Dimitrisha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 28 minutes ago, gtaddict said: Σαφώς πολύ ακριβή. Είχα πάρει zotac msrp price 350€ από Αμερική. Δύο χρόνια μετά το θεωρώ υπερβολή τα ίδια λεφτά για ίδιο προιον. Πως ειναι πολυ ακριβη οταν δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;
alex_man Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε Πως ειναι πολυ ακριβη οταν δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; Η Nvidia πατάει ακριβώς σε αυτό ώστε να κρατάει τις τιμές σταθερές. Οι νέες κάρτες προσφέρουν υψηλότερη απόδοση , αλλά σε υψηλότερη τιμή από την προηγούμενη γενιά. Η σχέση απόδοσης τιμής έχει μείνει σταθερή δυό χρόνια μετά. Με αυτή την έννοια, ναι, είναι ακριβή. 2
Dimitrisha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, alex_man said: Η Nvidia πατάει ακριβώς σε αυτό ώστε να κρατάει τις τιμές σταθερές. Οι νέες κάρτες προσφέρουν υψηλότερη απόδοση , αλλά σε υψηλότερη τιμή από την προηγούμενη γενιά. Η σχέση απόδοσης τιμής έχει μείνει σταθερή δυό χρόνια μετά. Με αυτή την έννοια, ναι, είναι ακριβή. Ναι αλλα εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτην η χαμηλότερη τιμη με παρόμοιες επιδόσεις για τα σημερινά δεδομένα η τιμη ειναι καλη 1
Kadaz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Dimitrisha είπε Ναι αλλα εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτην η χαμηλότερη τιμη με παρόμοιες επιδόσεις για τα σημερινά δεδομένα η τιμη ειναι καλη δηλαδη αν η rtx 2180 κοστιζει 5 χιλιαρικα σε προσφορα απο 6 χιλιαρικα αρχικη θα μαμαει η προσφορα επειδη δεν υπαρχει φτηνοτερη αντιστοιχων επιδοσεων? το να ειναι ασυναγωνιστο ενα προιον με το να εχει λογικη τιμη δεν ειναι αμοιβοιως αποκλειομενα ενδεχομενα, προσφορες ή μη 5 1
Burlador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 12:28 ΜΜ, keepgoin είπε Εξαφανίστηκε ήδη. Notify me βγάζει. Ξέρει κανείς αν το site της evga πουλάει τιμολόγιο (χωρίς ΦΠΑ;) Ευχαριστώ ακυρο - μαλακία μου. Υπάρχει. Καλησπέρα έχω μιλήσει μαζί τους για άλλες κάρτες που ήθελα δεν γίνεται μου είπαν,αυτοί απευθύνονται σε λιανική μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα