Προς το περιεχόμενο

Μνήμη pc3200 και asus A7N8X-X αναγνωρίζεται σαν pc2700

LostInMySelf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει ανάλογο topic και προηγούμενη φορά, το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε. Το motherboard αυτό είναι για AMD και ο επεξεργαστής μου είναι AMD 2500+ . Τελικά πήγα στο μαγαζί όπου αγόρασα τη μνήμη και μου ανέφεραν κάτι για FSB αν δεν κάνω λάθος και πως πρέπει να είναι και ο επεξεργαστής μου στα 400 Mhz όπως και η μνήμη για να την αναγνωρίσει για 400άρα.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Η μνήμη είναι της kingstone και αυτόματα από το bios μου την βλέπει ως 200 (δηλ 400 για τους amd) αλλά στην περίπτωση αυτή κολλάνε τα windows έπειτα από κάποια ώρα. Έτσι, την έχω ρυθμίσει να την τρέχει στα 166 (ή 333).

Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει ?? :idea:

Δημοσ.

auta pou sou eipan sto magazi einai mpourdes. To mobo sou exei nforce2 epanw kai mporei na doulepsei exwntas to fsb sta 333Mhz kai tis mnhmes sta 400Mhz. Apla oi mnhmes pou exeis profanws den leitourgoun swsta me to sugkekrimeno motherboard. Des sto site ths asus gia proteinomenes 400ares mnhmes h rwta ala atoma ti exoun (ta opoia exoun to idio mobo). Epishs koita sto bios na pairnei tis ruthmiseis ths mnhmhs automata apo to spd thns ram.

Vevaia apo th stigmh pou exeis fsb sta 333MHz den tha exeis kai diafora stis epidwseis an valeis 400ares mnhmes alla kalo einai pou thn phres 400ara efoson mporei na xreiastei se ena mellontiko upgrade. Yparxei omws periptwsh na sou dhmiourghsei provlhma h mnhmh akoma kai an douleuei sta 333. Kata th gnwmh alakse thn...

Δημοσ.

Ανέβασε λίγο το FSB ώστε να δουλεύει η μνήμη σύγχρονα με τη CPU.

Βάλε ένα 180 για αρχή,timings 2.5-3-3 και λίγη τάση στις μνήμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...