Προς το περιεχόμενο

Warcraft III: Reforged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*** και το αγόρασα, και δεν μπορώ να κάνω refund, γιατί έχω παίξει πολλές ώρες σύμφωνα με αυτούς. 
Δεν ξέρω τι περίμενα, άλλα ούτε τα μισά δεν έχουν βάλει στο παιχνίδι από αυτά που είχαν δείξει.
 Το μόνο που έχει αλλάξει στο παιχνίδι είναι τα γραφικά. Τα περισσότερα cutscenes δεν τα έχουν προσθέσει. Από τα παλιά μόνο το intro(με το inferlal) έχει αλλάξει(είναι αυτό που έδειξαν το 2018), τα αλλά τα cinematic είναι απλός αυτά του 2003(τα οποία φαίνονται άθλια σε υψηλή ανάλυση).

Δεν αξίζει με την καμιά 30 ευρώ. Το graphic update θα μπορούσε να ήταν τζάμπα ή να το πουλούσαν 10 ευρώ.

Αναρωτιέμαι εάν όντως η blizzard άκουσε τους κολλημένους παίκτες του warcraft 3 ή απλός αποφάσισε να πάρει τον εύκολο δρόμο και τους ανέφερε ως δικαιολογία(μάλλον το δεύτερο)

• Moderators
Δημοσ.

Είχαν πει ότι μόνο το prophecy cinematic (που είχαμε δει ήδη - full CGI) και η μάχη Arthas/Illidan (in-game graphics) θα άλλαζαν. Τα υπόλοιπα cutscenes απλά σε μεγαλύτερη ανάλυση ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί είχαν πει πως θα υπάρχουν 4 ώρες cinematics(δεν υπάρχουν,  το είχαν ως διαφημιστικό)
 Εν το μεταξύ διαφήμιζαν μέχρι την τελευταία μέρα το παιχνίδι με την παρακάτω σκηνή του 2018. Είπαμε νοσταλγία, αλλά αυτό είναι κοροϊδία.

Ευτυχώς που δε αφαίρεσαν και την σκηνή με τον arthas vs illidan, αλλά και πάλι θα μπορούσαν να την κάνουν καλύτερη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε

Δεν αξίζει με την καμιά 30 ευρώ. Το graphic update θα μπορούσε να ήταν τζάμπα ή να το πουλούσαν 10 ευρώ.

Αναρωτιέμαι εάν όντως η blizzard άκουσε τους κολλημένους παίκτες του warcraft 3 ή απλός αποφάσισε να πάρει τον εύκολο δρόμο και τους ανέφερε ως δικαιολογία(μάλλον το δεύτερο)

Εγώ ευτυχώς δεν το αγόρασα, παρότι μου άρεσε το παλιό και έχω και τα δυο (βασικό+επέκταση) σε φυσικό αντίτυπο. Τα 30 ευρώ τα θεωρώ εξωφρενικό ποσό για ένα re-skin, ιδιαίτερα όταν κατέχεις ήδη τον παλαιό τίτλο. Θα μείνω προς το παρόν με το παλιό+texture mods και αν κάποτε η τιμή πέσει κοντά στα 15 ευρώ, ίσως το αγοράσω.

Αλλά μην εκπλήσσεσαι. Η Blizzard έχει παράδοση στο να υπερτιμά τα προιόντα της.

Δημοσ.

Υπομονη για οταν μπει σε εκπτωση μπας και το εχουν φτιαξει(καπως)μεχρι τοτε.

Εχει και θεματα αποδοσης και θεματα με το online απο οτι διαβαζω.

Δημοσ.

απ οτι βλεπω εχει καλη ultrawide υποστηριξη αλλα δεν μπορω να καταλαβω την πολυ κοντινη καμερα που βαζει η μπλιζ στα παιχνιδια της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μετά τη χθεσινή τραγωδία που έζησα για κανα 2ωρο που έπαιξα, έκανα άμεσα αίτημα αποζημίωσης και μου απάντησαν πριν λίγο πως έγινε δεκτό. Τέτοια κοροϊδία και αρπαχτή δεν την περίμενα. Ντροπή και κρίμα για την εταιρία που μας μεγάλωσε.

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να ειναι το πρωτο παιχνιδι της blizz που βγαίνει σε τόσο άθλια κατάσταση ! ΓΙΟΥ ΑΡ ΝΟΤ ΠΡΙΠΕΡΝΤ

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

Παιρνουν τα legendary games οπως και το Commandos 2 και δεν τα σεβονται καθολου

Το επομενο βημα ειναι να παρει η ΕΑ το Red Alert και να του αλλαξει τα φωτα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Για το commandos 2 διαβασα καλα σχολια παντως.

για το remaster που καναν τωρα ακουσες καλα λογια???

Απο ποιον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...