Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Ευχαριστώ αλλά κάτσε να παραλάβουμε πρώτα :) Η μετάβαση στην Sony θα γίνει από LG 50" FHD...

Φίλε μου εξήγησε μου λίγο για τα yellows. Θέλω να κάνω την ίδια αγορά τηλεόρασης και έχω πειραιώς.

Το 20% που προκύπτει και δεν το βρίσκω? 

Επεξ/σία από Dimos13
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο λινκ https://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/peiraios-yellow/ αναφέρει πλήρως τους όρους για να ισχύσει η προσφορά. Εσύ δηλαδή θα πληρώσεις κανονικά 999 που κοστίζει η τηλεόραση, αλλά θα σου πιστωθουν στην κάρτα 100.000 yellows, που αντιστοιχουν σε 200 ευρώ. Υποψιν όμως ότι στους ορους τους λένε ( 4. Η ενέργεια σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς δεν ισχύει: - σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή/και με τη χρήση εκπτωτικών καρτών.)

Δεν ξέρω ομως αν την 5ετη εγγυηση που βαζουν σαν δωρο, είναι λόγος για μη αποδοση των yellows.  Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο αυριο το πρωι στο Public και να μαθεις.

Επεξ/σία από Petros24ath
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ, λέω να τη χτυπήσω.

Στα Yellows μέχρι σήμερα τα εξαργύρωνα τυχαία στις αγορές μου. Υπάρχει άλλος τρόπος να εξαργυρώσεις? (sorry για το offtopic)

EDIT: Άκυρο το ερώτημα, μπορώ π.χ. σε βενζίνες.

Επεξ/σία από Dimos13
Δημοσ.

Black Sunday τελικά χθες. Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα την παραγγελία.  Ξύπνησα πρωί πρωί σημερα και μόλις γύρισα από Κωτσοβολο με την sony xf9005 55. Γινόταν ενας χαμουλης παντως στο μαγαζι. Ωρα για unboxing...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σε τρομερό δίλημμα ένα τοπικό κατάστημα εδώ στη Λευκωσία μετά απο συζήτησεις καταλήξαμε και συγγενείς κτλ 😂 μου έκανε έκπτωση την 82 ιντσών qled q6fn 2800 ευρώ, για το Black friday αλλά μου είπε μπορούν να μου στείλουν οπότε θέλουν, η συγκεκριμένη τηλεόραση κάνει 4000 ευρώ Κύπρο σε όλα τα καταστήματα με μια γρήγορη ματιά που έριξα , το σκέφτομαι να πάω να την πάρω, είδα απο κοντά 82 ιντσών είναι τηλεόρασαρα ❤ , επίσης μου άρεσε σαν μοντέλο τρομερά χρώματα. Επίσης μου είπε, για εμένα τιμή οσα τις παίρνει,1200 η 65 άρα, και 1800 η 75 αρα. Και μου είπε ο άνθρωπος οτι πρόβλημα και αν σου παρουσίαση το πρώτο διάστημα, θα έρθω να την πάρω να σου φέρω άλλη πριν να μπλέξεις με τα σερβις. Ήταν και εκεί στο κατάστημα ο υπεύθυνος Samsung Κύπρου, του είπα οτι παλιότερα είχα θέματα, και μου είπε αυτή την φορά 0 πιξελ οτι πρόβλημα έχεις θα σε κανονίσουμε. Μια κουμπαρια όλοι εδώ στο νησί 😂

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petros24ath είπε

Black Sunday τελικά χθες. Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα την παραγγελία.  Ξύπνησα πρωί πρωί σημερα και μόλις γύρισα από Κωτσοβολο με την sony xf9005 55. Γινόταν ενας χαμουλης παντως στο μαγαζι. Ωρα για unboxing...

Καλοριζικη!μολις την στησεις πεσμας.μετα θελω να μου κανεις και μια χαρη να τεσταρεις κατι αν εχεις hdr game

Δημοσ.

την παρηγγειλα και γω και ξεμπερδεψα!καλες μας προβολες και καλο μας gaming!τωρα μενει η αγορα του PRO να μας γινει το μυαλο κιμας και να μας πεσουν τα πατια στα πατωματα!

Οντως τελικα black sunday παιχτηκε!

Δημοσ.

Αύριο εγώ, θα  πάω μάλλον στη Samsung μετα 2 χρονια  έχοντας είδη sony 65 άρα 2016 model , είμαι Gamer ως επι το πλείστον, τις είδα απο κοντά με τρελαναν τα χρωματα τις qled q6fn από όλες ξεχωριζαν σε δυο καταστήματα που πήγα  σήμερα , τώρα μένει να αποφασίσω 75 άρα 1800 ευρώ, η 82 αρα 2800 ευρώ. Κλάμα κλάμα 😂 τόσες μέρες για τις τιμες τις Κύπρου, μου έκατσε τούμπανο-προσφορά. 1000 ευρώ είναι πολλά γμτ από 75 αρα σε 82 αρα αλλα η τελευταία είναι όνειρο . Κατά πάσα πιθανότητα θα βολευτω με την μικρή 😂 75, εκτός αν με πιάσει καμία τρελά τελευταία στιγμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να "παίξω" με την τηλεόραση. Μετά το unboxing και τις αρχικές ρυθμίσεις εντόπισα dead pixel. Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Πακετάρισμα την τηλεόραση και πίσω στο κατάστημα. Την παρέλαβαν χωρίς πολλά πολλά αν και πήγαν να μου πουν ότι δεν αναγνωρίζεται το ένα καμμένο πίξελ ως ελάττωμα. Δεν τους άφησα περιθώρια και τελικά μου έδωσαν καινούρια... Επιστροφή στο σπίτι και ξανα unboxing, με το μυαλό αν θα δω πάλι καμμένο πίξελ. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο όλα καλά. Ευτυχώς γιατί δεν είχα όρεξη να τρέχω πάλι πίσω. Το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι θα έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί της. 

Επεξ/σία από Petros24ath
Δημοσ.

Δεν μπορουσαν να σου πουν και τιποτα απο την στιγμη που εγινε online η παραγγελια.δεν πιστευω οτι θα στην αλλαζαν αν ειχες μπει μεσα και ελεγες θελω αυτην.το ειχα γραψει καπου σαν οδηγο οποιος θελει να αγορασει τβ  να το κανει online

Δημοσ.

Κρίμα μου συνέβη και εμένα, ευτυχώς τώρα όλα καλά, για αυτό εγώ πηγα σε μικρό τοπικό κατάστημα, οχι τα μεγάλα τα γνωστά,  και του το είπα εκεί, αν παρατηρήσω κάτι δεσμεύεσαι να ερθεις να την πάρεις?? , μιλάμε για μεγάλο μέγεθος δεν μπορώ να το μεταφέρω, και ευτυχώς το δέχτηκε, και εκεί ο υπεύθυνος τις Samsung μου είπε, μα μην φοβάσαι δεν εχουν η qled Dead pixel 😂 του είπα Ελλάδα άκουσα αρκετούς, και μου είπε Κύπρο κανένα  ( δεν το πιστεύω) άλλα εντάξει θα γίνει αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...