Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, gtaddict said:

Σαφώς πολύ ακριβή. Είχα πάρει zotac msrp price 350€ από Αμερική. Δύο χρόνια μετά το θεωρώ υπερβολή τα ίδια λεφτά για ίδιο προιον.

Πως ειναι πολυ ακριβη οταν δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε

Πως ειναι πολυ ακριβη οταν δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;

Η Nvidia πατάει ακριβώς σε αυτό ώστε να κρατάει τις τιμές σταθερές. Οι νέες κάρτες προσφέρουν υψηλότερη απόδοση , αλλά σε υψηλότερη τιμή από την προηγούμενη γενιά. Η σχέση απόδοσης τιμής έχει μείνει σταθερή δυό χρόνια μετά. Με αυτή την έννοια, ναι, είναι ακριβή. 

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, alex_man said:

Η Nvidia πατάει ακριβώς σε αυτό ώστε να κρατάει τις τιμές σταθερές. Οι νέες κάρτες προσφέρουν υψηλότερη απόδοση , αλλά σε υψηλότερη τιμή από την προηγούμενη γενιά. Η σχέση απόδοσης τιμής έχει μείνει σταθερή δυό χρόνια μετά. Με αυτή την έννοια, ναι, είναι ακριβή. 

Ναι αλλα εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτην  η χαμηλότερη τιμη με παρόμοιες επιδόσεις για τα σημερινά δεδομένα η τιμη ειναι καλη

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Dimitrisha είπε

Ναι αλλα εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτην  η χαμηλότερη τιμη με παρόμοιες επιδόσεις για τα σημερινά δεδομένα η τιμη ειναι καλη

δηλαδη αν η rtx 2180 κοστιζει 5 χιλιαρικα σε προσφορα απο 6 χιλιαρικα αρχικη θα μαμαει η προσφορα επειδη δεν υπαρχει φτηνοτερη αντιστοιχων επιδοσεων? 

το να ειναι ασυναγωνιστο ενα προιον με το να εχει λογικη τιμη δεν ειναι αμοιβοιως αποκλειομενα ενδεχομενα, προσφορες ή μη

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 12:28 ΜΜ, keepgoin είπε

Εξαφανίστηκε ήδη. Notify me βγάζει. Ξέρει κανείς αν το site της evga πουλάει τιμολόγιο (χωρίς ΦΠΑ;) Ευχαριστώ

ακυρο  - μαλακία μου. Υπάρχει.

Καλησπέρα έχω μιλήσει μαζί τους για άλλες κάρτες που ήθελα δεν γίνεται μου είπαν,αυτοί απευθύνονται σε λιανική μόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...