Petros24ath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Με το κατάστημα όχι με την τράπεζα.
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγω παω σημερα παλι σε μια samsung να συνδεσω το xbox.θελω να αποκλεισω οτι εχει το xbox προβλημα.αν δουλευει κανονικα στην samsung το βραδυ την πακεταρω να την γυρισω πισω.αυτο που κανει οπως ειχα πει ειναι αν απενεργοποιησω το hdr απο την κονσολα βλεπεις την τηλεοραση και σου πεφτει το σαγονι.αν το ενεργοποιησω το hdr στην κονσολα χανει η τβ τα χρωματα της και αποκταει και μια μικρη θαμπαδα. Αφου ειπα να την κρατησω και να απενεργοποιησω το hdr της κονσολας.διοτι αληθεια ριχνει σαγονια με κλειστο το hdr.αλλα ειναι κριμα πιστευω.καινουργια tv
Petros24ath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Είμαι περίεργος να δω τι συμβαίνει με αυτό που λες. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω για να σου πω τι γίνεται με την δική μου.
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ρε φιλε δειχνει τελεια και με το hdr.αλλα μου την δινει που με απενεργοποιημενο το hdr δειχνει ακομα καλητερα. Παω σε μια samsung.και πριν την πακεταρω θα τξμης δωσω αλλη μια ευκαιρια στο δρομο να παρω ενα καλωδιο για hdr 40 ευρω
skyrios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα στα Public Γλυφάδας που ειχε 4 κομμάτια για να πάρω την xf9005. Μαγικά ενώ δεν κάνουν κρατήσεις δυο κομμάτια ήταν κρατημένα (και καλά πληρωμένα και αφημένα στο κατάστημα). Πήγα σύνταγμα στο καπάκι.Τελειωμενα και εκεί προφανως ενώ το σύστημα τους έδειχνε ότι ειχε 1. Συνολικα έχασα 4 ώρες στην επικοινωνία και με τα πηγαινε-ελα στην άλλη μεριά της Αθήνας ενώ θα μπορούσα να χάσω 5 λεπτά αν είχαν ένα ΣΩΣΤΟ σύστημα. Public ποτε ξανά. Δεν τους δίνω ούτε 1ε ακόμη και 1ε να την βάλουν. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από skyrios
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πετροοοοο 19 λεπτά πριν, skyrios είπε Πήγα στα Public Γλυφάδας που ειχε 4 κομμάτια για να πάρω την xf9005. Μαγικά ενώ δεν κάνουν κρατήσεις δυο κομμάτια ήταν κρατημένα (και καλά πληρωμένα και αφημένα στο κατάστημα). Πήγα σύνταγμα στο καπάκι.Τελειωμενα και εκεί προφανως ενώ το σύστημα τους έδειχνε ότι ειχε 1. Συνολικα έχασα 4 ώρες στην επικοινωνία και με τα πηγαινε-ελα στην άλλη μεριά της Αθήνας ενώ θα μπορούσα να χάσω 5 λεπτά αν είχαν ένα ΣΩΣΤΟ σύστημα. Public ποτε ξανά. Δεν τους δίνω ούτε 1ε ακόμη και 1ε να την βάλουν. Ψαξε βρες την φιλε απο αλλου τωρα.δεν υπαρχει η τηλεοραση
skyrios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πετροοοοο Ψαξε βρες την φιλε απο αλλου τωρα.δεν υπαρχει η τηλεοραση Ε μαλλον αυτο θα κάνω αν και τα 200ε της επιστροφής με τα yellows ήταν αρκετά μεγάλη κινητήρια δύναμη στο να πάρω την απόφαση.
Petros24ath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Τελικά μεγάλη αρρώστια αυτό με τα πιξελ. Μόλις γύρισα σπίτι και την ξανακοιτάω σπιθαμή πρός σπιθαμή 😂😂Ευτυχώς δεν έχει τίποτα και έτσι μπορώ να κάτσω να την σετάρω με την ησυχία μου...
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ειχα μεγαλη περιπετεια ολη την εβδομαδα με την τηλεοραση.ξενερωσα πολλες φορες.ευτηχως αισιο τελος!μιας και το βραδυ θα την πακεταριζα την γλιτωσε και η τβ και εγω για το καλο μου. Δεν ξερω αλλα η τηλεοραση θελει.πολυ ειδικευμενο καλωδιο hdmi.το τριτο που αγορασα οπως ειπα πριν παω να δω την samsung και το πηρα μαζι μου με το xbox. Εσκασα αλλα 40 ευρω συνολικα 70 ευρω σε καλωδια.η ελπιδα πεθαινει τελευταια λενε με το τριτο καλωδιο η τηλεοραση να δειχνει τα δοντια της και επιτελους να βλεπω κανονικα hdr.αγορασα ενα 2.0b γιατι 2.0b ειναι και οι θυρες της τβ.hama μαρκα και εγραφε premium και hdr. Με την samsung nu8002 που την συγκρινα δεν υπαρχει επαφη.....εβαλα black ops 4 και στις 2 και οι διαφορες στην καθαροτητα της οθονης,στην ευκρινια και στην λεπτομερια δεν συγκρινονται στην xf9005 εβλεπα λεπτομεριες σε εναν τοιχο σε ενα δεντρο που στην samsumg δεν εβλεπες.μιλαμε για τεραστια διαφορα.κρυσταλο η οθονης της μπροστα στην samsung.χρωματα με το καινουργιο καλωδιο πιο πολλα η sony ειδικα με το color live ανοιχτο.αλλα ειδικα στην καθαροτητα της οθονης η μερα με την νυχτα. Πετρο κοιτα μηπως θες καλωδιο και εσυ Μιλαμε δεν θα κοιμηθω ολο το βραδυ...μα απο την προηγουμενη εβδομαδα κατι δεν μαρεσε στην οθονη..με τρωγε.τοσο hype ελεγα και να ψαχνω να βρω διαφορες με την nu8002? Να ειχε πιο πολλα χρωματα η nu απο αυτην; χαλαλι στα 70 ευρω για καλωδια που εσκασα. Για οποιον δεν ξερει η nu8002 συγκρινεται με την qled 6. Και να πω οτι το καλωδιο δουλεψε αριστα στην 3η θυρα arc Δεν περιμενα παντος να δω τοσο μεγαλη διαφορα απο τηλεοραση σε τηλεοραση.h nu8002 κονταροκτυπιεται με την q6.και με την xf δεν ειχαν επαφη.μου κανε τεραστια εντυπωση η διαφορα στην καθαροτητα και στην ευκρινια που εβλεπες τα αντικειμενα.οποτε εχουν δικιο που κοντραρονται με την q8 η xf.( αν εχεις το σωστο καλωδιο) Και ενα συγκριτικο με nu8000 και q6 https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-nu8000-vs-samsung-q6fn/586/623#usage*4854!threshold*0.1 1
woox-2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις είδα και εγω σήμερα απο κοντά Samsung q6fn vs nu 8002 δίπλα δίπλα , η διαφορα ήταν εμφανές, πολυ καλύτερα χρωματα φαινόταν η διαφορα στο πάνελ στη qled, μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, την κερδίζει σημαντικά στη λεπτομέρεια. Δεν με τράβηξε πολυ η Sony xf9005, φταίει φυσικά το βίντεο που έτρεχε εκεί, γιατί ξεκάθαρα υπήρχε μια προώθηση τις Samsung, στο κατάστημα, απο το λίγο που είδα, αυτό που μου άρεσε στη sony ήταν το μαύρο τις, ο τρόπος που το έδειχνε εντυπωσιακός αλλά ως εκεί , και η q6fn τα χρωματα τις, επειδή έχω και sony με φυσικά χρώματα ωραία, αυτα τα έντονα στη Samsung μου άρεσαν. Για ταινίες δεν το συζητώ, αν δεν παρει κάποιος oled πάει sony 9 σειρά στα σίγουρα, Gaming Samsung. Για να καταλάβει κάποιος την διαφορά πρέπει να τις δει δίπλα δίπλα, ούτε απέναντι, ουτε απο βίντεο review κτλ εκεί βλέπεις τα πάντα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από woox-2
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Φιλε μη βλεπεις το βιντεο στην samsung στο καταστημα.ειναι επεξεργασμενο οσο δεν παει.οταν πειρα την xf πριν μια εβδομαδα διπλα της ακριβως ειχε μια q7.η sony επαιζε ενα αδιαφορο και η q7 επαιζε ενα που σου πεφταν τα σαγονια κατω καο τα μαζευες.παρολααυτα πειρα την sony και μετα απο μια εμδομαδα που με ετρωγαν η τυψεις γιατι δεν πειρα την q7 επιτελους δικαιωνομαι... Αυτην την αποψη ειχα και εγω Games = samsung αλλα την αλλαξα πριν λιγο.εβαλα το one x και στις 2 με την sony να ειναι χιλιομετρο μπροστα. Να μου πεις qled 9 ναι.που πιστευω πρεπει να τις εχεις διπλα διπλα με την sony για να δεις διαφορες με αυτο που ειδα σημερα. Πολυ παραξενο παντος που χρειαστηκε καλωδιο απο 40 ευρω το xbox με την sony για να δειξειντα δοντια της.πριν 2 μερες ειχα παρει ενα ultra high speed απο 20 ευρω με κανενα αποτελεσμα. Πετρο μολις την σεταρεις με το ps4 αν δεν σου γεμιζει το ματι η εικονα αν.θες στειλε μου φωτο να σου πω αν ειναι η εικονα της αυτη η θα χρειαστεις και εσυ κανα καλωδιο απο 50αρικο.χαχα Και πηγενε home-settings-external inputs και κλικαρε το enchament
woox-2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά είναι και η τιμή που παίζει ρολο, μου άρεσε και αυτο που είδα, βρήκα την qled q6fn 1800 ευρώ προσφορά 75 άρα, και η λεπτομέρειες είναι τόσο μικρές και το συγκεκριμένο deal τρομερό που δεν μπορώ να το αποφύγω, αυτό που είδα εμένα μου άρεσε, τώρα αν παίρνει η μια 8 στο rtings.com και η αλλη 8.3 στις λεπτομέρειες κερδίζουν ολες, παίζει ρολο και το Value for money. Εδω Κυπρο sony δεν βλέπω καμια μείωση τιμής δηλαδή 65 άρα 9 σειρά 1950 ευρώ, αντε Black friday να πέσει όσα θα πάρω την Samsung q6fn qled 75 αρα στα 1800, οπόταν θα προτιμήσω τις 10 περισσότερες ίντσες, ακόμα να ξεπεράσω το σοκ 2800 ευρώ η 82 αρα qled q6fn, 3400 κάνει σκρουντς η πιο φθηνή, ας είναι καλά το τοπικό κατάστημα που βγήκαμε και συγγενείς 😂, και είναι και η συμπεριφορά του άλλου, του είπα αρχικά θα έπαιρνα τηλεόραση απο μεγάλα κατάστηματα στη Κύπρο, αλλά θα εμπιστευτω εσένα το μικρό κατάστημα, τι θα κάνεις για αυτό του είπα?? αν εχω καμένα πιξελ κτλ ?? και μου είπε αν δεν τα προσέξουμε μόλις σου φέρω την τηλεόραση, και στη βδομάδα δεις κάτι που σε ενοχλεί, θα σου την αλλάξω, μιας και το σέρβις Samsung στη Κύπρο τα πάει καλά με το κατάστημα απο οτι μου είπε, δεν υπάρχει θέμα, ενώ sony εδω στη Κύπρο εχει λίγο άσχημο σέρβις. Όλα παίζουν το ρόλο τους, είχα τραγικές εμπειρίες στο παρελθόν πλέον θέλω να παω στα σίγουρα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από woox-2
The_Winner Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 τι γνώμη έχετε για την Sony KD55XF7096 παιζει στα 599 . Ψάχνω 55αρα αυστηρά μεχρι τα 600....
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου θες samsung θα εκανα την υπερβαση με λιγο μικροτερες ιντζες σε q8.εμενα παντος η nu8002 που ειναι διπλα διπλα με την q6 δεν μαρεσε καθολου σε σχεση με την sony.μολις ανοιξα το black ops η διαφορα τους ηταν πολυ μεγαλη. Και η sony εχει τοσο εντονα χρωματα οσο η samsung. Και αν ανοιξεις και live color πολυ περισοτερο.σημερα με το καλωδιο μου τα βγαλε ευτηχως. Ston woox πηγαινε το μνμ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
skyrios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 @chrisgewrgi το android TV πως το βλέπεις; Διαβάζω αρκετά αρνητικά πάνω σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα