Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον δεν μπορεί να βελτιωθεί προς το παρόν η χωρητικότητα των μπαταριών ή η κατανάλωση ρεύματος των συσκευών επέλεξαν να βελτιώσουν την ταχύτητα φόρτισης τους.

• Confused 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Καλά δεν ξέρεις ότι τα usb έχουν έξοδο 5v ??????? 

Εγώ το ξέρω, αλλά δεν παίζουν ρόλο τόσο τα Volt όσο τα Ampere. Και δεν έχουν όλα τα USB έξοδο 5V. https://www.bobsbrain.com/blog/charging-101-how-do-amperage-voltage-wattage-affect-charging-devices

Επεξ/σία από dali13gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Καλά δεν ξέρεις ότι τα usb έχουν έξοδο 5v ??????? 

Quick Charge 2.0: 5V / 9V/ 12V
Quick Charge 3.0: 3.2V - 20V dynamic  
Quick Charge 4.0: 3.6V to 20V, 200 mV increments via QC charger

Επεξ/σία από Cell_7
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

0,1€ κοστίζει η kw.

0,24 ευρώ την θυμάμαι την κιλοβατώρα, τώρα που το έψαξα είναι 0,17 έως 0,23 ανάλογα την κλίμακα.

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχή να μας πει η qualcomn που θα βρούμε QC 4.0 φορτιστές που αν δεν κάνω λάθος μόνο το razer phone έχει και μετά ας δώσει ότι QC θέλει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, georgepppo είπε

0,24 ευρώ την θυμάμαι την κιλοβατώρα, τώρα που το έψαξα είναι 0,17 έως 0,23 ανάλογα την κλίμακα.

Πηγή; 
Στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ μου βγάζει απο 0,07€ έως 0,18€ την KW.

Επεξ/σία από Cell_7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Πηγή; 
Στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ μου βγάζει απο 0,07€ έως 0,18€ την KW.

η πηγή σου είναι αξιόπιστη αλλά πεπαλαιωμένη γιατί βρισκόμαστε στο 2018 και όχι στο 2008

Δημοσ.

Με συγχωρειτε πολυ. Εδω, 1 χρονο μετα, οι φορτιστες που υποστηριζουν QC 4 ειναι 2-3-4. Τι λεμε τωρα για QC 5 αν δεν μπορεις να το εκμεταλλευτεις?

Και κατι αλλο. Εχουμε ζαλιστει με τις γρηγορες φορτισεις. Μου θυμιζει εποχες που η καθε εταιρεια ειχε την δικη της θυρα για φορτιση. Ας συννενοηθουν επιτελους να εχουν ολοι 1 πρότυπο. Εκτος Apple βεβαια που αυτη παιζει παντα μονη της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@papars Δεν είναι 5 V. Υπάρχει σταδιακή αύξηση τον Volt για να επιτευχθεί και σταδιακή αύξηση των ampere. Βλέπε τα προηγούμενα Quick Charge πιο πάνω από τον Cell_7

Επεξ/σία από jerk
Δημοσ.
12 ώρες πριν, papars είπε

32W στα 5v θα είναι 6+ αμπέρ.  Τι διατομή καλωδίου θέλει αυτό;

5x16mm (τριφασικό). 🙃

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nvel είπε

η πηγή σου είναι αξιόπιστη αλλά πεπαλαιωμένη γιατί βρισκόμαστε στο 2018 και όχι στο 2008

Κι όμως, τόσο είναι περίπου.

https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/01-01-2018-FINAL/XT-1-1-18-FINAL/Oikiako Timologio G1 A4-1-1-18-ΕΤΜΕΑΡ.pdf

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nvel είπε

Όντως καθώς δεν φόρτωνε ποτέ τα καινούρια .pdf, αλλά και έτσι δεν αλλάζουν και πολλά, πάνω κάτω στα ίδια είναι. Για παράδειγμα η οικιακή χρήση είναι 0,09460 με 0,10252 η kw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τιμή της kWh έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία 10 χρόνια γιατί απλά η τιμή της ενέργειας που πληρώνουμε δεν αυτό που γράφεις αλλά το πηλίκο της διαίρεσης όλων των χρεώσεων που αφορούν την ενέργεια προς την ενέργεια που καταναλώθηκε

Επεξ/σία από nvel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...