Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω εχει υψηλο input lag σε σχεση με την Q6fn που ηθελα...το κρινεται σημαντικο?και γω για pro την θελώ και ταινιες...Επισης κατι προβληματα με τα apps διαβαζω και το αντροιντ που εχει...

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f

Αυτη δεν ειναι αντιστοιχα Αγγλια

Επεξ/σία από chronohill
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτή είναι. Έχει 6ms παραπάνω από την Q6FN. Για μένα δεν είναι σημαντικό. Όντως απίστευτη ευκαιρία για όποιον έχει κάρτα Πειραώς για να την πάρει από Public.

Επεξ/σία από Petros24ath
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chronohill είπε

βλεπω εχει υψηλο input lag σε σχεση με την Q6fn που ηθελα...το κρινεται σημαντικο?και γω για pro την θελώ και ταινιες...Επισης κατι προβληματα με τα apps διαβαζω και το αντροιντ που εχει...

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f

Αυτη δεν ειναι αντιστοιχα Αγγλια

εκτος αν παιζεις competitive games FPS δεν εχεις κανενα θεμα σε pro , call of duty και γενικά ολα τα games!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θενκς guys...Δηλαδη θα προτεινατε να παω σε αυτην, συνολικα σε σχεση με την Q6FN?Αμα τα καταφερω ισως βαλω και τα yellows αν επιβεβαιωσουν και τα παιδια οτι γινεται...

Γενικοτερα δεν παιζω online games

Επεξ/σία από chronohill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chronohill είπε

θενκς guys...Δηλαδη θα προτεινατε να παω σε αυτην, συνολικα σε σχεση με την Q6FN?Αμα τα καταφερω ισως βαλω και τα yellows αν επιβεβαιωσουν και τα παιδια οτι γινεται...

η σαμμυ χωρις υποστηριξη DTS ηχου,οποτε εξτρα player αν θες να παιζεις απο δικτυο η stickaki.

και ειναι και edge led ενώ η αλλη full array που ειναι μακράν καλυτερο.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q6fn/585/623#usage*4854!threshold*0.1

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

thanx φιλε να σαι καλα το ειχα κανει και γω το συγκριτικο για να τις δω διπλα διπλα...απλα την σονυ δεν την εχω δει απο κοντα ενω την Q6Fn την ειδα και με εντυπωσιασε @alexakos89

επειδη στην πραξη δεν εχω δει συγκριση γιαυτο λεω αν ειναι σημαντικο...Εφοσον ειναι τοσο αμελητεο δεν θα σκασω...απλα για gaming ολα τα ριβιους που εχω δει λενε καλυτερες οι sammy @chrisgewrgi

Βλεπω εχει πολυ υψηλα nits παντως η σονυ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, chronohill είπε

thanx φιλε να σαι καλα το ειχα κανει και γω το συγκριτικο για να τις δω διπλα διπλα...απλα την σονυ δεν την εχω δει απο κοντα ενω την Q6Fn την ειδα και με εντυπωσιασε @alexakos89

επειδη στην πραξη δεν εχω δει συγκριση γιαυτο λεω αν ειναι σημαντικο...Εφοσον ειναι τοσο αμελητεο δεν θα σκασω...απλα για gaming ολα τα ριβιους που εχω δει λενε καλυτερες οι sammy @chrisgewrgi

Βλεπω εχει πολυ υψηλα nits παντως η σονυ

Όσα περισσότερα nits, τόσο καλύτερο HDR. Είναι καλύτερες σε απόκριση στα παιχνίδια ναι οι Sammy. 

Την είδες από κοντά με Demo που έπαιζε να φανταστώ. 

Δημοσ.

Στο εύρος των 500-700 καμία καλή πρόταση? Αξίζει η KD55XF7096 ? ( δεδομένου ότι έχει εν τελει VA panel όπως αναφέρθησε σε άλλα thread )

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alex_man είπε

Στο εύρος των 500-700 καμία καλή πρόταση? Αξίζει η KD55XF7096 ? ( δεδομένου ότι έχει εν τελει VA panel όπως αναφέρθησε σε άλλα thread )

Έχει VA πάνελ Αλλά κάνε την υπέρβαση και πάρε την 9005. Πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petros24ath είπε

Προ 3 εβδομαδων η sony xf9005 55 επαιζε 1289. Μεχρι και σημερα εφτασε 1500. Και ελεγα μηπως παω τελικα για την Q6FN 55 που ειχε βγει προσφορα στα 965 αν ξαναεβγαινε τοσο. Βλέποντας το 999 πριν λιγο για την sony εβγαλα την καραμπινα και την μπουμπουνισα. Πιο κατω δεν νομιζω να παει αλλα και να παει δεν το ρισκαρω. Παραγγελια απο κωτσοβολο. Αναμενω για παραλαβη και θα γραψω εντυπωσεις.

Τελικά την 9006 θα πάρεις; Από πωλητή του public ακουσα ότι η sony είναι δύσκολη στην επιστροφή από εγγύηση, πιο συγκεκριμένα για καμένα pixels

Δημοσ.

Ναι την έχω παραγγείλει ήδη. Κοίτα, επειδή η αγορά γίνεται μέσω ίντερνετ, έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών. Οπότε αν υπάρξει τέτοιο θέμα θα την γυρίσω.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros24ath είπε

Ναι την έχω παραγγείλει ήδη. Κοίτα, επειδή η αγορά γίνεται μέσω ίντερνετ, έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών. Οπότε αν υπάρξει τέτοιο θέμα θα την γυρίσω.

Καλορίζικη!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ αλλά κάτσε να παραλάβουμε πρώτα :) Η μετάβαση στην Sony θα γίνει από LG 50" FHD...

Επεξ/σία από Petros24ath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...