραιος! και για τα δικα μου μάτια η samsung με κερδισε.. απ την αρχη.. αλλα τα review k edw ta sxolia ton paidiwn me exoun epireasei.. ξεκινησα για τηλεοραση 6-700 ευρω εως 55 ιντσες(δεν θελω περισσοτερες ιντσες) ανεβηκα σε τιμή στα 870 (τοσο την ειχα βρεί πρίν το Black week) αλλα τωρα που παίζει κ η επιστροφή 180 ευρω einai delear 700 ευρω 55 qled. ετσι κ αλλιως δεν πήγαινα για την τηλεοραση της χρονιάς αλλα για την Value for money! 1
Petros24ath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, alexakos89 είπε Το lag εξαφανίζεται με ρυθμισεις που ειχε προτεινει ο @KoreanW σε καποιο αλλο post. Καλοριζικη! να την χαρεις! Εκανες τελεια επιλογή! Επιβεβαιώνω ότι με 2-3 ρυθμίσεις όντως το lag εξαφανίζεται. Τώρα πλέον τρέχει κανονικά το android... Θεωρώ ότι στα 700 κάτι ευρώ η 55Q6FN (με το κόλπο των yellows στα Public) είναι όντως vfm. Αλλά βλέπω ότι δεν δίνει δώρο την 5ετη εγγύηση όπως κάνει με άλλες. Κρίμα. Το καλύτερο deal όμως ήταν η 55XF9005 στα 800 ευρώ με yellows και δώρο 5ετη εγγύηση!!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Petros24ath
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Πετρο που λεει ο korean γιαυτο το σεταρισμα;δεν βρηκα τιποτα; Και μια φωτο απο σημερα στο bf1 στην xf
Petros24ath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πετρο που λεει ο korean γιαυτο το σεταρισμα;δεν βρηκα τιποτα; Εδώ και εδώ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Petros24ath
Petros24ath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 ps4 φιλαράκι θα παίξει τις επόμενες μέρες. δεν έχω ακόμα
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το ξερεις αυτη η τηλεοραση ειναι οτι πρεπει για one x 😛 Παμε αλλη μια το bf Και μια με black ops
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα